Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē VSB piedāvā Liverpūles derbiju un vēl sešas Anglijas premjerlīgas spēles

Nedēļas nogalē VSB piedāvā Liverpūles derbiju un vēl sešas Anglijas premjerlīgas spēles
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Anglijas premjerlīgas 24. kārtas spēles: "Tottenham Hotspur" – "Arsenal", "Aston Villa" – "Chelsea", "Everton" – "Liverpool", "Manchester City" – "Hull City", "Burnley" – "West Bromwich Albion", "Newcastle United" – "Stoke City" un "West Ham United" – "Manchester United".

Kanāls "Viasat Sport Baltic" šonedēļ piedāvā Anglijas premjerlīgas 24. kārtas spēles. Liverpūles derbijā "Everton" savā "Goodison Park" stadionā tiksies ar "Liverpool". Anglijas vicečempioni turnīra tabulā ar 38 punktiem ieņem septīto, "Everton" ar 26 punktiem ir divpadsmitie.

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Premjerlīgas 24.kārtā Ziemeļlondonas derbijā White Hart Lane arēnā tiekas Hotspur un Arsenal, taču šoreiz nav runa tikai par Londonas klubu derbiju, bet tā ir arī cīņa par vietu tabulā. Pēc sezonas divām trešdaļām abi klubi tabulā atrodas blakus, Hotspur no Arsenal šķir tikai divi punkti, tikpat, cik no Southampton un par vienu vairāk no Mančestras United, turpat uz papēžiem divu punktu attālumā min Liverpool. Tātad tā ir cīņa ne tikai par Ziemeļlondonas stiprākā kluba nosaukumu, bet arī cīņa par vietu pirmajā trijniekā. Uzvara var dot cerību uz Čempionu līgu nākamsezon, vai atmest ārpus Eirokausu zonas. Šās sezonas pirmajā savstarpējā spēlē Emirates arēnā uzvarētājs tā arī netika noteikts, komandām aizvadot bezvārtu neizšķirtu.”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Aston Villa futbolistiem šis ir ārkārtīgi nepateicīgs brīdis, lai tiktos ar Premjerlīgas līderiem. Birmingemas komanda savu iepriekšējo uzvaru turnīrā svinēja decembra sākumā... Pagājušajā nedēļā Aston Villa vājās vietas viegli uztaustīja cits Londonas smagsvars Arsenal – 0:5. Ar Chelsea viss ir ļoti vienkārši un bez divdomībām – trīs punkti šajā mačā ir minimālais uzdevums. Mazliet intrigai no cita rakursa – iepriekšējās divās savstarpējās Premjerlīgas spēlēs tika parādītas četras sarkanās kartītes.”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Viens no Premjerlīgas dueļiem, kas savos kalendāros jāatzīmē ar sarkanu vēl pirms sezonas starta šāviena. Everton šobrīd ir tālu no tiem augstumiem, kuros bija pērn, kad sezonu pabeidza piektajā vietā. Patiesībā to pašu var teikt arī par vicečempioni Liverpool, kas ierindojas tikai septītajā pozīcijā, taču atšķirība tā, ka pēdējiem pērnie augstumi vēl ir sasniedzami. Vismaz vieta labāko četriniekā, zinot pēdējā laikā piedzīvoto progresu spēles kvalitātē un arī rezultātos. Iepriekšējos 16 derbijos Premjerlīgā Liverpool zaudējusi tikai reizi!”

Toms Prāmnieks, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Burnley šajā sezonā ir guvusi tikai 11 vārtus 12 mājas spēlēs, bet četri no gūtajiem vārtiem ir gūti pēdējās divās mājas spēlēs un Burnley pamazām ir uzņēmusi apgriezienus. Savukārt West Bromwich Albion ar cerībām var raudzīties šī mača virzienā, jo abu komandu iepriekšējā savstarpējā spēlē WBA bija pārāka ar 4:0, tiesa izbraukumā Bromviča nav spējusi uzveikt Burnley jau četras spēles pēc kārtas. West Bromwich svarīgi būs noturēt spēles sākumu, ir īpaši pirmās 15 minūtes, jo tās komandai sagādā vislielākā grūtības - šajā sezonā komanda ir ielaidusi pirmajās 15 minūtēs visvairāk vārtus Premjerlīgā – deviņus.”

Anatolijs Kreipāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Čempioni atpaliek no līdera Londonas Chelsea par 5 punktiem, taču laukā vēl ir tikai februāra sākums un tāpēc Manchester City rindās nekādas panikas nav. Priekšā vēl 15 spēles. Uztrauc, protams, tas, ka pēdējās sešās Premjerlīgas spēlēs gūtas tikai divas uzvaras (iepriekšējā kārtā bija neizšķirts 1:1 tieši ar Chelsea) un ka sestdien nevarēs palīdzēt Jaja Turē un Vilfrīds Bonī (abi spēlēs Āfrikas kausa izcīņas finālā Kotdivuāras izlases rindās), taču ar vienu no pastarīšiem vajadzētu tikt galā arī bez viņiem un atgriezties uz uzvaru ceļa.”

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Starp šīm abām komandām ir turnīra tabulas ekvators - Stoke City ir 10. vietā, Newcastle 11. Tas nozīmē, ka abas komandas var justies diezgan droši par vietas saglabāšanu līgā, mēģinot pacīnīties par pēc iespējas augstāku vietu sezonas beigās. Pēc katastrofālā sākuma ( neizšķirts un trīs zaudējumi), izcīnot savu pirmo uzvaru iepriekšējā kārtā pret Hull City 3:0, Newcastle jaunais galvenais treneris Džons Kārvers daļēji ir nokratījis preses spiedienu no saviem pleciem un savu skatītāju priekšā viņam un komandai svētdien būs emocionāls vakars!”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
“Vēl nesen West Ham United daudziem par pārsteigumu gozējās labāko četriniekā, taču tikai viena uzvara pēdējā pusotra mēneša laikā pamazāk liek zaudēt pozīcijas. Tikmēr Manchester United sākusi mest acis uz otro vietu, kuru ieņem principiālie pretinieki Manchester City futbolisti...”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

DatumsLaiksSpēle
7. februārī14:40Tottenham Hotspur – Arsenal
7. februārī16:55Aston Villa – Chelsea
7. februārī19:25Everton – Liverpool
7. februārī21:30Manchester City – Hull City
8. februārī13:55Burnley – West Bromwich Albion
8. februārī16:00Newcastle United – Stoke City
8. februārī18:10West Ham United – Manchester United