Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Uzbrukumā nespējam Porziņģi pietiekami apgādāt ar bumbu"

Agris Suveizda

Hornačeks: "Uzbrukumā nespējam Porziņģi pietiekami apgādāt ar bumbu"
Džefs Hornačeks
Foto: AFP/Scanpix

Liepājnieks Kristaps Porziņģis vakar trāpīja trīs soda metienus un ne reizi neguva grozu no spēles, kamēr viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" piedzīvoja sakāvi pret Hjūstonas "Rockets" (99:118). Komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks atzina, ka pagaidām neizdodas produktīvi apgādāt Porziņģi ar bumbu un attiecīgi – kvalitatīvākām uzbrukuma iespējām.

"Mums jācenšas to darīt labāk, apgādājot viņu ar bumbu situācijās, kad notikušas nevienlīdzīgas sedzamo maiņas," teica Džefs Hornačeks, aizstāvot Porziņģi un viņa statistiku daļēji skaidrojot ar komandas spēles problēmām. "Kad viņš ir palicis pret īsāku pretinieku, mēs pārāk maz šādās situācijās meklējam viņu. Mums ir jāspēj atrast šīs nevienlīdzīgās maiņas."

Pēc iepriekšējā zaudējuma Detroitas "Pistons" (89:102) Porziņģis izteica neapmierinātību ar savu spēles laiku ceturtajā ceturtdaļā, pārāk ilgi pēc labas trešās ceturtdaļas paliekot malā un zaudējot uzņemto ritmu uzbrukumā. Arī Hornačeks deva mājienu, ka varbūt tomēr vajadzējis dot mazāku spēles laiku Lensam Tomasam un lielāku – latvietim.

"Kriss aizvadīja visu trešo ceturtdaļu. Ceturtajā ceturksnī lieliski spēlējām aizsardzībā, tikai nespējām realizēt savus metienus. Tagad, atskatoties atpakaļ pagātnē, varbūt varētu teikt, ka, jā, Porziņģi vajadzēja laist atpakaļ laukumā dažas minūtes agrāk. Tad varbūt būtu guvuši vairāk punktu, bet varbūt arī vairs nebūtu tik labi spēlējuši aizsardzībā," komentēja Hornačeks.

Komandas spēle aizsardzībā šosezon ir liela problēma, un arī Porziņģim brīžiem laukumā klājies grūti, samainoties ar sedzamajiem un tiekot pie mazo spēlētāju segšanas. "Viņam brīžiem ir smagi," atzina Hornačeks. "Viņš ir 221 centimetru garš. Viņš metienu bloķēšanas ziņā var izdarīt to, ko nespēj paveikt 200 centimetrus gari spēlētāji, bet 200 centimetrus gari spēlētāji var izdarīt to, ko nespēj viņš – piemēram, spēlēt ciešāk. Starp šīm lietām jāatrod līdzsvars. Viņš nav pieradis aizsargāties pret tāda auguma spēlētājiem, un mēs cenšamies panākt, lai viņam nerastos šādas situācijas."

Pēc neveiksmes pret Hjūstonas "Rockets" Kristaps Porziņģis sacīja, ka joprojām domā, ka viņam ceturtajā ceturtdaļā jāspēlē vairāk un ka viņa aizsardzība nav šķērslis: "Domāju, ka mana aizsardzība nav tik slikta. Manuprāt, es varu aizsargāt grozu un segt tādu spēlētāju kā [Raiens] Andersons. Vēlos būt laukumā jebkurā spēles brīdī un palīdzēt komandai gan aizsardzībā, gan uzbrukumā."

Izmantotie resursi:
Jeff Hornacek: How Knicks are letting down...

1 2 51 komentārs

     [+] [-]

, 2016-11-03 17:30, pirms 7 gadiem
Knicks fani visus matus sev izrāvuši un norakstijuši Kristapu...Pagāšgad Kristaps bija principā labākais aizsardzības spēlētājs komandā,un mazos ar kārtīgi varēja noturēt sev klāt...šogad visi tik daudz domā par savu spēli,un par citiem nošpļauties..

  +6 [+] [-]

, 2016-11-03 17:41, pirms 7 gadiem
Tieši tā Rouzs ir lielākais lašara!!!

  +4 [+] [-]

, 2016-11-03 17:44, pirms 7 gadiem
reāli nav ko likt par šīm spēlēm Kristapam virsū, ja visi spēlētu labi un viņš vienīgais visu laiku kļūdītos un viņa sedzamie tikai mestu iekšā, varētu teikt, ka KP ir slikts aizsardzībā, bet tajā, ko es redzēju vakar visa komanda visu spēli konkrēti slikti spēlēja. visi, kas vien gribēja meta un gāja uz grozu un viens spēlētājs pie tā nekādi nav vainīgs. un ar tiem truļiem spēles sākumā, atcerieties, cik bieži sedzēji iekrīt uz to pašu pret KP, domājot, ka tik garš un metru, divus pirms līnijas tak nemetīs. bet redz, ka met un iekrīt.

  +5 [+] [-]

, 2016-11-03 17:45, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks fani visus matus sev izrāvuši un norakstijuši Kristapu...Pagāšgad Kristaps bija principā labākais aizsardzības spēlētājs komandā,un mazos ar kārtīgi varēja noturēt sev klāt...šogad visi tik daudz domā par savu spēli,un par citiem nošpļauties..
Tiešām NYK fani Porziņģi uzskata par komandas racēju ?

  +6 [+] [-]

, 2016-11-03 17:52, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Tiešām NYK fani Porziņģi uzskata par komandas racēju ?
Jā, jo Ņujorkas fani ir vissliktākie pasaulē, kad tev iet labi, viņi tev neliek mieru ar savu apbrīnošanu un autogrāfiem, kad tev vajag uzmundrinājumu un spēle neiet viņi tevi nomētās ar tomātiem. Šoreiz knicks fani skatījās uz +/- rādītāju un punktiem, kas KP bija maz un +/- sliktākais, tātad vainīgs!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 17:54, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Tiešām NYK fani Porziņģi uzskata par komandas racēju ?
Un kā vēl.Līdz šodienas spēlei KP viņiem bija,kā dievs..šodien viņš ir vainīgais utt...Neko pa vasaru nav darijis,un zaudējis kaut ko..Pāris dienas atpakaļ visi teica malacis par progressu utt..Tak NY ar Raptors faniem ir drausmīgākie fani..Delusional tā teikt..

  +2 [+] [-]

, 2016-11-03 17:57, pirms 7 gadiem
Kamēr vien Fils bāzīs savu degunu treniņos un mēģinās uzspiest savu vēsturisko bastbolu,tikmēr nekas tur nebus..Kā jau teicu spēles aprasta komentā viņš neļauj strādāt Hornačekam.Bijušais Lakers coach Skots pateica,ka ja viņš butu Hornačeka vieta viņš pamestu darbu,jo tas nav normāli,kad tas pensionārs maisas pa vidu.Pat apmeklējot komandas treneru sapulces...

 +13 [+] [-]

, 2016-11-03 17:58, pirms 7 gadiem
Jap, nav tur ko KP vainot, ja tur ir ballhogi Melo un Rouzs, Kristapam daudz labāk būtu Lakers ar jaunajiem talantiem spēlēt, nevis ar tiem kas savu statistiku taisa un individuāli spēlē.

  +8 [+] [-]

, 2016-11-03 18:01, pirms 7 gadiem
Ko var gribét no NY faniem, ja pat komentētaju Insider Tweets bija - Porzingis & Noa pirmaja puslaika guvusi tikpat punktu cik jūs un es - 0! - ta vieta lai būt paskaidrojums - ka tas ir tāpēc ka Rozs un Karamele tikai par saviem statiem rūpējas!

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:01, pirms 7 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Jap, nav tur ko KP vainot, ja tur ir ballhogi Melo un Rouzs, Kristapam daudz labāk būtu Lakers ar jaunajiem talantiem spēlēt, nevis ar tiem kas savu statistiku taisa un individuāli spēlē.
Vakar to pašu iedomājos kā Porziņģim būtu spēlēt mana mīļāka komanda Leikeros

  +4 [+] [-]

, 2016-11-03 18:03, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Un kā vēl.Līdz šodienas spēlei KP viņiem bija,kā dievs..šodien viņš ir vainīgais utt...Neko pa vasaru nav darijis,un zaudējis kaut ko..Pāris dienas atpakaļ visi teica malacis par progressu utt..Tak NY ar Raptors faniem ir drausmīgākie fani..Delusional tā teikt..
Ā un ķipa Rouzs ir svēts un lielisks? Rouza spēle viņus apmierina, tieši tas kā viņš vada saspēli ?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 18:04, pirms 7 gadiem
Varbūt Kristapu vajadzētu aizmainīt uz kādu citu klubu, viņam būs grūti ar Rozi un Karameli, kuri abi intervijās dievojās ka esot nesavtības piemers un pilnīgi nestraucoities par saviem statiem!

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:06, pirms 7 gadiem
Run Pick and Roll and it will be fine

  +5 [+] [-]

, 2016-11-03 18:09, pirms 7 gadiem
Nu neteiksim, ka Porziņğis tiek baigi lamāts...reti kurš pārmetums viņam - Karmelo tiek pieminēts gandrīz visos komentāros un tiešām sulīgos! Tak paši redzējām, melnie tik met uz dullo un uz Kristapu pat neskatās!

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:10, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Ā un ķipa Rouzs ir svēts un lielisks? Rouza spēle viņus apmierina, tieši tas kā viņš vada saspēli ?
Vārds vada saspēli gan neiederas tavā teikumā Protams upgrade uz Kalderonu ir..Viņš jau nekad nav bijis baigais assist līderis..Pieņemu,ka karjeras vidējais ir 5-6 per game..

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:12, pirms 7 gadiem
Valčš rakstīja: Nu neteiksim, ka Porziņğis tiek baigi lamāts...reti kurš pārmetums viņam - Karmelo tiek pieminēts gandrīz visos komentāros un tiešām sulīgos! Tak paši redzējām, melnie tik met uz dullo un uz Kristapu pat neskatās!
netiek labāts? Reku tev divi dinki uz sulīgiem topikiem NYK forumā
forums.realgm.com
Un te ka vajag mest uz six player vietu,lai vismaz dabutu bumbu..Netik sulīgi,bet tāpat
forums.realgm.com

  +6 [+] [-]

, 2016-11-03 18:19, pirms 7 gadiem
Nu, ar to bumbas piespēlēšanu garajiem...nu, tā ir autoritāte...esat dzirdējuši, kas notiek, ja mazais nedod bumbu Kambalam, kad Kaspars to prasa?

  +2 [+] [-]

, 2016-11-03 18:37, pirms 7 gadiem
Tāda sajūta, ka ar katru rakstu viņš aug arvien garāks. Nu jau 2,21m!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 18:47, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Jā, jo Ņujorkas fani ir vissliktākie pasaulē, kad tev iet labi, viņi tev neliek mieru ar savu apbrīnošanu un autogrāfiem, kad tev vajag uzmundrinājumu un spēle neiet viņi tevi nomētās ar tomātiem. Šoreiz knicks fani skatījās uz +/- rādītāju un punktiem, kas KP bija maz un +/- sliktākais, tātad vainīgs!
Carmelo - 17 ,Rose -15,Lee -11,Holiday - 10 ,Jennings -11, Porziņģis - 9. Pēc tavas un Knicks fanu mērauklas tur jau Rose un Caramele taisa sūdus. A punktus kā lai gūst ja neviens pat neskatās uz Porziņģi bet mauc ar galvu sienā !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2016-11-03 18:51, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: netiek labāts? Reku tev divi dinki uz sulīgiem topikiem NYK forumā
forums.realgm.com
Un te ka vajag mest uz six player vietu,lai vismaz dabutu bumbu..Netik sulīgi,bet tāpat
http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=24&t=1488380
Un? Tas tev baudu sagādā lasīt sviestainus un kopumā nepamatotus uzbraucienus Porziņğim? Drīz būs arī kādas 25+ punktu spēles un atkal metīs ādu uz otru pusi, redzēsi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-11-03 19:10, pirms 7 gadiem
Domāju ir jāgatavojas uz dziļākām auzām, šis vēl sezonas sākums. Protams, iespējams, es kļūdos, bet pagaidām neizskatās diezko spoži. Domāju, ka negācijas būs vēl lielākas, tā kā KP ir vnk jākapā cik var, lai nebūtu pamata viņam braukt virsū. Lai brauc virsū Noa, Carmelo un Rose, jo tie jau stāri, kas pelna piķi lielo.

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:11, pirms 7 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Rouzs un Karmele ir savējie, bet KP ksutkāds Eiropietis. Galvenajs lai iemet daudz punktus, bet NY fani neredz ko KP aizsardzībā dara.
Nu vecīt , tu runā par KP aizsardzību???
NU pēdējas spēlēs sliktāk nevar būt , katrs otrais krupis met viņam pāri !
Jāpieliek pie tā !
Domāju trennerī pašā ir vaina , bet ne tik liela cik Rouza , '' žīdojot '' bumbu uz 3pt uttt...!

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:15, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Domāju ir jāgatavojas uz dziļākām auzām, šis vēl sezonas sākums. Protams, iespējams, es kļūdos, bet pagaidām neizskatās diezko spoži. Domāju, ka negācijas būs vēl lielākas, tā kā KP ir vnk jākapā cik var, lai nebūtu pamata viņam braukt virsū. Lai brauc virsū Noa, Carmelo un Rose, jo tie jau stāri, kas pelna piķi lielo.
un,kas tad ir kp? tak ņujorkas nākotne! Kad vel pēdējo reizi kāds spēlētājs nba kapājis ir 27 minūtes,bet nav guvis nevienu punktu no spēles? ja paskatās uz entonija un rouza metienu skaitu un precizitāti tad tāda pati kā kp katru spēli vien ir!

  +4 [+] [-]

, 2016-11-03 19:16, pirms 7 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Jap, nav tur ko KP vainot, ja tur ir ballhogi Melo un Rouzs, Kristapam daudz labāk būtu Lakers ar jaunajiem talantiem spēlēt, nevis ar tiem kas savu statistiku taisa un individuāli spēlē.
Ko nav vainot, viņš nav agresīvs laukumā, viņam ir beidzot jāpieprasa bumba un jāmet pa grozu vairāk, pagaišsezon ja vēl likās posta vietu var ieņemt tad šogad vērojot spēles viņš pozīciju postā nevar ieņemt, lai viņam iedotu bumbu, jo teiksim nopietni četri metieni komandas nākotnes superzvaigznei ir smieklīgs skaitlis, pēc šīm dažām spēlēm pret Rockets (gan pirmssezona, gan vakar, kad bija jāsedz Andersons) un pret Detroitu, kur bija jāsedz Hariss, viņa perimetra aizsardzība izskatās pagaidām ļoti slikti, pazaudē savu cilvēku un atstāj savu stretch 4 pretspēlētāju uz brīvu trīspunktnieku vislaik, viņam pēc iespējas ātrāk jāsāk spēlēt pa centru, jo kā ''rim protecter'' viņš ir augstākās klases, taču cilvēki atveriet acis, viņš nejūtas savā ādā, to var redzēt pēc viņa ķermeņa valodas, arī uz soliņa sēžot vairs nepriecājas par komandas biedru gūtajiem punktiem, kā tas bija agrāk.... liekas treneris ir pazaudējis šo komandu, + Joakīma līgums nenormāli iegriezīs nākotnē Ņujorkai... Fils Džeksons bija izcils treneris, bet kā GM/Prezidents pilnīga nulle, ''Knicks'' lielākā daļa rezervisti labākajā gadījumā, citu komandu nerotāciju spēlētāji.... vienīgā labā lieta, ko Džeksons ir izdarījis nav aiztreidojis pirmā raunda izvēli, kā tas bija ar citiem NY ģenerālmenedžeriem... Labāk lai NYK tanko un paņem nākamā gada draftā nākamās līgas zvaigznes, kas ir saspēles vadītāji Futzs vai Smitu jr, ar TOP 5 piku.

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:24, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: Ko nav vainot, viņš nav agresīvs laukumā, viņam ir beidzot jāpieprasa bumba un jāmet pa grozu vairāk, pagaišsezon ja vēl likās posta vietu var ieņemt tad šogad vērojot spēles viņš pozīciju postā nevar ieņemt, lai viņam iedotu bumbu, jo teiksim nopietni četri metieni komandas nākotnes superzvaigznei ir smieklīgs skaitlis, pēc šīm dažām spēlēm pret Rockets (gan pirmssezona, gan vakar, kad bija jāsedz Andersons) un pret Detroitu, kur bija jāsedz Hariss, viņa perimetra aizsardzība izskatās pagaidām ļoti slikti, pazaudē savu cilvēku un atstāj savu stretch 4 pretspēlētāju uz brīvu trīspunktnieku vislaik, viņam pēc iespējas ātrāk jāsāk spēlēt pa centru, jo kā ''rim protecter'' viņš ir augstākās klases, taču cilvēki atveriet acis, viņš nejūtas savā ādā, to var redzēt pēc viņa ķermeņa valodas, arī uz soliņa sēžot vairs nepriecājas par komandas biedru gūtajiem punktiem, kā tas bija agrāk.... liekas treneris ir pazaudējis šo komandu, + Joakīma līgums nenormāli iegriezīs nākotnē Ņujorkai...
Ir baigā šķirba starp RoLo 14M/gadā vai Noā 18?
par visu pārējo jāpiekrīt - vai vasarā aizmirsis trenēt kājas priekš mazajiem izlecot pēc PnR, pārtrenējies un šobrīd fiziski nevelk (kas gan pērn dikti netraucēja), sācis dzert vai vēl ko?
vēl jau ir laiks sapotēt kājas Krisim, galvu Rouzam (kāda starpība, Kalderons kas ganās pa perimetru, vai Rouzs, kas tikai laužas iekšā un aplaužas), visu Lensu un pasisties par 10. vietu, vai arī kāpt tankā

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:35, pirms 7 gadiem
KillerLoop rakstīja: Un? Tas tev baudu sagādā lasīt sviestainus un kopumā nepamatotus uzbraucienus Porziņğim? Drīz būs arī kādas 25+ punktu spēles un atkal metīs ādu uz otru pusi, redzēsi.
Man personīgi neko tas nesagādā.Es tev vnk parādu vidējā amīša prāta spējas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-03 19:41, pirms 7 gadiem
Es domāju, ka Kristapam ir jāpasakās tieši Filam Džeksonam, jo tieši viņš Kristapu bīda. Ja Fils nejauktos iekšā treneru darbā tad Kristapam ietu grūtāk. Jo NBA draftā izsmēja nejau Kristapu bet gan Fila Džeksona izvēli un Fils par visām varēm cenšās attaisnot savu izvēli - Kristapu. Arī mums letiņiem ir jāizsaka liela pateicība, ka tieši Fils mūsu Kristapu taisa par zvaigzni. Cita lieta vai tāds Karmelo Entonijs vai Rouzs grib kļūt par otršķirīgu Knick simbolu.

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:46, pirms 7 gadiem
Porziņģim visās epizodēs ir auguma pārsvars.

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:47, pirms 7 gadiem
asinsdesa rakstīja: Ir baigā šķirba starp RoLo 14M/gadā vai Noā 18?
par visu pārējo jāpiekrīt - vai vasarā aizmirsis trenēt kājas priekš mazajiem izlecot pēc PnR, pārtrenējies un šobrīd fiziski nevelk (kas gan pērn dikti netraucēja), sācis dzert vai vēl ko?
vēl jau ir laiks sapotēt kājas Krisim, galvu Rouzam (kāda starpība, Kalderons kas ganās pa perimetru, vai Rouzs, kas tikai laužas iekšā un aplaužas), visu Lensu un pasisties par 10. vietu, vai arī kāpt tankā
Ir dažas lietas starp Rolo un Noa, Noa ir labāks piespēlētājs par Lopezu, bet Lopezam ir savi plusi, jaunāks, Noa līguma beigās būs 35 gadi, bet Lopezam 31 gads, var nospēlēt sezonā visas 82 spēles iztiekot bez traumām(3/4 pēdējām sezonām nospēlēja visas 82 spēles), labāks soda metienu izpildītājs un labāks midrange un tā sauktais āķa metiens, ja pagaišsezonu Rolo iesāka nepārliecinoši, tad ejot sezonai viņš bija kā perfekts partneris Kristapam...

Pievienošu, bišķi kļūdījies Lopezam ir 12 miljonu līgums, bet tas tā.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-03 20:24, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: Ir dažas lietas starp Rolo un Noa, Noa ir labāks piespēlētājs par Lopezu, bet Lopezam ir savi plusi, jaunāks, Noa līguma beigās būs 35 gadi, bet Lopezam 31 gads, var nospēlēt sezonā visas 82 spēles iztiekot bez traumām(3/4 pēdējām sezonām nospēlēja visas 82 spēles), labāks soda metienu izpildītājs un labāks midrange un tā sauktais āķa metiens, ja pagaišsezonu Rolo iesāka nepārliecinoši, tad ejot sezonai viņš bija kā perfekts partneris Kristapam...

Pievienošu, bišķi kļūdījies Lopezam ir 12 miljonu līgums, bet tas tā.
Kļūda bija atdot Lopezu un Grantu pret Rouzu.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-03 20:25, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: Ko nav vainot, viņš nav agresīvs laukumā, viņam ir beidzot jāpieprasa bumba un jāmet pa grozu vairāk, pagaišsezon ja vēl likās posta vietu var ieņemt tad šogad vērojot spēles viņš pozīciju postā nevar ieņemt, lai viņam iedotu bumbu, jo teiksim nopietni četri metieni komandas nākotnes superzvaigznei ir smieklīgs skaitlis, pēc šīm dažām spēlēm pret Rockets (gan pirmssezona, gan vakar, kad bija jāsedz Andersons) un pret Detroitu, kur bija jāsedz Hariss, viņa perimetra aizsardzība izskatās pagaidām ļoti slikti, pazaudē savu cilvēku un atstāj savu stretch 4 pretspēlētāju uz brīvu trīspunktnieku vislaik, viņam pēc iespējas ātrāk jāsāk spēlēt pa centru, jo kā ''rim protecter'' viņš ir augstākās klases, taču cilvēki atveriet acis, viņš nejūtas savā ādā, to var redzēt pēc viņa ķermeņa valodas, arī uz soliņa sēžot vairs nepriecājas par komandas biedru gūtajiem punktiem, kā tas bija agrāk.... liekas treneris ir pazaudējis šo komandu, + Joakīma līgums nenormāli iegriezīs nākotnē Ņujorkai... Fils Džeksons bija izcils treneris, bet kā GM/Prezidents pilnīga nulle, ''Knicks'' lielākā daļa rezervisti labākajā gadījumā, citu komandu nerotāciju spēlētāji.... vienīgā labā lieta, ko Džeksons ir izdarījis nav aiztreidojis pirmā raunda izvēli, kā tas bija ar citiem NY ģenerālmenedžeriem... Labāk lai NYK tanko un paņem nākamā gada draftā nākamās līgas zvaigznes, kas ir saspēles vadītāji Futzs vai Smitu jr, ar TOP 5 piku.
tas, ko tiešām var pārmest, ka visai bieži nav pietiekami agresīvs ejot pēc bumbām gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. sevišķi trūkst aktivitātes ejot pēc uzbrukuma bumbām, bet tas daļēji dēļ tā, ka viņš pārāk bieži atrodas uz 3nieka līnijas. jautājums, kāpēc viņš atrodas tik bieži uz 3nieka līnijas? vai tā ir trenera ideja vai viņš pats izvēlas tur būt? ja pats, tad viņam jāmāk pārslēgties un sajust, kurā brīdī viņam būt jāiet uz grozu. jo to viņš dara par maz. par bumbas prasīšanu runājot, es redzu diezgan bieži, kā viņš pieprasa bumbu, bet nedabuj. lūk, jo tie citi ir superstāri, kas var atļauties pieturēt bumbu cik viņiem tīk. nedomāju,ka šobrīd KP var atļauties uzbraukt rouzam vai aizrādīt Melo, to būtu jādara trenerim. viņš zaudē savu sedzamo lielā mērā tāpēc, ka visa komanda to dara, var just, ka viņš nevar saprast, kā rīkties, jo pēc auguma it kā būtu jāpaliek tuvāk grozam, bet tad viņa sedzamais iemet. un tā ir trenera, kā arī iekšējās komunikācijas vaina.
būt centrs viņš vēl nav gatavs. viņam nav tik daudz spēka, tik labas kustības, viņš nevar pārliecinoši iepostot, noturēties pretī īsāka, bet spēcīgāka un smagāka sedzēja spiedienam, labāk, ja viņš atrodas kustībā uz grozu, bet šajā gadījumā viņš ir ļoti atkarīgs no piespēlētāja, bet tur šobrīd ir viss pavisam slikti. tāpēc ir labāk, ja vīņš izvelk savu sedzēju ārā, tad vai nu aiziet garām vai uztaisa pustālo pēc pagrieziena, kur viņu ir grūti nosegt.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 20:29, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Kļūda bija atdot Lopezu un Grantu pret Rouzu.
,lūk, par šo es piekrītu 100%. tikai visi vasarā sajūsminājās "cik kruti būs ar rouzu". bet tur tak jau bija loģiski izsecināms, ka, ja komandā jau ir viens EGo, kuram problēmas ar bumbas dalīšanu, tad pieliekot otru tādu pašu, iespēja iegūt labu rezultātu ir tuvu 0. tur nevajag fantazēt par to, kā varētu būt, tur ir tā, kā ir.
vajadzēja tikt pie saspēlnieka, kurš nav 99% spēles "attack mode on" tips.
1 2 51 komentārs