Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Robinsons pēdējā sekundē izrauj "Pacers" uzvaru Atlantā

Andrejs Siliņš

Robinsons pēdējā sekundē izrauj "Pacers" uzvaru Atlantā
Glens Robinsons
Foto: AP/Scanpix

Svētdienas vakarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Indianas "Pacers", pateicoties Glena Robinsona precīzam tālmetienam pēdējā mača sekundē, ar rezultātu 97:96 izbraukumā pieveica Atlantas "Hawks".

"Hawks" šajā mačā bija jāiztiek bez galvenā trenera Maika Badenholcera, kurš izcieta vienas spēles diskvalifikāciju. Savukārt Džefam Tīgam, kurš "Hawks" rindās pavadīja pirmās septiņas sezonas līgā, bet vasarā tika aizmainīts uz "Pacers", šī bija pirmā atgriešanās Atlantā kopš maiņas darījuma.

"Pacers" bija zaudējusi astoņās no pēdējām desmit spēlēm un arī šodien nebija tālu no kārtējās neveiksmes. Tomēr spēles liktenis tika izšķirts pašā izskaņā. Pēc Tima Hārdeveja garām aizmestā trīspunktnieka Tīgs pārveda bumbu pāri laukumam, piespēlēja Polam Džordžam, kurš savukārt bumbu nogādāja tālāk Glenam Robinsonam - šī gada danku konkursa čempions 0,6 sekundes pirms beigām atnesa uzvaru viesiem ar 97:96.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Pols Džordžs, kurš guva 34 punktus, 16 pievienoja jau minētais Tīgs, kuram arī sešas rezultatīvas piespēles, bet 13 punkti Sīdžejam Mailzam. Savukārt "Hawks" sastāvā ar 24 punktiem izcēlās Tims Hārdevejs juniors, bet Polam Milsepam 23 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Atlantai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un piektais pēdējās septiņās spēlēs. Komanda ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. "Pacers" ar divām uzvarām mazāk ir sestie.