Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Inter" prezidents: ""Barcelona" spēlē garlaicīgu futbolu"

Agris Suveizda

"Inter" prezidents: ""Barcelona" spēlē garlaicīgu futbolu"
Masimo Morati
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" īpašnieks un prezidents Masimo Morati medijos izteicies, ka viņam nepatīk "Barcelona" spēlētais futbols un ka tas viņam šķietot garlaicīgs. Tikmēr Katalonijas milža galvenais treneris Tito Vilanova ir tuvu tam, lai sezonas sākuma ziņā uzstādītu jaunu kluba rekordu.

"Futbols ir viena no mistērijām, kas eksistē dzīvē, un nekad nevari zināt, kā spēle beigsies. Tāpēc es domāju, ka "Barcelona" ir diezgan garlaicīga, un tā būtu vēl garlaicīgāka, ja tai nebūtu Lionela Mesi. Dodu priekšroku tiešākam un ātrākam futbola stilam. Zibenīgiem uzbrukumiem ar trīs piespēlēm un sitienu," teica Masimo Morati.

"Barcelona" šovakar savā laukumā uzņems līgas jaunpienāvēju "Celta", un, ja katalāņiem izdosies nezaudēt, Tito Vilanova būs uzstādījis jaunu kluba rekordu. "Barcelona" pirmajās deviņās spēlēs ieguva 25 punktus no 27 iespējamajiem, kas ir Luisa van Gāla 1997.gadā uzstādītā rekorda atkārtojums, taču nīderlandieša vadītais "Barcelona" modelis pēc tam zaudēja abās nākamajās cīņās. Jāpiebilst, ka priecīga vēsts vakar piemeklējusi "Barcelona" līderi Lionelu Mesi - argentīnietis kļuvis par tēvu, un dēlam dots vārds Tjago.

Desmitās kārtas maču šovakar aizvadīs arī Madrides "Real", kas uzņems Saragosas "Real". Ja madridieši izcīnīs uzvaru, tā Žuzē Mourinju būs jau simtā pie kluba stūres. Līdz šim simts uzvaru slieksni sasnieguši tikai četri treneri, bet Mourinju ir ļoti tuvu rekordam spēļu skaita ziņā, kas bija nepieciešams, lai sasniegtu šo robežu - Mourinju pie "Real" stūres aizvadījis tikai 122 mačus...

Tikmēr slavenais un senais spāņu klubs "Real Oviedo" pārdzīvo smagus laikus. Klubs šobrīd spēlē tikai trešajā divīzijā un ir tuvu tam, lai pazustu lielās futbola kartes. Lai glābtu klubu, ir nepieciešami divi miljoni eiro, un klubs piedāvā futbola līdzjutējiem un vienkāršiem interesentiem iegādāties akcijas - vienas akcijas cena ir 10.75 eiro. "Real Oviedo" spēlējuši daudzi pazīstami futbolisti, bet no pašreizējiem produktiem jāmin Anglijas Premjerlīgas spēlētaji Huans Mata, Santi Kasorla un Miču. Sīkāku informāciju par kluba glābšanas akciju skaties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

  -3 [+] [-]

, 2012-11-03 12:58, pirms 12 gadiem
Par "Inter" futbolu jau nu noteikti nav garlaicīgāks!

  +4 [+] [-]

, 2012-11-03 13:04, pirms 12 gadiem
pilnībā piekrītu. lai arī cik ļoti laba ir Barsa, viņu spēles man nepatīk skatīties.

  -4 [+] [-]

, 2012-11-03 13:05, pirms 12 gadiem
Tas toč Inter jau rāda vienkārši "skatāmāku" futbolu, ka el clasico spēlēs rāda Barsa un Real komandas

Tas laikam pastu būs pārēdies, tapē tādas muļķibas runā...

  +7 [+] [-]

, 2012-11-03 13:06, pirms 12 gadiem
Un to saka Itālijas Serie A kluba prezidents labs

Godīgi sakot dažreiz krīt uz nerviem tā bumbošana un vilkšana, it īpaši kad Barca ir vadībā. Bet nu kad Barca zaudē vai rezultāts ir neizšķirts, tad futbols ir vairāk kā skatāms

Tādā ziņā visvairāk patīk EPL futbols, jo tur lai arī kuras komandas spēlētu, atdeve un azarts no spēlētāju puses vienmēr ir līmenī, kas automātiski spēli padara skatāmu...

     [+] [-]

, 2012-11-03 13:10, pirms 12 gadiem
Ko pie velna Mārtiņš Rītiņš saprot no futbola?

  -1 [+] [-]

, 2012-11-03 13:13, pirms 12 gadiem
jebkurš futbols no dziļas aizsardzības, kur komanda pat necenšas riskēt, lai neiekristu pretuzbrukumā, nav diez ko skatāms. Barsa uz doto brīdi ir izstrādājusi labāko iespējamo aizsardzības taktiku - nedot pretiniekam pat bumbu. no otras puses futbolā ir leģendārs teiciens, ka uzbrukums uzvar spēles, bet aizsardzība uzvar turnīrus un ar Barsas panākumiem grūti strīdēties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-03 13:27, pirms 12 gadiem
maox rakstīja: Ko pie velna Mārtiņš Rītiņš saprot no futbola?
+
Slēpts komentārs: C.Ronaldo#7
Slēpts komentārs: hugo33

  +5 [+] [-]

, 2012-11-03 14:06, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Barca spēlē garlaicīgi?!
Comon, cilvēki..
Mani it nemaz nevilina kkādi sasteigti uzbrukumi, ar daudz neprecīziem sitieniem, piespēlēm un vēljovairāk bezmērķīgiem centrējumiem soda laukumā, pēc kuriem labi ja 1 no 10 reizēm bumba tiek raidīta vārtu virzienā.
Barca patiesībā spēlē pēc ļoti vienkārša komandu spēļu principa - Ar bumbu spēlēt ir vieglāk nekā bez tās.
Pie tās jūsu saucamās 'bumbošanas' Barcas spēlētāji patērē 3x mazāk spēka nekā pretinieks skraidot līdzi bumbai.
Kad Barca sāk vērpt savas netradicionālās izspēlēs ap soda laukumu vai Mesi uzņem savu kārtējo dribla reidu, vienkārši aizraujas elpa to visu skatoties. Tā ir augstākā māksla, ne futbols..
Ja teoreetiski Barcelona speeleetu pret Barcelona, tad vispaar nebuutu ko redzeet. abas tureetu bumbu laukuma centraa un viss..

  -3 [+] [-]

, 2012-11-03 14:13, pirms 12 gadiem
gravitons rakstīja: Ja teoreetiski Barcelona speeleetu pret Barcelona, tad vispaar nebuutu ko redzeet. abas tureetu bumbu laukuma centraa un viss..
Ko ar savu komentāru centies pateikt?

     [+] [-]

, 2012-11-03 14:15, pirms 12 gadiem
Mike9 rakstīja: pilnībā piekrītu. lai arī cik ļoti laba ir Barsa, viņu spēles man nepatīk skatīties.
nu tad neskaties. bingo

  +1 [+] [-]

, 2012-11-03 14:50, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Ko ar savu komentāru centies pateikt?
To ka komanda kura 70-80% speles laika kontrolee bumbu laukuma vidus daljaa nevar buut skataama.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-03 15:04, pirms 12 gadiem
Nu katram cilvekam, fanam ir savs prieksstats, kads futbols ir garlaicigs vai tiesi otradak prieks vina. Prieks manis barsas futbols noteikti nav garlaicigs tiesi otradak, ko nevaresu teikt pienemsim tiesi par to pasu Inter radito futbolu. un ka var but kaut kas garlaicigs ja speles laika ir neskaitami daudz uzbrukumu, kurus veidot megina visu laiku un parsvara ar skaistam kombinacijam, nevis panem iedot augsto talo piespeli un tad jau ka bus ta bus.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-03 15:36, pirms 12 gadiem
ar barsas futbolu ir viena problēma, viņiem nedrīkst pieskarties, jo uzreiz nokrīt un kā gan savadāk var spelēt pret 1,6-1,7 m gariem futbolistiem, kas piespelē 60 piespeles un 45 no tām ir uz aizmuguri. Real jau pasplēlēja pret viņiem 2 gadus uz agresīvo un katrā spelē iedeva sarkano. ir zināma nekonsekvence arī tiesāšanā par barselonas speles stilu. Anglijā nekad tāds sviests neietu cauri, ka komanda nekad nespelē stūra sitienu bet izripina un adod atpakalj uz centru piespēli, ja tas ir interesanti piedodiet man, spelē pret sienu un 1x 15 minues uzsit pa vārtiem kad aizsargi izlaiž mazos cauri kaut kādā šķirbā, jo pieskarties viņiem nedrīkst - krīt un uzreiz dod kartiņas.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-03 15:59, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Barca spēlē garlaicīgi?!
Comon, cilvēki..
Mani it nemaz nevilina kkādi sasteigti uzbrukumi, ar daudz neprecīziem sitieniem, piespēlēm un vēljovairāk bezmērķīgiem centrējumiem soda laukumā, pēc kuriem labi ja 1 no 10 reizēm bumba tiek raidīta vārtu virzienā.
Barca patiesībā spēlē pēc ļoti vienkārša komandu spēļu principa - Ar bumbu spēlēt ir vieglāk nekā bez tās.
Pie tās jūsu saucamās 'bumbošanas' Barcas spēlētāji patērē 3x mazāk spēka nekā pretinieks skraidot līdzi bumbai.
Kad Barca sāk vērpt savas netradicionālās izspēlēs ap soda laukumu vai Mesi uzņem savu kārtējo dribla reidu, vienkārši aizraujas elpa to visu skatoties. Tā ir augstākā māksla, ne futbols..
Liekas ka tev tikko nogāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-03 16:46, pirms 12 gadiem
kā tajā teicienā,vienam māte,vienam meita,citam kleita,man kā Barcas atbalstītājam pilnīgi pie kreisās kājas ko par Barcas stilu saka Moratti, Maurinjo,Pele vai kaut tas pats Fedja no kaimiņu mājas,galvenais ir rezultāts,trīs CL tituli,vairāki La Liga tituli un vēl neskaitāmi citi kausi vienas desmitgades laikā,tas izsaka visu,jābūt efektīvam nevis efektīgam

     [+] [-]

, 2012-11-03 18:17, pirms 12 gadiem
Nu prieks, ka ar šī portāla palīdzību šī neapšaubāmi svarīgā ziņa ir atradusi savu ceļu pie lasītājiem.

     [+] [-]

, 2012-11-03 18:30, pirms 12 gadiem
Neko jaunu jau viņs nepateica.

     [+] [-]

, 2012-11-03 23:29, pirms 12 gadiem
NU var redzet ka tu neko nejedz no skaistas speles