Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Argentīnas mediji: finālturnīrs beidzies arī di Marijam

Argentīnas mediji: finālturnīrs beidzies arī di Marijam
Anhels di Marija
Foto: AFP/Scanpix

Savainojuma dēļ Pasaules kausa finālturnīrs beidzies vienam no Argentīnas izlases līderiem Anhelam di Marijam, vēsta Argentīnas mediji.

Ceturtdaļfināla spēlē starp Argentīnu un Beļģiju dienvidamerikāņi uzvarēja ar 1:0, tomēr panākuma priekus aptumšoja piespiedu maiņa pirmajā puslaikā - kājas savainojumu guva viens no argentīniešu līderiem Anhels di Marija.

Oficiāla informācija par "Real" futbolista veselības stāvokli vēl nav izskanējusi, tomēr Argentīnas medijos jau izskanējusi informācija, ka di Marijam turnīrs ir beidzies. Komandas ārstu pirmās apskates nav uzrādījušas iepriecinošus rezultātus – Argentīnas izlases mediķi pēc pirmajām prognozēm uzskata, ka di Marija laukumā šajā turnīrā vairs nedosies.

Paredzams, ka detalizētāka informācija par argentīnieša veselības stāvokli būs gaidāma rīt, kad tiks veiktas padziļinātas pārbaudes.

Izmantotie resursi:
Śltimas noticias - Diario El Chubut
Diario El Tribuno Salta y Diario El Tribuno Jujuy

  -1 [+] [-]

, 2014-07-06 01:36, pirms 10 gadiem
Sliktākais, kas varēja notikt, centrs būs tukšs.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-06 12:39, pirms 10 gadiem
Leo4a rakstīja: Sliktākais, kas varēja notikt, centrs būs tukšs.
Jā, tas ir ļoti slikti. Abiem D-Amerikas milžiem BRA un ARG reāli neveicas ar spēlētāju savainojumiem. Līdz ar to tagad 1/2 finālos abos pāros izredzes 50:50. Ja nebūtu šie savainojumi, viennozīmīgi finālā būtu ARG un BRA, bet tagad neko nevar zināt.

     [+] [-]

, 2014-07-06 12:51, pirms 10 gadiem
Altemix rakstīja: Jā, tas ir ļoti slikti. Abiem D-Amerikas milžiem BRA un ARG reāli neveicas ar spēlētāju savainojumiem. Līdz ar to tagad 1/2 finālos abos pāros izredzes 50:50. Ja nebūtu šie savainojumi, viennozīmīgi finālā būtu ARG un BRA, bet tagad neko nevar zināt.
NED arii nebuus De Jonga. Un kpc lai GER un NED nevaretu uzvaret D-Amerikas grandus vissspecigakaja sastaavaa? Parak kategoriski tavi spriedumi.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-06 13:43, pirms 10 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: NED arii nebuus De Jonga. Un kpc lai GER un NED nevaretu uzvaret D-Amerikas grandus vissspecigakaja sastaavaa? Parak kategoriski tavi spriedumi.
Protams, ka var. Taču, ja BRA un ARG būtu spēcīgākos sastāvos viņu uzvaru varbūtība būtu daudz lielāka, jo tomēr (it īpaši tas attiecas uz Brazīliju) PK notiek D-Amerikā, kas par favorītiem veido tieši Argentīnu un Brazīliju - atbilstošāks klimats + daudz savējo līdzjutēju tribīnēs, it īpaši tas attiecas uz Brazīliju - viņi ir mājnieki, tad pat savas sienas palīdz. Taču bez saviem līderiem gan ARG, gan BRA būs grūtāk, bet tik un tā uzkatu, ka izredzes ir 50:50.