Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" revanšējas "Lazio" par zaudējumu sestdien; "Sporting" tiek finālā Portugālē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Juventus" revanšējas "Lazio" par zaudējumu sestdien; "Sporting" tiek finālā Portugālē
Dušans Vlahovičs. Foto: Juventus FC

Itālijas kausa izcīņas pusfinālā platu soli tuvāk spēlēšanai finālā spēra Turīnas "Juventus", savā laukumā ar 2:0 pārspējot Romas "Lazio". Portugāles kausa finālspēli pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedza Lisabonas "Sporting".

"Juventus" un "Lazio" sestdien spēkojās A sērijas cīņā Romā. "Lazio" tajā spēlē laukumā bija izteikts pārsvars un pelnīti gūts panākums ar 1:0.

Tikai vienā no iepriekšējām deviņām spēlēm uzvarējusī "Juventus" vakar reabilitējās, līdzvērtīgā cīniņā nopelnot panākumu ar 2:0. Otrā puslaika pirmajā daļā turīniešu labā precīzi sita Federiko Kjeza un serbs Dušans Vlahovičs, kurš diskvalifikācijas dēļ izlaida spēli nedēļas nogalē.

Itālijas kausu 14 reizes ieguvusī "Juventus" turnīra finālā nav spēlējusi kopš 2022. gada.

Itālijas kausa pusfināls

Duelis1. spēle2. spēle
Juventus – Lazio2:023.04.
Fiorentina – Atalanta03.04.24.04.

Divu spēļu summā tiek izspēlēts arī pusfināls Portugāles kausā, Lisabonas lielklubu derbijā "Sporting" kopsummā ar 4:3 uzveicot "Benfica".

Vēlu vakarā notikušajā otrajā cīņā intervālā no 47. līdz 64. minūtei "Sporting" divreiz ieguva un pazaudēja pārsvaru, tomēr zaļi baltajiem ar neizšķirtu bija gana.

"Sporting" labā vārtus guva Dānijas valstsvienībā vietu iekarojušais 24 gadus vecais pussargs Mortens Julmanns un Pauliņu. "Benfica" rindās precīzi bija argentīniešu vecmeistars Nikolass Otamendi un Rafa Silva.

Portugāles kausa pusfināls

Duelis1. spēle2. spēleSumma
Sporting – Benfica2:12:24:3
Vitória Guimarães – Porto03.04.17.04.

Izmantotie avoti:
https://www.legaseriea.it/en/coppa-...
https://resultados.fpf.pt/Competiti...