Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas Džudo federācijai nākamgad uzticēts rīkot divus Eiropas kausus

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas Džudo federācijai nākamgad uzticēts rīkot divus Eiropas kausus
Foto: Latvijas Džudo federācija.

Latvijas Džudo federācijai (LDF) nākamgad ir uzticēts rīkot divas nozīmīgas sacensības, jo Eiropas Džudo savienība ir iekļāvusi savā kalendārā divus Eiropas kausus, kas 2022. gadā norisināsies Rīgā.

# Viens no pasākumiem būs Eiropas kauss džudo pieaugušajiem. Eiropas kausa norise tiek plānota 2022. gada pirmajā pusē. Šīs sacensības ir iekļautas arī Eiropas Džudo savienības reitingā 2022. gadā.

# Tāpat LDF ir piešķirtas tiesības rīkot Eiropas kausu džudo kadetiem, kas norisināsies 2022. gada 22. un 23. oktobrī Rīgā.

# LDF šīs tiesības ir liels panākums, jo, lai iegūtu rīkotājvalsts statusu, LDF ir ieguldījusi 6 gadu darbu, tai skaitā, pierādījusi sevi šogad rīkojot Rīgā Eiropas čempionātu džudo kadetiem un saņemot ļoti augstu novērtējumu par organizatorisko līmeni no Eiropas Džudo savienības.

# Tā ir lieliska iespēja gan LDF komandai, gan sportistiem, treneriem un tiesnešiem iegūt jaunu pieredzi un profesionālo izaugsmi.

Izmantotie resursi:
Latvijas Džudo federācija - Jaunumi