Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Bostona aizvadīja spīdošu pēdējo ceturtdaļu"

Rolands Eliņš

Kers: "Bostona aizvadīja spīdošu pēdējo ceturtdaļu"
Stīvs Kers. Foto: AP/Scanpix

Pēc NBA finālsērijas pirmās spēles, kurā Bostonas "Celtics" uzvarēja ar 120:108, Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers atzīmēja, ka sērijas otrā spēle tiks sagaidīta ar lielākām bažām, taču viņa komandai tas nebūs nekas jauns.

"Šī nav ideāla situācija, taču ticu savai komandai un tās spējām tikt galā ar grūtībām," pēc spēles intervijā teica "Warriors" līderis Stefens Karijs. "Mēs ar tām esam tikuši galā visas sezonas laikā un arī izslēgšanas spēlēs."

"Tāpēc mums tagad ir jāņem šī ceturtā ceturtdaļa kā piemērs, no kā mācīties. Protams, ka viņiem krita metieni," turpināja Karijs. "Likās, ka viņi trāpa pilnīgi visu līdz pat pēdējām minūtēm. Kad pretiniekos ir tāda komanda, kas uztver spēles ritmu un turpina trāpīt metienus, tad iniciatīvu ir grūti atgūt."

"Celtics" pēdējā ceturtdaļā uzvarēja ar 40:16, sagriežot spēli kājām gaisā. Tā ir lielākā rezultāta starpība NBA vēsturē finālsērijas spēles ceturtajā ceturtdaļā, pārspējot 23 punktu starpību 1982. un 1960. gada finālos.

"Šobrīd ir citāda sajūta nekā citos finālos," teica "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Protams, ka otro spēli sagaidīsim ar lielākām bažām un vajadzību uzvarēt. Tā ir daļa no NBA basketbola. Esam bijuši šādā situācijā arī iepriekš. Bostona aizvadīja spīdošu pēdējo ceturtdaļu. Viņi iznāca laukumā un nopelnīja uzvaru."

Bostonas sastāvā 26 punktus guva pieredzējušais Els Horfords, kurš savā ilgajā karjerā tikai tagad aizvadīja pirmo finālspēli. Tās sasniegšanai viņam bija vajadzīga 141 "play-off" spēle.

"Man likās, ka puiši atrada man metienus reizi pēc reizes," teica Horfords. "Arī Deriks Vaits iemeta dažus sarežģītus metienus. Man vienkārši izdevās tikt pie metieniem, un es tos trāpīju. Tas arī viss noslēpums."

Sērijas otrā spēle norisināsies vēlreiz Kalifornijā, bet pēc tam finālsērija pārcelsies uz Bostonu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap/_/ga...

     [+] [-]

, 2022-06-03 09:21, pirms 2 gadiem
Es drizak teiktu ka mirdzosu vai zvigulojoshu

     [+] [-]

, 2022-06-03 10:54, pirms 2 gadiem
Latvijà, Latvijà, Latvijà!
Goldensteitas Warrioram jàuzvat Bostonas Celtics. Jo Warriors uzvaréja Dallasas Maveriks. Uzvaréja Latvijas izlases basketbolista Bertàna Dallasas Maveriks.