Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ULEB uz gadu diskvalificē Grieķijas granda "Panathinaikos" īpašnieku

Rolands Eliņš

ULEB Eirolīgas vadība paziņojusi, ka par pretinieku līdzjutējus aizskarošiem paziņojumiem uz 12 mēnešiem diskvalificēts basketbola kluba „Panathinaikos” īpašnieks Dimitris Jannakopoloss. Viņš diskvalifikācijas laikā nevarēs apmeklēt ne Eirolīgas, ne ULEB Eiropas kausa spēļu norises vietas.

Disciplinārlieta pret Jannakopolosu tika ierosināta pirms divām nedēļām pēc intrigas pilnās Eirolīgas spēles starp „Panathinaikos” un „Fenerbahce”, kad grieķu klubs izbraukumā zaudēja ar 62:67.

Jannakopoloss pēc šī zaudējuma savā „Instagram” profilā publicēja divus attēlus, kas norādīja uz, viņaprāt, tiesnešu kļūdām spēles izšķirošajos brīžos. Grieķijas kluba īpašnieks šos attēlus arī pastiprināja ar sarkastiskiem komentāriem kā, piemēram, attēlam, kurā redzams, kā Jans Veselijs uzsit pa „Panathinaikos” spēlētāja roku, pievienojot šādu tekstu: „Šis Eirolīgas tiesnešiem neskaitās noteikumu pārkāpums. JAUNI NOTEIKUMI! Šis ir tīrs bloks.”

Tāpat Jannakopoloss veltīja vienu divdomīga valodas pārpilnu ierakstu par „Fenerbahce” līdzjutējiem norādot, ka viņi nekad nesasniegs „Panathinaikos” līmeni. To visu grieķis papildināja ar vulgāras valodas izmantošanu ierakstā, ar kuru pavēstīja draudus visiem, kas runās sliktu par viņa ģimeni.

Eirolīgas oficiālajā paziņojumā norādīts, ka „Panathinaikos” īpašnieka veiktie sociālo tīklu ieraksti apdraud klubu harmoniskās attiecības un bojā basketbola tēlu. Kā sodu viņš saņēmis 12 mēnešu ilgu diskvalifikāciju un šajā laikā nevarēs būt arēnā, kur tiek izspēlētas ULEB turnīru spēles, attiecīgi, arī savas „Panathinaikos” spēles.

Izmantotie resursi:
eurohoops.net
https://www.instagram.com/p/BeED8C6...

  -1 [+] [-]

, 2018-02-05 20:02, pirms 6 gadiem
Pareiza rīcība vien ir no Uleb puses

     [+] [-]

, 2018-02-05 20:24, pirms 6 gadiem
Nu tādas kļūdas kā pieļauj tiesneši un pat daudzreiz izšķirošajos brīžos ar nav normāli. Izdarīt viņiem neko nevar, pat ja huiņu sastrādājuši... nu bik pa asu psteica. Nu un. Pāris spēles ar fenerbahce ir sanācis palūrēt. Da tos primātus uz mūžu diskabeli iedot...kam cenšas dupsī ielīst, nezinu. Nēģeri par nēģeri ja nosauc, var ķurlī iemest.... esmu popolukasa pusee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja