Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Jāstrādā pie realizācijas"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Jāstrādā pie realizācijas"
Ģirts Ankipāns
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Rīgas "Dinamo" komandai nesekmējas momentu realizācija, savukārt pret spēlētāju pašatdevi nav nekādu pretenziju, jo ceturtdien aizvadītajā mačā tieši tas ļāva izraut vienu punktu, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) cīņas atzina Latvijas kluba galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns.

"Iemetām atkal tikai vienus vārtus. Jāstrādā pie realizācijas, ko arī katru dienu cenšamies darīt, taču pagaidām nesanāk. Par puišu pašatdevi nav nekādu pretenziju, jo izrāvām vienu punktu," pēc spēles žurnālistiem sacīja Ankipāns.

Par šī mača varoni viesu komandā kļuva vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 42 no 43 pretinieku metieniem, bet "bullīšu" sērijā tika galā ar pieciem no septiņiem raidījumiem, taču ar to bija par maz, lai pārtrauktu zaudējumu sēriju.

"Bullīšos" bijām tuvu uzvarai, taču ielaidām tādu dīvainu metienu. Mēs pēdējā laikā labi spēlējam, aizsardzībā visi cenšas, vārtsargs rāda labu sniegumu. Neko sliktu nevaru teikt, taču nedaudz pietrūkst laika, jo spēle seko spēlei. Jāstrādā pie visiem elementiem, cenšamies, lai nevienam pretiniekam pret mums neklātos viegli," norādīja Rīgas luba treneris.

Latvijas vienība cieta trešo neveiksmi pēc kārtas, taču piecos no pēdējiem sešiem mačiem tā nopelnījusi vismaz vienu punktu. Tiesa, arī šoreiz neizdevās tikt pie panākuma pamatlaikā, kas pēdējo reizi izdevies 26.augustā.

"Drīz čempionātā būs pauze, kurā daudzi spēlētāji dosies uz dažādām izlasēm. Cerams, ka spēlētāji tur iegūs jaunas emocijas, kas mums ļaus pēc pārtraukuma sākt uzvarēt," piebilda Ankipāns.

Aizvadītās spēles trešajā periodā laukumā negāja krievu leģionārs Nikolajs Žerdevs, kurš gan pēcspēles metienos izpildīja divus neveiksmīgus "bullīšus".

"Žerdevs guva mikrotraumu, kura viņam neļāva darboties ar pilnu spēku, taču pārējā ziņā viss bija kārtībā," par hokejistu teica treneris.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2017-11-03 13:17, pirms 6 gadiem
Būtu labāk paķidājuši info par Indraša iespējamo pievienošanos Kunlun. Pussezona vēl priekšā, un jau baltais karogs?

     [+] [-]

, 2017-11-03 13:24, pirms 6 gadiem
Krievu medijos paradijusies informacija, ka Indrasis varetu pariet uz Kun Lun Red Star.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-03 13:32, pirms 6 gadiem
Girt , varbut rupigak jastrada pie komandas komplektacijas..jo sezona pa lielam izgaza Tava "vasaras izvele" hokejistu tirgu..ka lai to savadak nosauc ja pamatvartsargs,aizsargs bija tuksie numuri..un potencialie uzbrukuma lideri bija jaatbrivo nesagaidot vel sezonas vidu..neveiksme,nekompetence jeb abi kopa..jo pats pirmsezonas intervija sa platijies ka budzets mums ir ok... ps.atrastie krievu "glabsanas rinki" ar izskatas pirkti "humpalu" bodite uz akciju.. neparliecinos generalmenedzera darbs Girt..

     [+] [-]

, 2017-11-03 13:34, pirms 6 gadiem
Источник: лучший бомбардир рижского "Динамо" Индрашис перейдет в "Куньлунь"

     [+] [-]

, 2017-11-03 13:36, pirms 6 gadiem
nu baltais karogs jau sen mastā,es domāju ,ka drīz vēl kāds pametīs grimstošo kuģi,iespējams Salmella,varbūt vēl kāds..

     [+] [-]

, 2017-11-03 13:42, pirms 6 gadiem
Indrasis,Salmela..pag pag..kurs gan vel varetu izraisit intresi kadam citam klubam lai tas gribetu ar vinu pastprinat komandu pirms izskirosajam cinam..es kaut ka neredzu nevienu citu kandidaturu..

     [+] [-]

, 2017-11-03 13:46, pirms 6 gadiem
Acīs krītoša problēma ir labas pēdējās piespēles trūkums uzbrukuma zonā. Pietrūkst izdomas, nestandarta gājieni, vārtsargu necenšas noķert pretkustībā. Bieži lieliska piespēle ir metru attālumā vārtu priekšā.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-03 13:58, pirms 6 gadiem
Smieklīgi!
Jau kuro sezonu KrHuLv klibo uzbrukums, un tagad kāds par to ir aizmodies.

     [+] [-]

, 2017-11-03 14:12, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Smieklīgi!
Jau kuro sezonu KrHuLv klibo uzbrukums, un tagad kāds par to ir aizmodies.
Tik vāja realizācija nekad nav bijusi pussezonā kopumā-1,5 vārti sezonā. Metienu efektivitāte aptuveni 5%. Metieni tomēr mums ir bijuši labāki -tuvu 10% un vārti ap +/2,0 . Protams ka tas nav nekas labs bet bija labāk kā šogad. Ja 9 sezonas ir vājš uzbrukums, tad tagad nedrīkst treneris pat pieminēt ka jāuzlabo realizācija?