Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1456, Did:0, useCase: 3

Horvātietes pārspēj Melnkalni un cīnīsies par Londonu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Horvātietes pārspēj Melnkalni un cīnīsies par Londonu
Iva Ciglara savas labākās spēles aizvadīja pret Latviju un Melnkalni
Foto: Eurobasketwomen2011

Piekto vietu Eiropas sieviešu basketbola čempionātā izcīnījušas Horvātijas basketbolistes, kuras ar 73:59 pārspēja Melnkalni. Šī uzvara garantējusi komandai vietu Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Horvātietes līdz labāko astotniekam tika pēdējās otrā posma spēlēs, uzvarot Poliju un šokējot Spāniju. Ceturtdaļfinālā graujoši zaudēts Čehijai, bet pēc tā uzvarēta Latvija. Šovakar Lodzā horvātietes tika pie savas piektās uzvaras čempionātā, pārspējot Melnkalni - 73:59.

Horvātija vadībā atradās gandrīz visu spēli. Komandu uz priekšu vilka snaipere Jeļena Iveziča (21 punkts) un lieliskā saspēles vadītāja Iva Ciglara, kurai 19 punkti. Melnkalne, kas čempionātu iesāka ar sešām uzvarām pēc kārtas, izšķirošajos turnīra mirkļos vairs tik nevainojuma nebija - zaudējums ceturdaļfinālā Turcijai un tagad arī Horvātijai.

Horvātijai uzvara garantējusi vietu Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijā.

  +4 [+] [-]

, 2011-07-03 00:09, pirms 13 gadiem
Melnkalnei vienkārši demoralizētaaa.

veiksmi Horvātijia
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-07-03 01:25, pirms 13 gadiem
ko es teicu, kad Melnkalne zaudes 1/4 finala un ari uz olimpiadi netiks!
viens ir vinnet visu grupa un otraja karta , izslegshanas speles ir kas pavisam cits, bet pieredze damam shados chempionatos vel nav, bet visu cieņu !

  +3 [+] [-]

, 2011-07-03 02:01, pirms 13 gadiem
Šim visam pa virsu Turcietes vel beigās kļūs par EIROPAS ČEMPIONĒM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja