Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Metta/LU'' tiek pie otrā panākuma sezonā

Egils Broks
Egils Broks
SMScredit.lv Virslīgas 35. kārtas vienā no piecām spēlēm FS "Metta/Latvijas Universitāte'' savā laukumā ar 2:1 uzveica Jūrmalas ''Spartaku'', izcīnot otro uzvaru sezonā, kā arī nodrošinot 9. vietu. ''Mettas'' labā vārtus guva Artūrs Pallo un Mārtiņš Milašēvičs, tikmēr zaudētāju rindās vienīgos vārtus guva Kevins Mena.
Vērtējums: +4
Slēpts komentārs: theoxy

  +5 [+] [-]

, 2014-11-02 11:56, pirms 9 gadiem
Cepuri nost Mettai par spēli. Pallo paņēma daudz ko uz sevi spēles sākumā un uz tā viļņa pirmais puslaiks arī tika pavadīts. Otrajā jau ne bez veiksmes, bet tomēr uzvara noturēta. Neko sliktu nevar teikt arī par Spartaku - centās, cik spēka, bet veiksme šoreiz nebija viņu pusē. Stabi, pārliktņi un citas neražas...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-02 12:21, pirms 9 gadiem
Kas tas par modžahedu Mettai ar 11 nr.? Pats uzsāk incidentu un turpinājumā tēlo šķīrēju.

     [+] [-]

, 2014-11-02 13:33, pirms 9 gadiem
Pievērsiet uzmanību divām maiņām apm. 25 minūtes pirms spēles beigām: Pilipčuks Rostiašvili vietā sūtīja laukumā Elvi Stugli, reāli pastiprinot uzbrukumu, Riherts riskēja Vapni nomainīt ar mazpieredzējušo Emsi, un šis risks neattaisnojās, Mettas vidējā līnijā vairs bumba nepieturējās. Kopš šī brīža sākās pamatīgs Spartaka spiediens, un Mettas uzvaru nosargāja tikai veiksme.

     [+] [-]

, 2014-11-02 14:37, pirms 9 gadiem
kruuminjsh rakstīja: Pievērsiet uzmanību divām maiņām apm. 25 minūtes pirms spēles beigām: Pilipčuks Rostiašvili vietā sūtīja laukumā Elvi Stugli, reāli pastiprinot uzbrukumu, Riherts riskēja Vapni nomainīt ar mazpieredzējušo Emsi, un šis risks neattaisnojās, Mettas vidējā līnijā vairs bumba nepieturējās. Kopš šī brīža sākās pamatīgs Spartaka spiediens, un Mettas uzvaru nosargāja tikai veiksme.
Emsis galīgi peldēja, nav gatavs vēl tādam līmenim.

     [+] [-]

, 2014-11-02 16:45, pirms 9 gadiem
Iemācies cilvēka uzvārdu normāli uzrakstīt, bērniņ! Un pēdiņas arī nevietā. Vai tad Skonto jaunatnes akadēmijā tikai "b.." un "lošaras" māca?
vilibalds123 rakstīja: gan jau ka rihetrs aiz laimes apmiizaas.....
sezonas plāns izpildīits, lošaras "beidzot" uzvarēja!!!

     [+] [-]

, 2014-11-02 16:58, pirms 9 gadiem
ha ha ha
viņš cilvēks!!!!????? augstprātīgs, iedomīgs plātīzers....
nuu jaaaa, skonto akadēmija , tas ir nopietni.....
tad kāpēc skonto akadēmijas supermeņi sezonas laikā tikuši pie vienas vienīgas uzvaras......!!!!?????