Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2985, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" handbolistes uzvar noslēdzošajā spēlē un triumfē regulārajā sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jēkabpils" handbolistes uzvar noslēdzošajā spēlē un triumfē regulārajā sezonā
Sandra Brikmane. Foto: Latvijas Handbola federācija

Šodien Latvijas Virslīgā handbolā sievietēm "Jēkabpils SS" savā laukumā ar 28:25 pieveica līdz šim pirmajā vietā bijušo Ludzas "Latgolu" un uzvarēja regulārajā sezonā.

Laukuma saimnieču rindās panākumu ar septiņiem precīziem metieniem (3/3 soda metienos) kaldināja Linda Kaņepe, bet pa pieciem vārtiem iemeta Sandra Brikmane un Vitnija Krodziniece. "Latgola" sastāvā rezultatīvākā ar sešiem vārtiem bija Laura Rutkovska.

Pirmajā puslaikā "Latgols" pēc Agneses Sidorovas un Martas Batņas vārtiem bija vadībā (4:3 un 8:7), kam sekoja jēkabpiliešu pieci vārti pēc kārtas. Lai gan, tuvojoties spēles beigām, "Latgols" veica 7:0 izrāvienu un panāca 24:26, vadības groži palika pie mājiniecēm.

Pēc regulārās sezonas pirmā posma tika noskaidrotas sešas labākās komandas, kuras turpinājumā tika sadalītas divās grupās pa trim. Pusfinālā spēlēs visas trīs A grupas komandas, kā arī labākā no otras grupas – "Salaspils SS".

13. maijā pulksten 13:00 Dobelē spēkosies Jēkabpils un Salaspils, bet dienas turpinājumā spēkosies "Latgols" pret REIR/"Dobele SS". Savukārt 14. maijā Dobelē notiks cīņa par bronzu un fināls, kas sāksies pulksten 17:00.

Latvijas handbola Virslīga sievietēm, A grupa

V.KomandaSp.UNZ+/-P
1.Jēkabpils SS4211+623
2.Latgols4103-1022
3.REIR/Dobele SS4211+421