Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Ja iemetam apmēram 80 punktus, pie uzvaras tikt grūti"

Rolands Eliņš

Bertāns: "Ja iemetam apmēram 80 punktus, pie uzvaras tikt grūti"
Dāvis Bertāns. Foto: Wizards/NBA

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā pēc divu nedēļu pārtraukuma laukumā atgriezās latviešu basketbolists Dāvis Bertāns, kura komanda Vašingtonas "Wizards" ar 87:109 piekāpās bez Kristapa Porziņģa spēlējošajai "Mavericks". Bertāns pēc spēles medijiem atzina, ka pēc piespiedu pauzes juties svaigi, taču komandai spēle uzbrukumā nav izdevusies.

"Kopumā jutos labi, jutos svaigi," pēc atgriešanās laukumā sacīja Dāvis Bertāns, kurš traumas dēļ nebija spēlējis kopš marta vidus. "Uzņemt spēļu formu palīdzēja treniņi, darbs svaru zālē. Bija arī laiks pašam basketbolam, jau otrdien spēlēju trīs pret trīs režīmā, vakardien sanāca nedaudz uzspēlēt pieci pret pieci, lai tiktu pie kaut kādas spēles sajūtas."

"Domāju, ka šonakt aizsardzībā nenospēlējām slikti," par maču izteicās Bertāns. "Neļāvām viņiem iemest nemaz tik daudz, domāju, ka parasti Dalasa iemet krietni vairāk punktus (Dalasa guva 109 punktus, kamēr tās sezonas vidējais rādītājs ir 111,8 punkti). Lielāka problēma šoreiz bija uzbrukumā. Ja mēs iemetam apmēram 80 punktus, tad uzvarēt ir grūti."

"Daži metieni šoreiz vienkārši neiekrita. Mums ar to jātiek galā kā komandai," sacīja Bertāns. "Jāsniedz cits citam atbalsts un pārliecība, tagad var novērot, ka dažreiz spēlētāji vilcinās ar metiena izdarīšanu no labām pozīcijām, it sevišķi, kad aizmesti garām pāris iepriekšējie metieni. Vienkārši, kad ir laba pozīcija, tad arī jāmet, citādi var sanākt tā, ka jauna iespēja uzbrukumā tā arī nerodas un mums uzbrukums jāpabeidz ar metienu pāri rokām pēdējās sekundēs."

Bertāns uz spēli ieradās NHL kluba Vašingtonas "Capitals" kapteiņa Aleksandra Ovečkina kreklā, kurā bija arī attālinātajā sarunā ar medijiem. Bertāns nospēlēja 20 minūtes, ko komandas treneris Skots Brukss jau pirms mača bija nosaucis kā viņa maksimālo spēles laiku pirmajā spēlē pēc atgriešanās, un latviešu uzbrucējs guva 11 punktus, iemetot trīs no astoņiem tālmetieniem, kamēr visa pārējā "Wizards" komanda trāpīja tikai divus no 17 tālmetieniem.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/wizards...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-04 15:47, pirms 3 gadiem
Apmēram VEF līmenis , ar korekciju uz NBA spēles laiku ...

     [+] [-]

, 2021-04-04 16:53, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: Apmēram VEF līmenis , ar korekciju uz NBA spēles laiku ...
teiksim, no Wizards vairāk nebija ko gaidīt, ārā 3 pamata veči - Braients, Bīls, Hačimura. Bet sētas basketu spēlēja abas komandas

  +1 [+] [-]

, 2021-04-04 17:03, pirms 3 gadiem
Kur skatās pareizrakstības departaments? Ja ir Foršberjs un Svaress, tad Uašingtonas Kepitals kapteiņa vārds ir Aļeksandrs.

     [+] [-]

, 2021-04-04 17:21, pirms 3 gadiem
fors capital krekls

     [+] [-]

, 2021-04-04 19:06, pirms 3 gadiem
Tad sāc mest beidzot, par ko tev maksā

     [+] [-]

, 2021-04-04 20:11, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Tad sāc mest beidzot, par ko tev maksā
3/8 ir 3-reizes labāk kā 2/17, turklāt pēc traumas