Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Makmilans: ''Katrā spēlē punkti ir svarīgi, bet īpaši pret tiešajiem konkurentiem''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Makmilans: ''Katrā spēlē punkti ir svarīgi, bet īpaši pret tiešajiem konkurentiem''
Brendons Makmilans. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc spēles ar Maskavas ''Spartak'', kurā pēcspēles metienos tika piedzīvots zaudējums ar 2:3, pārdomās dalījās Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Ģirts Ankipāns un pirmo vārtu autors Brendons Makmilans.

Preses konferencē pēc mača Ģirts Ankipāns garās runās neizplūda. ''Pēdējās spēlēs mums ir klājies grūti ar vārtu gūšanu, bet šodien ar to veicās labi. Esam priecīgi, ka izdevās iegūt vienu punktu. Dosimies tālāk,'' atzina treneris. Iepriekšējos divos mačos pret CSKA un ''Traktor'' rīdzinieki palika tukšā, bet šodien pretinieku vārtus pirmoreiz izdevās uzlauzt spēles 49. minūtē, kad izcēlās Brendons Makmilans.

''Protams, ir nomācoši, kad izpildi metienus pa vārtiem, taču ripa spītīgi vārtu līniju nešķērso. Tādi brīži sezonā gadās. Domāju, šodien tam tikām pāri,'' teica otrās maiņas centra uzbrucējs, kuram pēc spēles beigām tikusi pieskaitīta arī rezultatīva piespēle otrajā - maiņas partnera Kevina Klārka - vārtu guvumā.

''Šī skatītājiem bija ļoti skatāma spēle. Kārtīga cīņa par vietu izslēgšanas spēļu zonā. Esmu priecīgs, ka spējām parādīt raksturu. Bijām iedzinēju lomā, bet spējām atspēlēties. Beigās tomēr nedaudz par īsu, lai tiktu pie uzvaras. Bet, neskatoties uz to, manuprāt, no šīs spēles ir jāpaņem labais un tā jāturpina arī Sočos,'' izteicās Makmilans. Nākamo spēli pret HC ''Sochi'' rīdzinieki aizvadīs trešdien.

''Papildlaikā bija spēle no vārtiem uz vārtiem. Man bija teicamas iespējas. Izslidoju arī pret vārtsargu, bet nedaudz nepaveicās. Viņi izslidoja pret Timuru, kurš vārtos bija lielisks. Tā, spēlējot trīs pret trīs notiek. Daudz brīva ledus. Katrā spēlē ir svarīgi gūt punktus, taču, pret šiem pretiniekiem, kas čempionāta tabulā ir nedaudz virs mums, tas ir ļoti būtiski. Ir jādara viss iespējamais, lai tiktu pie uzvaras.''

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/press-konfe...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...