Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons atvainojas par komandas biedra nolamāšanu minūtes pārtraukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lebrons atvainojas par komandas biedra nolamāšanu minūtes pārtraukumā
Lebrons Džeimss pret Polu Džordžu
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas čempione Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā ar 135:130 otrajā pagarinājumā pieveica Indianas "Pacers". Līderis Lebrons Džeimss izskaņā nesavaldījās un minūtes pārtraukuma laikā apmainījās skarbākiem vārdiem ar komandas biedru Tristanu Tompsonu.

Lebrons Džeimss, kurš spēli pabeidza ar 43 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm, aizsardzībā sedza Indianas "Pacers" līderi Polu Džordžu. Tomēr viesi centās izjaukt čempionu taktiku, liekot pret Džordžu strādāt Tristanam Tompsonam, un Džordžs pagarinājumā iemeta 16 "Pacers" punktus pēc kārtas.

Kevinam Lavam realizējot tālmetienu un 26 sekundes līdz pagarinājuma beigām panākot plus četri Klīvlendas "Cavaliers", eiforiju uz mājinieku soliņa aizstāja nesaskaņas. Minūtes pārtraukuma laikā Džeimss nevairījās veltīt skarbu kritiku komandas biedram. Atvairījis galveno treneri Taironu Lū, viņš turpināja, līdz Tompsons nolēma atbildēt.

"Man galvenā bija pareizie nodomi, tomēr no mutes ārā nāca nepareizie," pēc uzvaras teica Džeimss. "Kā komandas līderis uzņemos pilnu atbildību par notikušo. Man jābūt labākam un emocijas jāpatur pie sevis. Pārrunāt epizodes varēsim ģērbtuvēs, kad skatīsimies mača ierakstu un veiksim analīzi."

"Tobrīd biju pārāk demonstratīvs. Viņš komandas labā strādāja smagi, viņš ir svaīgs spēlētājs. Tas, kas notika, neizskatījās labi televīzijā," pauda Džeimss, kurš laukumā pavadīja 52 minūtes. Viņš pēc mača atvainojies Tompsonam, ar kuru pirms sarunas ar medijiem aprunājās ģenerālmenedžeris Deivids Grifins.

"Mēs esam ģimene. Minūtes pārtraukumā bija neliela nesaprašanās, bet dzīve turpinās. Mēs esam ģimene, atbalstām cits citu. Jāturpina," teica Tompsons, kurš 43 minūtēs guva 12 punktus un savāca deviņas atlēkušās bumbas. "Nedomāju, ka vajadzētu iedziļināties iemeslos, kāpēc tā notiek. Ir tā, kā ir. Galvenais, ka uzvarējām."

Klīvlendas "Cavaliers" atrodas Austrumu konferences otrajā vietā, bet trešdien cīnīsies ar līderi Bostonas "Celtics". Panākuma gadījumā Džeimsam un viņa komandas biedriem izdosies pacelties augšup.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +6 [+] [-]

, 2017-04-03 17:11, pirms 7 gadiem
"Man galvenā bija pareizie nodomi, tomēr no mutes ārā nāca nepareizie"

"Viņš komandas labā strādāja smagi, viņš ir svaīgs spēlētājs."

What?

     [+] [-]

, 2017-04-03 17:17, pirms 7 gadiem
Ko notiek?

  +1 [+] [-]

, 2017-04-03 17:19, pirms 7 gadiem
What what, google translate, head latviski ir ne tikai galva, taču lāšoni kā jau īsti pseidožurnālisti nepacenšās savu murgojumu izlasīt, komentāros izlabos, tad arī tekstā veiks korekcijas un paldies nepateiks.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-03 17:27, pirms 7 gadiem
Stresiņš Lebronam pirms playoffiem.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-03 18:23, pirms 7 gadiem
emgape rakstīja: Stresiņš Lebronam pirms playoffiem.
katrā sezonā ir tādas spēles, kurās brauc virsū citiem.
Miami Heat trešā sezonā Lebrons visiem regulāri uzbrauca, vienreiz pat gandrīz Čalmers tā atrāvās, knapi abus savāca, jo visiem gredzens jau bija, un sākās čills un haltūras. Un tieši pret Pacers spēlēja. Un tad arī Lebrons atvainojās.
Darba ētika Lebronam ir 99/100, tur īsti nevar ko pārmest, citi gan dažreiz sāk luni dzīt.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-03 19:38, pirms 7 gadiem
primadonna

  +1 [+] [-]

, 2017-04-03 19:39, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: katrā sezonā ir tādas spēles, kurās brauc virsū citiem.
Miami Heat trešā sezonā Lebrons visiem regulāri uzbrauca, vienreiz pat gandrīz Čalmers tā atrāvās, knapi abus savāca, jo visiem gredzens jau bija, un sākās čills un haltūras. Un tieši pret Pacers spēlēja. Un tad arī Lebrons atvainojās.
Darba ētika Lebronam ir 99/100, tur īsti nevar ko pārmest, citi gan dažreiz sāk luni dzīt.
Šoreiz Kardjashianam taisnība, ja PG13 iemet 16pt pēc kārtas pret TT, tad kāpēc, lai viņam būtu viņš jāsedz! Ja PG būtu iemetis sodiņus, tad Cavs būtu zaudējuši.
Kepkas teica, ka GSW mikroklimats esot slikts, izskatās, ka cavs faneļi ar saviem argumentiem ir galīgi auzās iebraukuši, tagad redzam, kā cavs taupās PO spēlējot 40 pat 50 min un viens ar otru kašķējoties.

     [+] [-]

, 2017-04-03 20:14, pirms 7 gadiem
Suitas nav nemaz tuik svaīgi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja