Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

TV4 tiešraidē OHL ''play-off'' ar otro spēli turpinās ''Kurbads'' un ''Rīga''

TV4 tiešraidē OHL ''play-off'' ar otro spēli turpinās ''Kurbads'' un ''Rīga''
Roberts Jekimovs. Foto: Romāns Kokšarovs

Šodien Optibet hokeja līgā plkst. 19.00 otro ceturtdaļfināla spēli aizvadīs ''Kurbads'' un ''Rīga'' komandas. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Kurbads'', sērijā nonākot vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.

• Sērijas pirmajā spēlē uzvaru svinēja ‘’Kurbads’’ (3:2). Pirmajā periodā Aleksandrs Zaprivoda izcēlās ar skaistiem vārtiem, bet ‘’Kurbadam’’ uzvaru nodrošināja Artūra Ozoliņa un Aleksandra Novikova precīzie metieni trešajā periodā.

• Visos vārtu guvumos piedalījās Roberts Jekimovs, kurš uzvaru sekmēja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm. Artūrs Ozoliņš bez gūtajiem vārtiem atdeva vienu piespēli.

• Šajā sezonā komandu savstarpējās spēlēs vienu reizi uzvarējusi ‘’Rīga’’ – regulārajā turnīrā ar 3:2 (2024. gada janvāra sākumā). Pārējās trijās regulārās sezonas spēlēs divus punktus izcīnīja ‘’Kurbads’’ (4:1, 3:1, 8:0).

• Sērija ritēs līdz kādas komandas trim uzvarām. Tā, kas iekļūs pusfinālā, spēkosies pret čempioni ‘’Zemgali’’/LBTU, kas kļuva par regulārā turnīra uzvarētāju.

• Sērijas trešā spēle gaidāma pēc divām dienām. Ja ‘’Rīga’’ uzvarēs kādā no pirmajiem trim mačiem, tad sērija pagarināsies.

• Citā ceturtdaļfināla sērijā pagaidām ir neizšķirts – ‘’Prizma’’ ar Tallinas ‘’Panter’’ pirmajās divās spēlēs uzvaras dalīja uz pusēm un sērijā rezultāts ir 1-1.

• Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ‘’Sportacentrs.com’’.

Meija vienbalsīgi atzīts par OHL sezonas MVP, simboliskajā izlasē arī igaunis .

OHL izslēgšanas spēles, ceturtdaļfināls

Pāris1.sp.2.sp.3.sp.4. sp.Sērijā
Panter – Prizma2:36:506.03.08.03.1-1
Kurbads – HS Rīga3:205.03.07.03.1-0

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.