Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2951, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam 46. rezultativitātes punkts sezonā, Kalniņš ārpus "Jokerit" pieteikuma

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņam 46. rezultativitātes punkts sezonā, Kalniņš ārpus "Jokerit" pieteikuma
Kaspars Daugaviņš (centrā) ar maiņas biedriem. Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs piedzīvojusi uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Podoļskas "Vityaz", kas izbraukumā ar 3:6 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurā par trenera asistentu strādā Sandis Ozoliņš.

Daugaviņš uz ledus pavadīto 18 minūšu un 55 sekunžu laikā rezultatīvi asistēja Džastinam Denfortam, kad tas 17. minūtē vairākumā panāca 2:0 "Vityaz" labā. 32 gadus vecajam latvietim šis bija 46. (16+30) rezultativitātes punkts šosezon - šāds rādītājs Daugaviņam līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ļauj ieņemt devīto vietu. Šovakar Kaspars kopumā izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja vienā no trim iemetieniem.

"Torpedo" panākumu ar diviem vārtu guvumiem kaldināja Kirils Urakovs. Ņižņijnovgorodas komanda ar 54 spēlēs iekrātiem 63 punktiem pakāpās uz piekto vietu Austrumu konferencē, praktiski nodrošinot biļeti uz "play-off". Savukārt "Vityaz" ar 52 punktiem 52 mačos Rietumos atkāpās līdz devītajai vietai.

Vārtsargs Jānis Kalniņš šovakar palika ārpus Helsinku "Jokerit" pieteikuma, Somijas klubam viesos ar 1:5 graujoši zaudējot Maskavas "Dynamo". "Jokerit" vārtsargs Samuels Jukuri atvairīja 32 no 37 pretinieku metieniem. "Dynamo" sastāvā divi rezultatīvi raidījumi zviedra Oskara Lindberja rēķinā. "Jokerit" ar 59 punktiem 50 mačos Rietumos ir piektā, bet "Dynamo" ar 53 spēlēs nopelnītu 71 punktu šajā konferencē pakāpās uz trešo vietu.

Citā Maskavas apkārtnē notikušajā spēlē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak" viesos trešā perioda sākumā iemeta divus vārtus sešu sekunžu laikā, ar 5:3 pārspējot pastarīti Pekinas "Kunlun Red Star", kas piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas. "Spartak" sastāvā pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Lukāšs Radils (1+2) un Jori Lehtera (0+3). "Spartak" aizvadītajās 52 cīņās tikusi pie 54 punktiem, kas Znaroka un Vītoliņa padotajiem ļāvis pacelties uz kāroto astoto pozīciju Rietumos.

No šīsdienas pārējām cīņām jāatzīmē turnīra līdervienības Kazaņas "Ak Bars" ceturtais panākums pēc kārtas (visās četrās spēlēs "Ak Bars" iemetusi pa trim vārtiem) - šoreiz 60 soda minūtēm bagātā spēlē kazaņieši viesos ar 3:2 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", kam šī bija piektā neveiksme pēdējās sešās cīņās. 84 punktus 53 spēlēs sakrājušās "Ak Bars" labā vārti un rezultatīva piespēle francūzim Stefānam Da Koštam. "Avtomobilist" ar 61 punktu 53 spēlēs Austrumos ir septītā.

KHL 3. februārī

SpēleRezultāts
Metallurg - Barys3:1
Traktor - Neftekhimik5:3
Avtomobilist - Ak Bars2:3
Torpedo - Vityaz6:3
Dynamo M - Jokerit5:1
Kunlun Red Star - Spartak3:5

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2021-02-03 21:53, pirms 3 gadiem
Cik vēl spēles Kasparam šai sezonā?

  +2 [+] [-]

, 2021-02-03 21:58, pirms 3 gadiem
Kalniņš nebija rezervē, viņš pat spēlei nebija pieteikts! Vismaz protokolā, ko rādija KHL kanāls!

     [+] [-]

, 2021-02-03 23:49, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Cik vēl spēles Kasparam šai sezonā?
8 atlikušas reg. sezonā +PO, ja tiks.