Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Video: Sprukts: "Spēlējām labi, pievīla daudzie noraidījumi"

Reinis Blūms
Reinis Blūms
Piedāvājam Latvijas izlases hokejista Jāņa Sprukta un valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Beļavska komentārus pēc pasaules čempionāta A apakšgrupas mača pret Čehiju, kurā mūsu vīri ar 2:4 zaudēja mājiniekiem čehiem.
Vērtējums: +11

  +4 [+] [-]

, 2015-05-03 01:20, pirms 9 gadiem
POZITĪVI IR TAS KA MASAĻSKIS IR LABS

  +6 [+] [-]

, 2015-05-03 01:39, pirms 9 gadiem
Palielam jau taisnība. Nav īsti, kur piesieties, izņemot disciplīnu. Nav tas labākais sastāvs, bet,manuprāt, Beļavskis no viņiem izspiež maksimumu. Nolanam paviecās ar spēlētāju pieejamību...

  +5 [+] [-]

, 2015-05-03 01:39, pirms 9 gadiem
sit man nost, bet ļoti patīk Beļavska komunikācija. Nosvērtība un pragmatisms staro no visām malām. Grūtāk ko spriest par spēles vadīšanu un taktiku (Ābola viedoklī tomēr var klausīties), taču, šķiet, psiholoģiski problēmām nevajadzētu būt. Arī spēlētāji izskatās psiholoģiski labi pēc abām spēlēm.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-03 02:17, pirms 9 gadiem
Man loti patīk beļavska spēles stils, ja mums bùtu labākie spēlētāji, 1/4 fināls nekur nepazustu!

  +6 [+] [-]

, 2015-05-03 02:26, pirms 9 gadiem
Galvenais ir sakārtot disciplīnu! Te pilnīgi piekrītu. Un principā arī citos jautājumos. Mēs varam! Jo cīņasspars ir, motivācija ar, puiši cīnās kā nākas. Un būs arī uzvaras!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 03:43, pirms 9 gadiem
Paldies komandai un EDGARAM!!! Nevar nevienu vainot disciplīnas pārkāpumos un to sekās(spēles karstumā tā gadās)..., vēlējāmies uzvaru... saņēmām pamācību... Vēl reiz paldies, nervus pakutinājāt labi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 07:37, pirms 9 gadiem
Sprukts: "Spēlējām labi, pievīla daudzie noraidījumi"

Disciplīna ir spēles sastāvdaļa. Ja tās nebūs, tad nevienu spēli nevarēs vinnēt. Protams, ka pret spēcīgu pretinieku ir daudz grūtāk to ievērot, bet tas tikai pierāda to, ka spēlējām ne tik labi, lai cerētu uz uzvaru.

Nav tāda rezultāta bez spēles disciplīnas. Ja to nevar ievērot, tad pret spēcīgiem pretiniekiem pa lielam visu laiku zaudēsim.

     [+] [-]

, 2015-05-03 08:16, pirms 9 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Palielam jau taisnība. Nav īsti, kur piesieties, izņemot disciplīnu. Nav tas labākais sastāvs, bet,manuprāt, Beļavskis no viņiem izspiež maksimumu. Nolanam paviecās ar spēlētāju pieejamību...
pag pag, vēl galvenās spēles tik priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-05-03 11:28, pirms 9 gadiem
Jā, disciplīna klibo, ja Jasu, Sotnieka un Rēdliha noraidījumiem vēl var atrast kādu izskaidrojumu, tad Džeriņa sods bija reti dumjš, kas faktiski arī bija mūsējo zaudējua sākums. Pat ja tevi kāds sadusmoja, cirst no pleca pa pretinika nūju tiesneša acu priekšā, zinot, ka tūdaļ sekos noraidījums,ar to tikai atstāsi savu komandu mazākumā - ļoti negudrs gājiens. Esmu pārliecināts, ka tāds provokātors kā Džerņš varēja atrast smalkāku paņēmienu kā izrēķināties ar pāridarītāju.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-03 11:59, pirms 9 gadiem
SKALS rakstīja: Un pietiek kultivēt mītu par it kā gandrīz vai otro sastāvu! Vienmēr kāds iztrūkst. Pa lielam gandrīz visi pēdējo gadu uzbrukuma līderi ir ierindā- Daugaviņš, Dārziņš, Sprukts, M.Rēdlihs...
Domāju, tieši sastāva dziļums ir tas, kas liedz pacīnītes par punktiem ar lielajām komandām Ja divu uzbrucēju trijnieku vietā būtu trīs, jau tas jūtami paceltu komadas līmeni. Ir jāsaprot, ka tik vājas 3. un 4. maiņas kā Latvijai, labi nokomplektētajām lielvalstīm pamatīgi atvieglo dzīvi. Tādēļ ceru, ka Indrašis tomēr atgriezīsies sastāvā, jo tas ir viens no mūsu nedaudzajiem, kas var pienest kvalitāti komandas spēlē. Cik tad tādi mums ir? Vēl no uzbrucējiem Girgensons, Ķēniņš, Karsums un Meija. Viss.

     [+] [-]

, 2015-05-03 12:23, pirms 9 gadiem
Trapss rakstīja: Domāju, tieši sastāva dziļums ir tas, kas liedz pacīnītes par punktiem ar lielajām komandām Ja divu uzbrucēju trijnieku vietā būtu trīs, jau tas jūtami paceltu komadas līmeni. Ir jāsaprot, ka tik vājas 3. un 4. maiņas kā Latvijai, labi nokomplektētajām lielvalstīm pamatīgi atvieglo dzīvi. Tādēļ ceru, ka Indrašis tomēr atgriezīsies sastāvā, jo tas ir viens no mūsu nedaudzajiem, kas var pienest kvalitāti komandas spēlē. Cik tad tādi mums ir? Vēl no uzbrucējiem Girgensons, Ķēniņš, Karsums un Meija. Viss.
Piekrītu, labi redzējām, kā Latvijas optimālais sastāvs cīnījās Sočos. Mums kaut viena spēlētāja nebūšana izsaka ļoti daudz! Gudļevskis, Merzļikins, Punnenovs, Bārtulis, R. Freibergs, Kulda, Pujacs, Reķis, J. Rēdlihs,Karsums, Girgensons, Ķēniņš, Pavlovs,Štāls, Vasiļjevs, nespēlējošais Indrašis, Meija- varu tikai iedomāties, ko mēs būtu iespējuši pret Kanādu un Čehiju ar šiem vīriem sastāvā!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 13:21, pirms 9 gadiem
Sprukts sakarīgs vīrs, sakat ko gribat.

     [+] [-]

, 2015-05-03 13:25, pirms 9 gadiem
Nepatēmu, bet beidot intervijas tiek labi filmētas un ar labu skaņu.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-03 13:49, pirms 9 gadiem
Masaļskis ir labs.
Daugava uzbrukumā velk visu, ko tur var pavilkt.
Aizsargi ir pelnījuši kāvienu: Redlihs, Sotnieks, Galviņš - gana pieredzējuši veči, lai tādus sūdus netaisītu laukumā. Gan pret Kanādu, gan šeit, pret Čehiem šie 3 vienkārši dāvināja ripas un aktīvi noraidījās. Nesaprotu, kas ar viņiem noticis. Jerofejevs arī paniko - pilnīgi garām.
Ja aizsargi saņemsies, tad viss ies uz labo pusi: pirmkārt ielaidīsim mazāk vārtu, otrkārt arī uzbrucējiem būs šanses, ja aizsargi pirmās piespēles neatdos pretiniekam uz nūjas.

Jācer, ka pamodīsies.