Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Spēle parādīja, kāds līmenis mums ir jāsasniedz play-off"

Agris Suveizda

Ābols: "Spēle parādīja, kāds līmenis mums ir jāsasniedz play-off"
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas pēdējā spēlē atzina Oskara Bārtuļa Doņeckas "Donbass" pārākumu (0:1), tādējādi zaudējot sava laukuma priekšrocības Gagarina kausa izcīņā. Abu komandu galvenie treneri Artis Ābols un Andrejs Nazarovs pēc mača sniedza savu vērtējumu par cīņu.

"Vēlos apsveikt līdzjutējus un puišus ar regulārās sezonas beigām," teica Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "Prieks, ka uzvarējām, bet domāju, ka šī spēle bija ģenerālmēģinājums izslēgšanas spēlēm. Mums laikam kaut kur nedaudz paveicās, tāpēc uzvarējām. Tagad gatavojamies "play-off" izcīņai."

"Situācija ir dīvaina, jo pirmoreiz bija tā, ka regulāro sezonu noslēdzām ar to pašu komandu, ar kuru atkal būs jātiekas pirmajā kārtā," sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Varu piekrist Andrejam, ka šis mačs bija kā tāds ģenerālmēģinājums. Un domāju, ka tagad zinām, kāds līmenis mums ir jāsasniedz, lai "play-off" spētu izcīnīt uzvaras."

"Tā sanāca. Tas bija labi vai slikti – nezinu. Spēlējām līdzjutējiem," Nazarovs atbildēja uz jautājumu, vai tas nāk par labu, ka bija jāspēlē pret komandu, ar kuru būs jātiekas arī Gagarina kausā. "Ne mums to izvēlēties," piebilda Ābols.

"Visi gribēja gūt vārtus, bet abas komandas spēlēja ļoti pašaizliedzīgi," Nazarovs komentēja mazrezultatīvo spēli. "Spēle bija ļoti saspringta, un tādas pašas tās būs izslēgšanas mačos. Jā, arī tur mēdz būt spēles, kurās tiek gūts daudz vārtu, tomēr parasti tā nav," teica Ābols.

Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pirmās spēles starp Doņeckas "Donbass" un Rīgas "Dinamo" ir paredzētas septītajā un astotajā martā. Pirmajām divām spēlēm ir jānoris "Donbass" laukumā, tomēr, nemot vērā situāciju Ukrainā, vēl nav zināms, kur šie mači notiks.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-04 22:24, pirms 10 gadiem
preses konfernce parādija kāds līmenis ir Latvijas žurnālistiem

  +4 [+] [-]

, 2014-03-04 22:30, pirms 10 gadiem
egils34 rakstīja: preses konfernce parādija kāds līmenis ir Latvijas žurnālistiem
respektīvi - līmeņa nav

  -2 [+] [-]

, 2014-03-04 22:43, pirms 10 gadiem
profesorsk rakstīja: respektīvi - līmeņa nav
nokārto žurnālista licenci un aizej pajautā pats - paskatīsimies kādi Tev analītiski jautājumi būs plkst 22:00 vakarā

  +4 [+] [-]

, 2014-03-04 22:45, pirms 10 gadiem
Murgs un sviests ne žurnālisti((, kur tik tizlus kadrus var sameklēt?? Ne par velti Znaroks un daudzi citi treneri par tādiem ņirgājas((

  +3 [+] [-]

, 2014-03-04 22:45, pirms 10 gadiem
.............. rakstīja: nokārto žurnālista licenci un aizej pajautā pats - paskatīsimies kādi Tev analītiski jautājumi būs plkst 22:00 vakarā
Tavuprāt tas bija normāls jautājums par to līmeni???

  -1 [+] [-]

, 2014-03-04 22:53, pirms 10 gadiem
Kas nolemts sēdē par Pavlovu??

     [+] [-]

, 2014-03-05 12:07, pirms 10 gadiem
Šo spēli zaudēja treneris. Komandai bija enerģija un vēlme, bet viņi mala pa tukšo, jo izskatījās ka pilnīgi nezin kas jādara. Slidinājās pa ledu bez konkrētiem uzdevumiem un kombinācijām.

     [+] [-]

, 2014-03-05 13:36, pirms 10 gadiem
Playofs ābolam nav vajadzīgs,to viņš parāda ar savu attieksmi...izpilda sv.Jura pavēles.