Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSG fani Portugālē sakaujas savā starpā, seši cietušie

Agris Suveizda

PSG fani Portugālē sakaujas savā starpā, seši cietušie
PSG fani
Foto: AFP/Scanpix

Šorīt Portugāles pilsētā Portu noticis kautiņš starp Francijas futbola kluba PSG atbalstītāju grupām, vēsta laikraksts Le Parisien. Kautiņā abās pusēs esot piedalījušies pa aptuveni 12 līdzjutējiem, un incidentā esot cietuši seši fani. PSG šovakar Portugālē aizvadīs UEFA Čempionu līgas spēli pret vietējo "Porto".

Šorīt Portu pilsētas centrā esot noticis incidents starp slavenajām PSG fanu grupām Auteuil un Boulogne. Kautiņā cieta seši cilvēki, kuri jau atstāja slimnīcu. Kā vēsta Le Parisien, notikušo incidentu apstiprināja arī vietējā policija, kas vēl nav veikusi arestus, taču esot noskaidrojusi atsevišķu dalībnieku personības. Abu fanu grupējumu savstarpējās attiecības nav pārāk pozitīvas. Par pēdējo pilienu tobrīd krīzē esošā kluba tēlā kļuva traģiskais atgadījums 2010.gadā, kad mira Kop of Boulogne biedrs. Tā laika prezidents Robēns Leprū nāca klajā ar Francijā slavenu plānu - no nākamās sezonas stadionā nevarēja rezervēt daudz vietu vienkopus, tādējādi izskaužot fanu grupu atrašanos vienā sektorā.

PSG šovakar viesos tiksies ar "Porto", un paredzams, ka franču klubu stadionā atbalstīs aptuveni 50 fanu, kas uz Portugāli devušies pašrocīgi - kluba piedāvājums esot bijis pārāk dārgs, tāpēc nav guvis lielu atsaucību un tika atcelts. Pēc ilga pārtraukuma PSG faniem tika atļauts doties pie niknākās ienaidnieces Marseļas "Olympique", ar kuru būs jāspēlē jau šosvētdien, taču arī šī piedāvājuma cena bija pārāk augsta - lidojums turp un atpakaļ, kā arī ieejas karte "Velodrome" stadionā maksāja 340 eiro. Kluba vadība nolēma nākt pretī līdzjutējiem un lidojumu uz tik nozīmīgo spēli piedāvāt par vairāk nekā puscenu - 150 eiro.

Izmantotie resursi:
Actualités en direct et info en continu -...

  +3 [+] [-]

, 2012-10-03 16:55, pirms 12 gadiem
lohi

  -1 [+] [-]

, 2012-10-03 16:59, pirms 12 gadiem
savējos sita? haha bet nu šodien par ibrahimovic&co

  +1 [+] [-]

, 2012-10-03 18:28, pirms 12 gadiem
a kāda tur tā naida sakne viņiem savā starpā? kas viņiem nedod mieru?

  +2 [+] [-]

, 2012-10-03 18:38, pirms 12 gadiem
kr1sha rakstīja: a kāda tur tā naida sakne viņiem savā starpā? kas viņiem nedod mieru?
Nevarēja izšķirties, par ko būtu vislabāk tērēt 300 miljonus nākamajā transfēru logā.

  +3 [+] [-]

, 2012-10-03 19:09, pirms 12 gadiem
Kā teiktu mūsu austrumu kaimiņi - bej svojih, čtob čužie bojaļis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja