Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rēdlihs kopā ar "Lokomotiv" dodas uz Čehiju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rēdlihs kopā ar "Lokomotiv" dodas uz Čehiju
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs kopā ar komandu šovakar dosies uz Čehijas pilsētu Zlīnu, kur komandai būs treniņnometne un pārbaudes spēle ar vietējo klubu.

"Lokomotiv" komanda uzturēsies Čehijā piecas dienas. Šajā treniņnometnē nepiedalīsies "Lokomotiv" seši hokejisti, kuri KHL spēļu pauzē uzaicināti uz dažādu valstu izlasēm. "Lokomotiv" un "Zlin" mačs būs veltīts lidmašīnas katastrofā bojā gājušā čehu hokejista Karela Rahūneka piemiņai.

Rēdlihs ir atsācis treniņus uz ledus pēc individuālas programmas. Visticamāk, ka tuvākajā pārbaudes spēlē pret Zlīnas klubu viņš vēl nepiedalīsies. Latviešu hokejista atveseļošanās pēc operācijas norit ātrāk nekā bija plānots, un iespējams, ka jau novembra otrajā pusē Rēdlihs varēs atkal spēlēt.

Pirms desmit dienām Miķelis Rēdlihs teica sekojošo: "Ja runājam par manu atgriešanās datumu, kuru prognozēja ārsti, tad viņi teica, ka pēc operācijas rehabilitācija varētu ilgt aptuveni divus mēnešus. Uzskatu, ka viss risinās labi, jo ar katru dienu es jūtos arvien labāk. Šobrīd jau varu mierīgi staigāt, aktīvi darbojos trenažieru zālē, kur minu velosipēdu uz pilnu jaudu. Tuvākajā laikā plānoju iziet uz ledus, kur sākumā gatavošos pēc individuālas programmas. Grūti prognozēt, kad tieši es varētu būt atpakaļ ierindā. Vienu varu teikt droši – līdz čempionāta lielajam pārtraukumam mana parādīšanās Lokomotiv sastāvā nebūs iespējama. Pateicoties mūsu ārstu komandai, ceru palīdzēt komandai ātrāk nekā sākotnēji tika plānots".

Saskaņā ar latviešu hokejista teikto, viņa atgriešanās spēļu režīmā gaidāma kaut kad pēc KHL lielā pārtraukuma, kas noslēgsies novembra vidū. Šobrīd ir minētais pārtraukums, bet nākamā KHL spēle Jaroslavļas "Lokomotiv" klubam paredzēta 14. novembrī mājās bret Bratislavas "Slovan".

Kā jau ziņots, šīs sezonas KHL pirmajās 11 spēlēs Miķelis Rēdlihs sakrāja 4 rezultativitātes punktus (2+2). Rēdlihs ir līgas rekordists ar 243 pēc kārtas aizvadītām spēlēm. Savainojums šo sēriju pārtrauca 6. oktobrī. Rēdlihs guva traumu vienā no treniņiem oktobra sākumā, kad ripa trāpīja pa celi – tika konstatēts lūzums.

Izmantotie resursi:
just-hockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-11-05 12:30, pirms 11 gadiem
...un nevis riskē iedzīvoties jaunā savainojumā vai padziļināt esošo, spēlējot pret otršķirīgu izlasi, lai parādītu Nolanam to, ko indiānis jau zina.

Šausmas!

 +14 [+] [-]

, 2012-11-05 12:31, pirms 11 gadiem
Oldšeterhends rakstīja: Miķelis izvēlas klubu izlases vietā!

kāda starpība šajā gadījumā,ja viņš tāpat vēl nav gatavs spēlēt?Izskatās,ka rakstu nemaz neizlasīji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-05 12:40, pirms 11 gadiem
vispār kaut kur ir publicēts Latvijas izlases spēlētāju saraksts 9 un 10 novembra spēlēm!?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 12:44, pirms 11 gadiem
miķeļa blice varēs sadzerties čehu alu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-05 12:57, pirms 11 gadiem
nezinu vai vajag parbaudit izlase speletaju, kurs 100% bus izlase, ja bus vesels vai ari neatteiksies, labak lai Nolans megina saskatit - atrast vel kadu Indrasi, ko Dinamo hokeja specialisti nepamana un nedod pienacigu iespeju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-05 12:57, pirms 11 gadiem
Peka dodas uz Somiju. https://twitter.com/ValdisValters/s...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-05 16:30, pirms 11 gadiem
Ja Rēdlihs tagad būtu Dinamo un kopā ar klubu dotos treniņnometnē, tad varu iedomāties ka te daži lamātos ka Dinamo vainīga pie spēlētāja attieksmes. Tagad tiem pseidolīdzjutējiem vajadzētu sākt lamāt Lokomotiv klubu.
Ir mums līdzjutēji kuri uzskata ka darbs izlasē ir svarīgāks par veselību.
Pasaulē par galvenajām vērtībām cilvēku dzīvē uzskata ģimeni, veselību, mieru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja