Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2985, Did:0, useCase: 3

Augšgala duelī Jēkabpils handbolistes 11 sekundes pirms beigām izrauj neizšķirtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Augšgala duelī Jēkabpils handbolistes 11 sekundes pirms beigām izrauj neizšķirtu
Foto: Jēkabpils SS handbols

Šodien Latvijas sieviešu handbola Virslīgas otrā posma spēlē starp "Jēkabpils SS" un "Reir/Dobele SS" uzvarētājas netika noskaidrotas – 33:33.

Sākoties pēdējai minūtei, Dobeles handbolistes vadībā izvirzīja Elīza Bilkšte, bet 11 sekundes līdz beigām izlīdzinājumu panāca Linda Kaņepe. Tādējādi augšgala duelis noslēdzās neizšķirti.

Jēkabpils rindās ar septiņiem vārtiem labākā bija Rometa Jukša, bet četras handbolistes iemeta pa pieciem vārtiem katra – Sandra Brikmane, Vitnija Krodziniece, Linda Kaņepe un Enija Anča.

Dobeles labā astoņus vārtus guva Elīza Bilkšte un Valērija Zarovska, bet sešas bumbas laukuma saimnieču vārtos iemeta Ilvija Buivide un Ieva Reinfelde.

Virslīgas otrajā posmā sešas komandas sadalītas divās grupās – 1. līdz 3. vietas grupā un 4. līdz 6. vietas grupā. Dalību pusfinālā nodrošinās visas trīs labāko grupas komandas, kā arī spēcīgākā no otras grupas.

Latvijas handbola Virslīga sievietēm, A grupa

V.KomandaSp.UNZ+/-P
1.SK Latgols3102-722
2.Jēkabpils SS2110+521
3.REIR/Dobele SS3111+219