Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Admiral" apspēlē "Kunlun" un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

"Admiral" apspēlē "Kunlun" un izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas
"Admiral" izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas. Foto: http://hcadmiral.ru/

Dienas vienīgajā spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Krišjāņa Rēdliha „Kunlun” ar 2:3 piekāpās Vladivostokas „Admiral”.

Abas vienības jau sen nepretendē uz iekļūšanu „play-off”, lai gan teorētiski nav zaudējušas izredzes. Tomēr „Kunlun” spēlē vāji, zaudējot četrus no pieciem pēdējiem mačiem, bet „Admiral” mājās atgriezās ar trīs uzvarām pēc kārtas, no kuram divas bija sausās - pret Maskavas „Dynamo” un Podoļskas „Vityaz”.

Par spīti garajam ceļojumam atpakaļ uz Vladivostoku, kas ilga 16 stundas, mājinieki izvirzījās vadībā jau astotajā minūtē, kad rezultātu atklāja Aleksandrs Ugoļņikovs – 1:0. Spēles vidū „Kunlun” uzbrucējs Veli Mati Savinainens panāca izlīdzinājumu, bet trešdaļas beigās Džastins Fonteins guva otros vārtus viesu laba – 1:2. „Admiral” atspēlējās trešaja periodā, kad Jurijs Petrovs realizēja vairākumu, bet izšķirošā ripa tika iemesta vien 1:25 minūti pirms sirēnas, kad – precīzs bija Aleksandrs Konovs.

Krišjānis Rēdlihs palika ārpus pieteikuma. Šosezon aizsargs aizvadījis deviņus mačus, kuros atzīmējies ar vienu piespēli un negatīvu lietderību -2, savukārt viņa vidējais spēles laiks ir 16:27 minūtes. „Kunlun” palika 11. vietā Austrumos ar 47 punktiem 57 spēlēs, bet „Admiral” ar četru uzvaru sēriju atpaliek no Ķīnas komandas par četriem punktiem, turklāt, Vladivostokai ir viena spēle rezervē.

KHL regulārais čempionāts atsāksies 11. februārī.

KHL, 6. februāris

Admiral – Kunlun 3:2 (0:1; 1:1; 2:0)

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja