Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" treneris: "Bostona acīmredzami mēģina traumēt mūsu vārtsargus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Hurricanes" treneris: "Bostona acīmredzami mēģina traumēt mūsu vārtsargus"
Anti Rānta. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Karolīnas "Hurricanes" galvenais treneris Rods Brindamūrs Stenlija kausa pirmajā kārtā apvainojis pretinieku komandu mēģinājumos savainot vārtsargus.

Karolīnas "Hurricanes" uzvarējusi abās spēlēs savā laukumā un ieguvusi 2-0 vadību, taču iepriekšējā naktī aizvadītajā spēlē (5:2) palika bez vēl viena vārtsarga. Savainojuma dēļ spēlēt nevar pirmais numurs Frederiks Andersens, kura vietu ieņēma Anti Rānta, bet pēc sadursmes viņš bija spiests pamest laukumu. Arī vietā nākušajam Pjotram Kočetkovam nācās saskarties ar Bostonas "Bruins" provokācijām.

Rānta cieta jau pirmajā periodā, kad viņu aizķēra Bostonas snaiperis Dāvids Pastrņāks. Tiesneši sākumā noraidīja uzbrucēju līdz spēles beigām, taču pēc atkārtojuma lēmumu mainīja. "Bruins" galvenais treneris Brūss Kesidijs notikušo nosauca par nelaimes gadījumu, bet citās domās bija Rods Brindamūrs.

"Kā jums šķiet? Manuprāt, nav iespējams to paveikt vēl acīmredzamāk," pauda Brindamūrs. Vēlāk Kočetkovs apmainījās sitieniem ar "Bruins" provokatoru Bredu Maršānu.

Traumas skāra arī Bostonu, jo pēc Andreja Svečņikova spēka paņēmiena laukumu pameta Hampuss Lindholms. "Nekad nevēlos laukumā redzēt savainojumus. Taču – negribu redzēt arī mūsu vārtsarga traumēšanu. Un viena situācija bija noteikumu robežās, otra – ne," pauda Brindamūrs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/rod-brind-amour-...

     [+] [-]

, 2022-05-05 17:08, pirms 2 gadiem
Jāsaka kā ir - Bostona ir viena rupekļu komanda … īpaši jau “Žurka” !