Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ronaldu izlaidīs pārbaudes spēli, Riberī netrenējas

Agris Suveizda

Ronaldu izlaidīs pārbaudes spēli, Riberī netrenējas
Krištianu Ronaldu
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Portugāles Futbola federācija savā mājaslapā paziņoja, ka rītnakt paredzētajā pārbaudes spēlē pret Meksiku izlasei nāksies iztikt bez Krištianu Ronaldu, Raula Meireleša un Pepes.

Gan Krištianu Ronaldu, gan Rauls Meirelešs piedalījās Portugāles pirmajā pārbaudes spēlē pret Kamerūnu (5:1). Ronaldu guva divus vārtus un tika nomainīts 87. minūtē, bet Meirelešs guva vārtus un aizvadīja visu spēli. Pret Grieķiju (0:0) viņi vairs nespēlēja. Tāpat kā Pepe, kurš nav piedalījies nevienā mačā. Atgādinām, ka Ronaldu esot konstatēts kreisā gurna muskuļa savainojums un kreisās kājas ceļgala cīpslas iekaisums.

Kamēr izlase aizvadīs pārbaudes spēli un turpinās gatavošanos Pasaules kausam, Ronaldu, Meirelešam un Pepem pagaidām ir jādarbojas pēc individuālās programmas. Noslēdzošo pārbaudes spēli Portugāle aizvadīs 11. jūnijā, kad tiksies ar Īriju. Pasaules kausa finālturnīrā portugāļi grupā spēlēs ar Vāciju, ASV un Ganu.

Tikmēr Francijas izlases līderis Franks Riberī, kā gaidīts, izlaida šodienas treniņu. Muguras problēmu dēļ joprojām ir apdraudēta viņa dalība finālturnīrā. Iespējams, zem jautājuma zīmes būs arī centra pussarga Klemāna Grenjē došanās uz Brazīliju – arī viņš ir iedzīvojies veselības problēmās.

Izmantotie resursi:
Seleção A: Boletim Clínico | FPF
Bleus - Ribéry ne s'est pas entraîné