Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Dārlingtonā uzvar Truekss

Juris Miņins
Juris Miņins

Dārlingtonā uzvar Truekss
Martins Truekss jaunākais (Nr.78)
Foto: AFP/Scanpix

Pirmspēdējā NASCAR "Sprint Cup" posmā, kas norisinājās Dārlingtonas autotrekā, savu otro uzvaru sezonā izcīnīja Martins Truekss jaunākais.

Pie pirmās uzvaras, Šarlotes trasē, Truekss tika lieliskā stilā, esot vadībā teju vai visu sacīksti (588 jūdzes no 600), bet otrā uzvara bija pilnīgi citādāka, proti, viņš vadībā bija vien nepilnus astoņus procentus no visas distances (28 apļus), taču – viņš savai vadībai atrada pareizo laiku, proti, sacīkstes beigas.

Kopvērtējuma līderis Kevins Harviks palika otrajā vietā, bet iepriekšējā posma uzvarētājs Kails Larsons noslēdza labāko trijnieku. Aiz trijnieka tālākajās vietās ierindojās Denijs Hemlins, Džoijs Logano, Mets Kensets, Keisijs Keins, Raiens Ņūmens un Breds Keslovskis, kurš ir čempionāta kopvērtējuma vicelīderis.

Tiesa, pašlaik kopvērtējumam ir tikai informatīva nozīme, jo jau pēc viena posma, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Ričmondā, tiks dots starts tā sauktajam NASCAR "Sprint Cup" izslēgšanas sacīkšu turnīram, kurā sākotnēji piedalīsies 16 labākie braucēji (to punkti tiek novienādoti), bet ik pēc trim sacīkstēm, pēc tajos uzrādītajiem rezultātiem, pa četriem pilotiem tiks atskaitīts, līdz beidzot, pēdējā posmā, četru pilotu konkurencē, tiktu noskaidrots labākais.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-09-05 15:02, pirms 8 gadiem
Skatījos sacīksti, bet noplīsu kad Truekss atradās vien 7 pozicijā, kad bija norinķota pusdistance. A kur palika Kails Bušs? bus jaapskatās pilnie rezultāti, jo šis bija top3 vienu brīdi