Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" trīsreiz atspēlējas un izbraukumā pārspēj "Capitals"

Agris Suveizda

"Golden Knights" trīsreiz atspēlējas un izbraukumā pārspēj "Capitals"
Divu vārtu autors Railijs Smits
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaru svinēja Rietumu konferences līdere Vegasas "Golden Knights", kas viesos trīsreiz atspēlējās un pēdējā trešdaļā ar 4:3 izrāva panākumu pār Vašingtonas "Capitals". Savu 390. uzvaru karjerā nopelnīja Marks Andrē Flerī, kurš starp labākajiem vārtsargiem šajā rādītājā uz 14. vietu nostūmis Dominiu Hašeku.

Pirmos vārtus Vašingtonas "Capitals" guva astotajā minūtē, kad Čendlers Stīvensons ieslidoja zonā un no iemetiena apļa trāpīja tālajā stūrī (1:0), bet astoņarpus minūtes vēlāk Raiens Kārpenters no vārtu priekšas pēc teicamas Pjēra Eduāra Bellmāra piespēles panāca izlīdzinājumu (1:1). Otrās trešdaļas vidū ļoti labi uzbrukumam pieslēdzās Mets Niskanens (2:1), tomēr 67 sekundes pirms perioda beigām Railijs Smits ar otro piegājienu precīzi pielaboja atlēkušo ripu un realizēja vairākumu (2:2).

Pēdējās trešdaļas 52. sekundē "Capitals" izvirzījās vadībā jau trešo reizi. Mājinieki uzbrukuma zonā atguva ripu pie apmales, un Niklass Bekstrems izspēli noslēdza, pie tālā vārtu staba viegli pielabojot partnera piespēli (3:2). Tomēr "Knights" atspēlējās arī trešo reizi –Smits 50. minūtē pretuzbrukumā no iemetiena apļa lieliski trāpīja augšējā stūrī un guva savus otros vārtus spēlē (3:3). Turklāt viesi ne tikai atspēlējās, bet arī izrāva uzvaru – to piecas minūtes līdz beigām paveica 21 gadu vecais Alekss Taks, iebakstīdams ripu no vārtu priekšas (4:3).

SpēleRez
Capitals – Knights3:4
Hurricanes – Sharks1:3
Canadiens – Senators4:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja