Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra pēc uzvaras Čerepovecā neapmierināts ar sniegumu un jaunajiem noteikumiem

Agris Suveizda

Skudra pēc uzvaras Čerepovecā neapmierināts ar sniegumu un jaunajiem noteikumiem
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" Kontinentālās hokeja līgas sezonu sāka ar uzvaru izbraukumā pār Čerepovecas "Severstal" (2:0), tomēr komandas galvenais treneris Pēteris Skudra palika neapmierināts ar demonstrēto sniegumu. Savukārt Jānis Sprukts, kurš izdarīja divas rezultatīvas piespēles pret Sanktpēterburgas SKA (3:5), sacīja, ka Jaroslavļas "Lokomotiv" ir gatava jaunajai sezonai.

"Apsveicu visus ar sezonas sākumu, bet mūsu līdzjutējus – ar pirmo uzvaru!" kluba mājaslapā citēts Pēteris Skudra. "Sākumu var uzskatīt par labu, jo uzvara vienmēr ir labi. Kaut gan personīgi man mūsu komanda nepatika. Spēlējām ļoti bikli, pieļāvām daudz kļūdu."

"Starpsezonā tā nespēlējām, nezinu, kas notika šajā spēlē. Varbūt nervozitāte lika sevi manīt, nezinu," Skudra turpināja. "Laukuma saimnieki spēlēja lieliski. Nepatika jaunie noteikumi, kuru dēļ līdzīgos sastāvos nav cīņas. Man šķiet, ka skatītāji vēlas redzēt cīņu ar azartu formātā pieci pret pieciem. Bet. kad pastāvīgi tiek pelnīti noraidījumi, spēle neizskatās interesanta. Tāds ir mans viedoklis."

"Būtībā esam gatavi sezonai," sarunā ar Sovetskiy Sport pēc zaudējuma Sanktpēterburgas SKA (3:5) sacīja Jānis Sprukts. "Mums ir jāiziet laukumā un labāk jānospēlē visas 60 minūtes. Jāizmanto savas iespējas un nav jāpieļauj savas kļūdas. Un kopumā jāspēlē kā komandai."

Vaicāts, cik ļoti mainījās SKA un "Lokomotiv" spēle salīdzinājumā ar mačiem Gagarina kausa izcīņā, kad "Lokomotiv" uzvarēja sešās spēlēs, Sprukts sacīja, ka tādas lietas nevajag salīdzināt: "Nevēlos ar to nodarboties. Katra komanda spēlē, lai uzvarētu. Kā SKA, tā arī mēs. Šodien uzvarēja armijnieki, tātad viņi bija labāki."

Iepriekšējā regulārajā sezonā nopietna savainojuma dēļ Sprukts piedalījās tikai 14 spēlēs, gūstot divus vārtus un izdarot piecas rezultatīvas piespēles. Gagarina kausa izcīņā 32 gadus vecais uzbrucējs aizvadīja 18 spēles, atdeva četras rezultatīvas piespēles un vārtus neguva.

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru
Янис Спруктс: «Локомотив» хорошо готов к сезону...

  +2 [+] [-]

, 2014-09-05 10:14, pirms 10 gadiem
Skudras kungs tāda skabarga, vienmēr un visur

  -1 [+] [-]

, 2014-09-05 10:18, pirms 10 gadiem
Vinam kadreiz kkas labi ari ir?
Ta nemitiga kunkstesana jau kluvusi apniciga.
Atradies Mr. Perfect!

     [+] [-]

, 2014-09-05 11:16, pirms 10 gadiem
Lab, par tiem noraidiijumiem piekrītu, nedaudz ir par traku, nevēlos skatīties daiļslidošanu..

Paskatieties vakardienas katras spēles statistiku, daudz noraidiijumu visās spēlēs.. gandrīz komanda vienu periodu spēlēja mazākumā..

  -1 [+] [-]

, 2014-09-05 11:24, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Skudras kungs tāda skabarga, vienmēr un visur
Skabarga ne skabarga, bet nu tiesneši tiešām šauj pār strīpu. Tā nevar tiesāt, tas vairs nav hokejs

     [+] [-]

, 2014-09-05 11:53, pirms 10 gadiem
Tie noteikumi sačakarē visu spēli! Pagāšgad bija labi, nebija par katru pieskārienu noraidījums

  +1 [+] [-]

, 2014-09-05 11:55, pirms 10 gadiem
marko_polo rakstīja: Skabarga ne skabarga, bet nu tiesneši tiešām šauj pār strīpu. Tā nevar tiesāt, tas vairs nav hokejs
Par basketbolu to pasu var teikt.
Driz jau bus tads limenis, ka hokejs parvertisies par slidosanas paraugdemonstrejumiem, par basketbolu nerunasim.

     [+] [-]

, 2014-09-05 13:33, pirms 10 gadiem
Laukuma izmēri,mani apmierina,bet daudz dod tās 2 min par sīkumiem