Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pēc Keina rupjības "Avalanche" uzbrucējs Kadri sērijā pret "Oilers" vairs nespēlēs

Rolands Eliņš

Pēc Keina rupjības "Avalanche" uzbrucējs Kadri sērijā pret "Oilers" vairs nespēlēs
Nazems Kadri. Foto: AFP/Scanpix

NHL kluba Kolorādo "Avalanche" galvenais treneris Džareds Bednārs medijiem pavēstīja, ka Nazems Kadri sērijā pret Edmontonas "Oilers" vairs nespēlēs un varbūt laukumā nedosies pat ilgāk.

"Avalanche" šonakt pieveica "Oilers" arī trešo reizi un panāca sev pārsvaru 3:0 sērijā, taču zaudējums bija Nazema Kadri izkrišana no sastāva. Kadri, kurš šosezon izcēlās ar 87 punktiem regulārajā sezonā un 14 punktiem 13 izslēgšanas spēlēs, spēli nepabeidza savainojuma dēļ.

Kadri spēle beidzās jau otrajā minūtē, kad Evanders Keins viņu no aizmugures ar abās rokās satvertu nūju iegrūda apmalē no pāris metru attāluma. Keins uzkrita laukuma apmalei ar galvu un izstieptu roku pa priekšu.

Keins par šo rīcību saņēma piecu minūšu sodu. Pēc spēles Keins skaidroja medijiem, ka vienkārši centies veikt spēka paņēmienu, taču diemžēl Kadri esot neveiksmīgi piezemējies.

Šādam raksturojumam nepiekrita "Avalanche" galvenais treneris Bednārs: "Šāds spēka paņēmiens ir bīstamākā rīcība hokeja laukumā. Tā rezultātā spēlētājs ar galvu pa priekšu ielido bortā no divu metru attāluma." Līdzīgu sašutumu pauda arī Kolorādo komandas kapteinis Gabriels Landeskūgs: "Jau bērnībā tiek iemācīts, ka tā nevar darīt, it īpaši laukuma malā. Tā ir bīstama rīcība. Esmu drošs, ka NHL šeit izvērtēs, vai piešķirt papildus sodu."

"Avalanche" sēriju pret "Oilers" varēs pabeigt jau nākamajā spēlē, kas ļautu iekļūt NHL finālā. "Avalanche" treneris Bednārs pagaidām norādījis, ka Kadri sērijā pret "Oilers" vairs nespēlēs, turklāt varētu izlaist arī ilgāku laiku.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2022-06-05 10:06, pirms 2 gadiem
B*e tik maziņš raksts, bet tik daudz kļūdu🤦‍♂️
Slēpts komentārs: Pandora

     [+] [-]

, 2022-06-05 11:31, pirms 2 gadiem
4emsis rakstīja: B*e tik maziņš raksts, bet tik daudz kļūdu🤦‍♂️
Nuu neteiktu ka mazins, Buozhee 3x mazaks

  +1 [+] [-]

, 2022-06-05 13:01, pirms 2 gadiem
Pandora rakstīja: Ļoti labi, to krānu sen vajadzēja nolikt pie vietas! To, kas neidzevās Blues, paveica Keins.
Tikai Keins ir tāds pats Krāns kā Kadri. Traumas nenovēlu nevienam, bet "godīgi būtu", ja nākamajā spēlē, kāds tāpat noliktu Keinu.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-05 14:33, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tikai Keins ir tāds pats Krāns kā Kadri. Traumas nenovēlu nevienam, bet "godīgi būtu", ja nākamajā spēlē, kāds tāpat noliktu Keinu.
Pajāt, lai liek, bet Kadri bija pelnījis par Binningtonu. Ko sēsi, to pļausi.