Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka "Dynamo" divreiz izlaiž pārsvaru, tomēr uzvar pēcspēles metienos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Znaroka "Dynamo" divreiz izlaiž pārsvaru, tomēr uzvar pēcspēles metienos
Oļegs Znaroks
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Divus punktus no Novokuzņeckas aizvedusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dynamo" komanda, kas pamatlaikā divreiz izsēja pārsvaru, tomēr spēja savākties un uzvarēja "bullīšos" – 3:2 pret vietējo "Metallurg".

Pirmie vārtus guva "Dynamo" hokejisti, 11. minūtē soda metienu realizējot Denisam Kokarevam. Arī otrajā periodā tika gūti tikai vieni vārti. "Metallurg" labā skaitlisko vairākumu realizēja Mihails Kukļevs – 1:1.

Trešā perioda 2. minūtē ripu "Dynamo" vārtos ieraidīja Aleksandrs Mereskins, taču vārtu guvums netika ieskaitīts augstu paceltas nūjas dēļ. Trīs minūtes vēlāk ripa atkal bija vārtos, šoreiz ielidojot Novokuzņeckas vārtos. Iļjas Gorohova vārtu guvums no zilās līnijas tika atzīts par legālu – 2:1 viesu labā. Taču jau atkal Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā komanda izsēja pārsvaru un atkal mazākumā. 50. minūtē "Metallurg" rindās vairākumu realizēja Rendijs Robitails – 2:2.

Tāpat kā šodienas pirmajā spēlē Habarovskā, arī Novokuzņeckā ar 65 minūtēm uzvarētāja noskaidrošanai nepietika. Pēcspēles metienu sērijā iemeta tikai viens pats Mareks Kvapils (trešajā sērijā), nodrošinot maskaviešiem uzvaru ar 3:2.

"Dynamo" 21 spēlē tikusi pie 40 punktiem, kas dod 3. vietu Rietumu konferencē, bet "Metallurg" ar 25 punktiem no 20 mačiem augstāk par 10. vietu Austrumu konferencē pagaidām netiek.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-03 17:53, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Kas tagad modē ir spēlēt bullīšos, cik dzirdu tik uzvara pēcspēles metienus.
Toķiku pasūtījums