Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

Video: Liepājnieki jau gatavojas pusmaratonam

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Laukā vēl tikai sulu mēnesis- aprīlis, bet Liepājas puses skriešanas entuziasti jau gatavojas Pusmaratonam, kas notiks pašā vasaras plaukonī- 15. jūlijā.

Lai dotu iespēju liepājniekiem pilnvērtīgi sagatavoties sevis izvēlētajai disciplīnai, 4. aprīļa pievakarē Jūrmalas ielā pie bērnu rotaļu laukuma notika pirmais atvērtais treniņš ikvienam skriet gribētājam.

Treniņš tika organizēts atsevišķi skrējējiem, kas gatavojas pusmaratona (21.097km) distancei un tautas skrējienu distancēm (9.2 un 4.6km). Treniņu vadīja Liepājas Vieglatlētikas kluba skrējēji Reinis Rozītis un Irīna Štūla- Pankoka.

Līdz Liepājas Pusmaratonam 15. jūlijā palikuši vien trīs mēneši. Tā ietvaros tiks rīkotas skriešanas un nūjošanas disciplīnas visām gaumēm – pusmaratons 21.097, kuram jau tagad ir pieteikušies spēcīgākie Latvijas skrējēji, NIKE tautas skrējiens 4.6km, nūjošanas distance 7km, četri skrējieni bērniem un Spītnieku skrējiens 9.2 km. Spītnieku skrējiens ir Liepājas Pusmaratona jaunums, tas tiek rīkots pēc pagājušā gada dalībnieku lūguma – garāks par tautas skrējienu un īsāks par pusmaratonu, skrienot divus tautas skrējiena apļus.
Vērtējums: