Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Letangam diskvalifikācija, "Flames" atlaiž galveno treneri

Letangam diskvalifikācija, "Flames" atlaiž galveno treneri
Kriss Letangs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" no amata atstādinājusi komandas galveno treneri Bobu Hartliju, savukārt Pitsburgas "Penguins" hokejistam Krisam Letangam par neatļautu spēka paņēmienu mačā pret Vašingtonas "Capitals" piespriesta vienas spēles diskvalifikācija.

Kalgari "Flames" regulāro sezonu noslēdza piektajā vietā Klusā okeāna divīzijā, par desmit punktiem atpaliekot no Minesotas "Wild" un pēdējās "wild-card" pozīcijas, kas ļautu iekļūt izslēgšanas spēlēs. Otrdien, 3.maijā, kluba vadība paziņojusi, ka no galvenā trenera pienākumiem atbrīvots Bobs Hartlijs.

"Vēlos pateikties Bobam. Viņš paveica vairākas labas lietas un ielika pamatus mūsu organizācijai. Dienu no dienas viņš atdeva visu komandas labā. Bobs ir labs treneris, un vēlos viņam izteikt pateicību," atklāja komandas ģenerālmenedžeris.

Pagājušajā sezonā Hartlijs pirmo reizi kopš 2009.gada aizveda "Flames" līdz Stenlija kausa izslēgšanas spēlēm, kā arī ieguva Džeka Adamsa balvu. Savā 13 gadus ilgajā NHL karjerā viņš vadījis tādas komandas kā Kolorādo "Avalanche", Atlantas "Trashers" un Kalgari "Flames".

Savukārt Pitsburgas "Penguins" 4.maijā Stenlija kausa izslēgšanas spēļu otrajā kārtā vēlreiz tiksies ar Vašingtonas "Capitals". Patlaban pingvīni sērijā izvirzījušies vadībā - 2:1, taču rīt komandai nāksies iztikt bez Krisa Letanga, kuram piespriesta vienas spēles diskvalifikācija. Incidents norisinājās naktī no pirmdienas uz otrdienu, kad pirmā perioda izskaņā Markuss Johansons iegājis pretinieku zonā, visai ātri pazaudēja ripu, taču tas netraucēja Letangam izdarīt rupju spēka paņēmienu. Pēc piedzīvotās sadursmes viesu hokejists spēli nespēja turpināt un laukumu pameta, savukārt Letangam tika piešķirts divu minūšu noraidījums.

Letanga pārkāpums

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kris-letan...
https://www.nhl.com/news/calgary-fl...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-04 09:05, pirms 8 gadiem
Un ne viens neskréja aizstávét....!

  -1 [+] [-]

, 2016-05-04 10:45, pirms 8 gadiem
PAGALE rakstīja: Un ne viens neskréja aizstávét....!
Tie ir playoff'i, nevar atļauties stulbus noraidījumus!