Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs par Bertānu un citiem rezervistiem: "Prieks, ka viņi ieguva labu pieredzi"

Andrejs Siliņš

Popovičs par Bertānu un citiem rezervistiem: "Prieks, ka viņi ieguva labu pieredzi"
Gregs Popovičs
Foto: USA Today / Scanpix

Pēc uzvaras pār Jūtas "Jazz" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs norādīja, ka ir apmierināts ar komandas sniegumu, jo, neraugoties uz vairāku vadošo spēlētāju iztrūkumu, izdevies parādīt labu sniegumu pret spēcīgu komandu, kas cīnās par labāku vietu pirms izslēgšanas turnīra.

"Katra uzvara ir laba uzvara. Man prieks, ka vairāki puiši spēlēja ilgākas minūtes, nekā to darījuši iepriekš. Viņi ieguva labu pieredzi, kamēr citi spēlētāji tika pie iespējas atpūsties," sacīja Popovičs. Tāpat treneris pauda prieku par sava pamata saspēles vadītāja Tonija Pārkera sniegumu. "Pēdējās pāris spēlēs viņš ir atguvis savu modžo, sācis uzbrukt grozam ar lielāku pārliecību, atguvis savu ātrumu - bija labi to redzēt."

Bertāns laukumā pavadīja 34 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks viņa līdzšinējā NBA karjerā. Tas bija saistīts arī ar to, ka laukumā netika sūtīts ierastais rezerves spēka uzbrucējs Deivids Lī. Popovičs skaidroja, ka sākotnēji tāds nebija plāns: "Kāds pirms spēles man pateica, ka Deivids iepriekšējā mačā saņēma spēcīgu sitienu un nolēmu, ka labāk atpūtināšu viņu pirms izslēgšanas spēlēm."

"Nezināju, ka puse komandas šodien nespēlēs. Zināju, ka daži puiši nebūs, bet nezināju, ka tik daudzi. Man nav ne jausmas par treneru štāba lēmumiem, es vienkārši eju laukumā un daru savu darba daļu," pēc mača sacīja Pau Gazols, kurš šoreiz iesaistījās cīņā no rezervistu soliņa un spēlēja 28 minūtes. "Mēs tik un tā paveicam savu darbu. Tie, kuri bija pieejami, nospēlēja augstā līmenī."

"Pieredze un spēles laiks jaunajiem spēlētājiem palīdzēs. Tiem puišiem, kuri nespēlē tik daudz. šī bija laba iespēja tikt pie lielākas iespējas. Domāju, ka nospēlējām labi pret komandu, kam bija pieejami visi spēcīgākie ieroči un kas cīnās par ceturto vietu," sacīja Gazols, kurš izcēlās ar "double-double" - 13 punkti un 12 atlēkušās bumbas.

Tonijs Pārkers, kurš guva 21 punktu un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, uzsvēra rezervistu lomu sezonas turpinājumā: "Ik reizi, kad rezervisti ir laukumā, viņi cenšas kļūt labāki. Mēs nekad nevaram zināt, cik daudz mums būs vajadzīga viņu palīdzība, bet izslēgšanas spēlēs ir svarīgs katrs sīkums, un Popovičs jau ir zināms kā treneris, kurš izmanto visus savus spēlētājus."

Izmantotie resursi:
San Antonio Spurs | The Official Site of the...

     [+] [-]

, 2017-04-03 14:38, pirms 7 gadiem
west konferences fināls būs ļoti interesants.
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +4 [+] [-]

, 2017-04-03 16:04, pirms 7 gadiem
Ar tādu Toniju kā vakar, ticība Spurs atgriežas!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-03 16:27, pirms 7 gadiem
Līdz PO Gazols atkal būs formā, arī Pārkers ir ieskrējies. Ja tā turpinās, Spurs ir pretendents Nr. 1 uz titulu. Prozit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja