Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns par Indraša nākotni "Dinamo" sastāvā: "Nevēlos komentēt"

Rolands Eliņš

Ankipāns par Indraša nākotni "Dinamo" sastāvā: "Nevēlos komentēt"
Ģirts Ankipāns
Foto: Raimonds Volonts/Dinamoriga/lv

Rīgas "Dinamo" hokejisti sestdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadīja vienu no labākajām spēlēm sezonā, lai arī iepriekš bijuši labi mači, pēc izcīnītās uzvaras pār Jaroslavļas "Lokomotiv" sacīja Latvijas kluba galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Iepriekšējo uzvaru pēc 60 spēles minūtēm rīdzinieki guva vien 26.augustā, kad viesos ar 5:3 uzvarēja Astanas "Baris", bet pēc tam sekoja 25 spēles, kurās pie trim punktiem mačā tikt neizdevās.

"Ja ņem vērā to, ka izcīnījām trīs punktus, tad šo var saukt par vienu no labākajām spēlēm šajā sezonā," preses konferencē pēc spēles sacīja Ģirts Ankipāns. "Tomēr mēs esam aizvadījuši virkni labu spēļu, tostarp, pret tādām komandām kā Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA."

Ankipāna vadītā komanda sestdien pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, vēlreiz apliecinot, ka komandas sniegums pēdējā laikā ir krasi uzlabojies, jo sešos no pēdējiem septiņiem dueļiem "Dinamo" guvusi vismaz punktu.

"Mums pretī šodien bija spēcīgs pretinieks, tāpēc esam priecīgi par uzvaru," gandarīts bija Ankipāns.

Viņam tika uzdots jautājums arī par Mika Indraša nākotni komandā, jo Krievijas medijos izskanējusi informācija, ka komandas līderis izlašu pauzē varētu pāriet uz Pekinas "Kuņluņ Red Star" klubu no Ķīnas.

"Mums ir daudz risināmu jautājumu, tostarp arī par sastāvu, taču komentēt šādas ziņas es nevēlos," lakonisks bija Ankipāns.

Latvijas kluba labā divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva tieši Indrašis, kamēr pa reizei izcēlās Guntis Galviņš un Denijs Kristo, kurš arī reizi asistēja. Savukārt kārtējo reizi par mača varoni kļuva vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 36 pretinieku metienus, otro reizi sezonā paliekot "sausā".

Tikmēr "Lokomotiv" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs atzina, ka viņam ir liela vilšanās par šo spēli.

"Neskatoties uz rezultātu pēc mača pateicos spēlētājiem par parādīto sniegumu pēdējā trešdaļā, jo daudzi puiši nepadevās. Mums daudz kas neizdevās, tomēr centāmies. Piekrītu, ka šī mums bija sliktākā spēle mēneša laikā, kopš es trenēju komandu," sacīja Kvartaļnovs, kurš oktobra sākumā amatā nomainīja Alekseju Kudašovu.

"Mums pietrūka spiediena pretinieku vārtu priekšā. Pietrūka azarta, kāds bija iepriekšējā spēlē," norādīja mājinieku treneris.

"Lokomotiv" ar 51 punktu 30 spēlēs šobrīd Rietumu konferencē ir ceturtajā pozīcijā, kamēr Rīgas klubs ar 18 punktiem 29 mačos ir ne tikai konferences, bet arī visas līgas pēdējā vietā.

Ar sestdienas maču rīdzinieki sāka sezonas otro pusi, jo līdz regulārā čempionāta beigām tagad atlikuši 27 mači. Pēc šī mača rīdziniekiem sekos pirmais valstsvienību pārtraukums un pēc tam no 14.novembra tiks aizvadītas četras mājas spēles pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2017-11-04 21:04, pirms 6 gadiem
Kurš latvietis var pretoties miljonam?

  -2 [+] [-]

, 2017-11-04 21:09, pirms 6 gadiem
Šipačovs par vairākiem miljoniem uzspēlēja NHL.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-04 21:12, pirms 6 gadiem
Nu, ja kitajozi maksā miljonu, tur nepāriet būtu negudri!

     [+] [-]

, 2017-11-04 21:18, pirms 6 gadiem
Pieņemu,ka Indrašis ir viens no tiem trim sūdāmo kadriem,kuri vēlas izsisties. Lai veicas nākotnē,jo atlikušajiem barotnes maiņa ir murgu kalngals

     [+] [-]

, 2017-11-04 23:10, pirms 6 gadiem
Kas tur vispār vēl bez Indraša var iemest, ja neskaita leģionu? Neviens. Priekā!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-04 23:26, pirms 6 gadiem
Ja Indrašim ir tiešām labs piedāvājums, tad kāpēc ne? Lai bik iepazīst austrumus un bik nopelna piķi. RD jau tik daudz nemaksās. Lai veicas.

     [+] [-]

, 2017-11-05 05:14, pirms 6 gadiem
Kinens vismaz iemācīs hokeju spēlēt, RD jau viņš jūtās kā zvaigzne (neaizvietojama).