Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Sporting'' atspēlējas un otro reizi trīs gadu laikā triumfē telpu futbola ČL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sporting'' atspēlējas un otro reizi trīs gadu laikā triumfē telpu futbola ČL
Foto: UEFA.com

Šodien Horvātijas pilsētā Zadarā noslēdzās telpu futbola Čempionu līga, kurā otro reizi trīs gadu laikā titulu izcīnīja Lisabonas ''Sporting''. Portugāles klubs atspēlējās no 0:2 pret ''Barcelona'', otrajā puslaikā guva četrus vārtus un izcīnīja panākumu ar 4:3.

Ceļā uz finālu ''Barcelona'' ceturtdaļfinālā ar 2:0 pārspēja ''Dobovec'', bet pusfinālā ar 3:2 ''Kairat Almaty''. Savukārt ''Sporting'' ceturtdaļfinālā ar 3:2 pieveica KPRF, kamēr pusfinālā ar 5:2 bija pārāki pār FS ''Inter''. Izšķirošās spēlēs notika ''Final8'' formātā Horvātijas pilsētā Zadarā.

Līdz šim abas telpu futbola komandas savstarpēji bija spēlējušas divas reizes un abās uzvarēja ''Barcelona''. Arī finālu tieši spāņu komanda uzsāka labāk, gūstot ātrākos vārtus telpu futbola Čempionu līgas finālu vēsturē. Jau 51. sekundē Barselona izvirzījās vadībā, pārsvaru dubultojot 18. minūtē. Pēc pirmā puslaika ''Barcelona'' atradās vadībā ar 2:0.

Otrajā puslaikā ''Sporting'' spēli lauza un pārņēma iniciatīvu. Desmit minūšu laikā Portugāles telpu futbola komanda guva trīs vārtus un pārņēma vadību. 37. minūtē Varela ''Sporting'' labā guva ceturtos vārtus, pietuvojot savu komandu uz čempiontitula izcīnīšanu. Lai arī ''Barcelona'' vienus vārtus atguva, ''Sporting'' prata nosargāt uzvaru un triumfēt telpu futbola Čempionu līgā otro reizi trīs gadu laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefafutsalcham...