Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Berluskoni: "Ar šo sastāvu "Milan" var kļūt par vienu no labākajām pasaulē"

Rolands Eliņš

Berluskoni: "Ar šo sastāvu "Milan" var kļūt par vienu no labākajām pasaulē"
Silvio Berluskoni
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas komandā "Milan" pirmo treniņu aizvadījis Madrides "Atletico" izīrētais Alesio Čerči, kurš aizvietos pretējā virzienā devušos Fernando Toresu. Komandas prezidents Silvo Berluskoni atklājis, ka Čerči jau vairākus gadus bija "Milan" uzmanības lokā, kā arī pastāstīja par visai ambicioziem plāniem.

"Mūsu komandai ir jauns papildinājums, kas mani patiesi iepriecina, jo Čerči bija mūsu interešu sfērā jau vairākus gadus," Itālijas medijiem stāstīja Silvio Berluskoni. "Viņš ir beidzot ieradies šeit un jau personiski apsolījis man, ka pirms nākamās spēles nodzīs savu bārdu."

Pēc lieliskas iepriekšējās sezonas "Torino" Čerči tā arī nespēja nostiprināties Madrides "Atletico" un paudis prieku, ka viņam sniegta iespēja sevi atkal pierādīt A Sērijā. "Milan" pagaidām ieņem vien septīto vietu A Sērijā, taču Berluskoni uzskata, ka komandai jaunā trenera Filipo Indzagi vadībā ir pa spēkam daudz vairāk.

"Vienmēr esmu teicis, ka nemainītu savas komandas sastāvu pret nevienu citu Itālijas vienību," uzsvēra "Milan" prezidents. "Ne pret "Roma", pat ne pret "Juventus". Domāju, ka ar šo sastāvu mums ir iespēja atkal kļūt par pirmā plāna aktieriem Itālijā, Eiropā un pasaulē."

"Neuzskatu, ka janvārī mums vajadzīgi vēl kādi papildinājumi," norādīja Berluskoni. "Mūsu komanda ir balansēta visās pozīcijās, bet mūsu spēks, salīdzinot ar citām komandām, ir mūsu sastāva plašums. Šogad vēlamies iegūt trešo vietu līgā un iekļūt Eirokausos, kā arī iegūt Itālijas kausu. Uzskatu, ka varam pieteikt sevi kā labāko komandu Itālijā 2015. gadā. Vienmēr ir jādodas laukumā ar mērķi kļūt par tā saimniekiem."

"Milan" pagājušajā sezonā palika tikai astotajā vietā un UEFA rīkotajos Eiropas klubu turnīros šosezon spiesta noraudzīties no malas, bet pirms tam iekļuva Itālijas trijniekā piecas sezonas pēc kārtas. Nākamo Sērijas spēli tā aizvadīs otrdien pret 12. vietā esošo "Sassuolo", bet iepriekš pārbaudes spēlē ar 4:2 pārspēja Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
Goal.com
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita

  -2 [+] [-]

, 2015-01-04 12:47, pirms 9 gadiem
Man. UTD arii iesaku parunat ar Fellini lai nogriez savu packu...otrajaa staavaa vispar bumbu nejut.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-04 13:19, pirms 9 gadiem
Sastāvs tik tiešām ir labs bet vienu labu uzbrūkošu pussargu vajadzētu

  -1 [+] [-]

, 2015-01-04 13:23, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Sastāvs tik tiešām ir labs bet vienu labu uzbrūkošu pussargu vajadzētu
+1