Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

LČ fināls: "Poliurs" bez Pļaviņa lūkos nosargāt sava laukuma priekšrocības

Jānis Celmiņš

LČ fināls: "Poliurs" bez Pļaviņa lūkos nosargāt sava laukuma priekšrocības
Raimonds Vilmanis pret Edgaru Baiku
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Ozolnieku sporta namā tiks aizvadīta Latvijas čempionāta finālsērijas trešā spēle starp „Poliurs / Ozolnieki” un Jelgavas „Biolars” komandām. Sērijā rezultāts pēc divām spēlēm ir neizšķirts 1-1 un šovakar kāda no komandām pārņems vadību un spers otro un priekšpēdējo soli pretī čempionu titulam. Mača sākums Ozolniekos pulksten 19.30, mača tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā).

Kā zināms, tad Ozolnieku komanda palika pie sava, izvēloties finālsērijas mačus aizvadīt savā laukumā un pasakot nē LTV7 translācijām. Pirmajā sērijas mačā Ozolniekos mājinieki sava laukuma priekšrocības izmantoja par visiem simts procentiem, uzvarot bez lieliem jautājumiem – 3:0.

Atbildes mačs Jelgavā jau bija krietni aizraujošāks. Spēle ritēja kā pa kalniem un pēc piektā seta kalna augšā atradās „Biolars” komanda, kuras rindās ļoti veiksmīgi spēlēja abas pusītes Mārcis Jirgensons un Rolands Ozoliņš. Abi šajā sērijā uzskatāmi par atslēgas spēlētājiem tieši Jelgavas komandā un pēdējo maču aizvadīja pietiekami stabili. Tāpat spēlē veiksmīgi ienāca Reinis Pekmanis, aizstājot Andreju Jamrovski. Ja turpinām par atslēgas spēlētājiem, tad šovakar bez viena no tādiem nāksies iztikt „ozīšiem”, kuriem šovakar nāksies iztikt bez Mārtiņa Pļaviņa (startē pludmales volejbola šova turnīrā Izraēlā). Tieši šovakar būs labi redzams, cik liela nozīme Ozolnieku komandā ir šim spēlētājam. Jā, visu sezonu labi aizvadījis Aivis Āboliņš, taču pēdējā laika dīkstāve noteikti būs atstājusi sekas. Prognozējams, ka tieši Aivis būs „Biolars” komandas galvenais klients servju uzņemšanā un šādās reizēs spēlētājiem klājas grūti. „Skaidrs, ka Mārtiņam ir ļoti liela loma komandā, taču arī Aivis Āboliņš visu sezonu aizvadījis pietiekami veiksmīgi. Redzēsim, kādu iespaidu būs atstājis laiks, kurā Aivis nav spēlējis. Pļaviņš šajā sērijā neapšaubāmi ir liela figūra,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda „Biolars” galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Jelgavas rindās arī šovakar laukumā neredzēsim Artjomu Andiļevko, kurš vakar nepiedalījās komandas treniņā. Šī spēlētāja lomu fnālsērijas kontekstā gan nevajadzētu pārspīlēt… Salīdzinājumā ar sērijas otro maču, sastāvā atkal būs Rihards Finsters (viņš gan arī, visticamāk, spēlēs tikai epizodiski). Arī visi pārējie esot gatavi cīņai, apstiprina Deveikus.

Sērijas trešā mača sākums Ozolnieku Sporta namā pulksten 19.30. Spēles tiešraide arī šoreiz portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā). Spēli komentēs volejbola treneris Aigars Birzulis.

Kas uzvarēs šovakar?

  • 31

  • 39


  +1 [+] [-]

, 2012-04-04 14:33, pirms 12 gadiem
Tagad skaidri redzams, ka Pļaviņa prioritāte ir pludmale!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-04 15:04, pirms 12 gadiem
Jumtalapa rakstīja: Tagad skaidri redzams, ka Pļaviņa prioritāte ir pludmale!
vai tad kādā brīdī ir bijis savādāk?

  +2 [+] [-]

, 2012-04-04 15:12, pirms 12 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: vai tad kādā brīdī ir bijis savādāk?
Pēc iepriekšējās spēles te viens otrs volejbola cienītājs skaidroja, ka Oži joprojām ir favorīti.
Tagad pēc Pļaviņa aizceļošanas Ozolnieki vairs neizskatās pēc favorītiem!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-04 15:28, pirms 12 gadiem
Jumtalapa rakstīja: Pēc iepriekšējās spēles te viens otrs volejbola cienītājs skaidroja, ka Oži joprojām ir favorīti.
Tagad pēc Pļaviņa aizceļošanas Ozolnieki vairs neizskatās pēc favorītiem!
O. fani negaidīja tādu pavērsienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-04 16:40, pirms 12 gadiem
Nez kāpēc igauņi pēc pusfināla finālu par 1. sāk tikai pēc 3 nedēļām?

     [+] [-]

, 2012-04-04 17:55, pirms 12 gadiem
Nav jau Biolars tik švaki, kā liekas. Kā nekā tur spēlē stabili divi Latvijas izlases spēlētāji. Štāls viens jau ir kā 50% no komandas.
Bet , lai vai kā vēlu OŽIEM panākumu. Mačs būs grūts

     [+] [-]

, 2012-04-04 18:07, pirms 12 gadiem
Biolars

     [+] [-]

, 2012-04-04 19:11, pirms 12 gadiem
ceru ka ta vecene nekvieks!!