Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Losandželosas derbijā "Lakers" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras šosezon

Losandželosas derbijā "Lakers" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras šosezon
Maiks Brauns dot norādījumus Dvaitam Hovardam
Foto: AFP

Agrā sestdienas rītā plkst. 4.30 pēc Latvijas laika Losandželosā, Staples Center basketbola arēnā, tiksies divi Eņģeļu pilsētas klubi - "Lakers" un "Clippers". Ja "Lakers" sezonas pirmajos divos mačos ir cietusi divas neveiksmes, tad "Clippers" jauno sezonu izdevās sākt ar panākumu.

"Lakers" - "Clippers"

"Lakers" vienībai tik slikts sezonas sākums nav bijis kopš 1978. gada sezonas. Toreiz tā pirmajos trijos mačos cieta trīs neveiksmes.

Gaidāmais mačs, kurā mājinieki būs "Lakers" basketbolisti, būs pirmais no kopumā četriem savstarpējiem mačiem, ko vienības aizvadīs šosezon. Pēc pēdējām ziņām, kas pienākušas no ezernieku nometnes, visticamāk, komandai nevarēs palīdzēt iepriekšējā mačā kājas traumu guvušais saspēles vadītājs Stīvs Nešs. Pats Nešs vakar intervijā kluba oficiālajai mājas lapai vēl nespēja konkrēti pateikt, cik trauma ir nopietna un vai viņš spēs piedalīties gaidāmajā mačā pret "Clippers".

Ja Maika Brauna vadītās vienības fani vēlas atrast kādu pozitīvu faktu pirms gaidāmās spēles, tad viņiem jāapskata "Lakers" iepriekšējā mača statistika, kas vēsta, ka centrs Dvaits Hovards bija neapturams, ja veramies gūto punktu ailītē. Viņa kontā bija 33 punkti un 14 atlēkušās bumbas. Sezonas pirmajā cīņā, kad ar 91:99 tika atzīts Dalasas "Mavericks" pārākums, Hovards pāragri noslēdza maču ar sešām piezīmēm, bet līdz tam bija pamanījies gūt 19 punktus un izcīnīt 10 bumbas zem groziem.

Galvenais iemesls "Lakers" zaudējumam aizvadītājā mačā pret "Trail Blazers" (106:116) bija vājā aizsardzībā, jo Portlendas vienība realizēja 50,6% no izdarītajiem metieniem, bet visi Portlendas pamatsastāva spēlētāji guva 10 un vairāk punktu.

"Mums jāmācās spēlēt kopā kā vienai komandai," pēc zaudējuma "Trail Blazers" izteicās Hovards. "Vispirms jābūt labam vēl pirms kļūšanas lieliskam."

Hovards un Bleiks Grifins ir aizvadījuši trīs savstarpējos dueļus iepriekšējās sezonās. Iepriekšējos trijos savstarpējos mačos Hovards ir vidēji guvis 25,7 punktus un izcīnījis 14,0 atlēkušās bumbas, realizēdams 66,7% no izdarītajiem metieniem, savukārt Grifins guvis 18,3 punktus, realizējot 45,7% no izpildītajiem metieniem, un ticis pie 12,7 bumbām zem groziem.

Ne Grifinam, ne Krisam Polam sezonas atklāšanas mačs, kad tika izcīnīta uzvara pār Memfisas "Grizzlies" (101:92), nebija no tiem veiksmīgākajiem. Abi kopā viņi guva vien 23 punktus, kamēr visi "Clippers" rezervisti kopā guva 49, no kuriem 29 punktus guva viens pats Džamals Kraufords.

"Es domāju, ka mums ir labākais rezervistu soliņš visā NBA," pēc mača izteicās Kraufords. "Daudzi no komandas spēlētājiem izteikušies, ka šī ir talantīgākā vienība, kādā tie ir spēlējuši, un tas ir lielā mērā saistīts tieši ar komandas rezervistiem."

Aizvadītajā sezonā "Lakers" izcīnīja divas uzvaras trijos savstarpējos mačos pret "Clippers", bet sezonas izskaņā svinēja uzvaru Klusā okeāna divīzijā, jo kopumā tika pie vienas uzvaras vairāk nekā "Clippers". Kobe Braients pagājušās sezonas trijās spēlēs pret "Clippers" guva vidēji 32,3 punktus, realizēdams 53,1% no izdarītajiem metieniem.

"Clippers" vienība ir cietusi deviņus zaudējumus pēc kārtas Losandželosas kluba derbijā, kad ir bijusi nominālā viesu statusā.

"Knicks" - "Heat"

Ne mazāk saistošs mačs par Losandželosas klubu dueli norisināsies orkāna "Sendija" plosītajā Ņujorkā, kur plkst. 2.00 pēc Latvijas laika vietējā "Knicks" vienība uzsāks cīņu pret pašreizējo NBA čempioni Maiami "Heat". Šis būs "Knicks" vienības sezonas atklāšanas mačs.

Normālos apstākļos Ņujorkā pirms mača būtu liela ažiotāža, tomēr lielajam vairumam ASV megapoles iedzīvotāju domas neraisās par un ap basketbolu, taču "Knicks" uzvara pār pašreizējo čempioni noteikti uzlabotu ņujorkiešu garastāvokli.

"Heat" ar Lebronu Džeimsu, Dveinu Veidu un Krisu Bošu priekšgalā sezonu uzsāka ar čempionu gredzenu saņemšanu un uzvaru pret Bostonas "Celtics" (120:107). Maiami līderu trio kopā guva 74 punktus, savukārt "Heat" jaunpienācējs Rejs Alens pret savu bijušo klubu izcēlās ar 19 gūtajiem punktiem.

Pirms cīņas gaidītākais duelis ir uzbrucēju pozīcijā, kur savā starpā mērosies Karmelo Entonijs un triju regulāro sezonu MVP balvu ieguvējs Lebrons Džeimss. Abi spēlētāji šovasar paspēja uzspēlēt vienā komandā, kad ASV izlases sastāvā triumfēja Londonas Olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība uzvarēs šīs sezonas pirmajā Losandželosas derbijā?

  • 44

  • 30


1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-11-02 19:47, pirms 12 gadiem
irbiite rakstīja: GO HEAT! Lakers kaarteejais zaudeejums, visi faninji raud kaa mazas meitenes! James savaaks 43 punktus, 12 atleekoshaans, 8 piespeeles, 4 blokus, 4 zagtas bumbas un iemetiis 4 triispunktu metienus ar 100 % precizitaati! GO HEAT, GO JAMES!
Raudās tāpat, kā Tu raudāji līdz beidzot Džeimss dabuja savu gredzenu? Žēl, ka pēdejo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 19:49, pirms 12 gadiem
Kā sezona sākās, tā arī irbīte sāk savu darbu.
vismaz ir jautri lasīt komentārus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-02 20:02, pirms 12 gadiem
irbiite rakstīja: Man nebija jaaraud Jo es zinaaju, ka vinjsh izciiniis.. es jutu, jo vinjsh ir labaakais speeleetaajs kaadu cilveece ir veerojusi!
Zin, tu tikai pierādi katru reizi tā brēcot, ka tā nav. Un arī pats tam netici. Tu katru reizi viņu sauc par labāko, itkā cenšoties kko pateikt. Ja viņš būtu labākais ever, tad tev nemaz prātā nenāktu viņu saukt par labāko - jo tas taču būtu pašsaprotami. Bet padomā reali - Džeimsa spēle balstās uz viņa fizisko spēku. Pēc 30+ gadiem, viņa atlētisms stipri samazināsies un viņš nedominēs.

Labākais ko cilvēce ir vērojusi - bija Džordans. Viņš bija lielisks ne tikai karjeras sākumā un vidū, bet arī pēc 30 gadu sasniegšanas un stipri tālāk.

Vērojot MJ spēli un LBJ spēli, acīmredzami var redzēt to pārliecības un spēles izpratnes līmeņa atšķirību. MJ bija daudz daudz gudrāks spēlētājs nekā Džeimss. LBJ salīdzinot ar MJ, ir bērna domāšana.
Džeimss ir labākais atlēts kādu NBA ir piedzīvojusi, bet ne labākais spēlētājs. Viņa basketbola IQ ne tuvu nav labāko līmenim. Bet protams viņš vēl aug, un ar katru sezonu paliek labāks.

Tā kā nemētājies ar vārdu labākais! Šobrīd, Jā. Viņš ir labākais, bet vispār - nē. Un līdz tam viņam ir jāaug ļoti. Jo vienkārši neticu, ka viņš spētu vilkt tā laukā spēles kā to darīja MJ. Ar tādu psiholoģisko pārspēku pret pretinieku.

Saproti mani pareizi, es nesaku, ka Džeimss nav labs. Viņš ir nereals, bet salīdzinot ar to, ko darīja Džordans un kādā laikā - tas nav salīdzināmi. Tāpēc paliksim pie tā, ka MJ ir tā laika labākais, bet LBJ mūsdienu VIENS NO.

Agrāk basketbols bija fiziski grūtāks, kā šī brīža balets. Kur svilpe seko viena otrai.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-02 20:10, pirms 12 gadiem
Šim jābūt labam mačam,no doubt!

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 20:15, pirms 12 gadiem
Šodien pat būtu gatavs uzbetot uz LAL un Knicks uzvarām.
Lakers šis mačs ir jāuzvar. Tā ir cīņa par pirmās komandas titulu LA. Jo tagad Lakers nīkuļo, un Kleperiem uzvarot - tiks smagi iesists pa tā jau grimstošo Lakers.

Knicks ir jāuzvar! Sendija ir izārdījusi Ņujorku diezgan smaigi, un Veids ar Heat jau pukstējuši, ka sastrēgumos ir pavadīts ilgs laiks, lai tiktu uz MSG.

Protams, ļoti riskanti, bet jāpamēģina. LAL uzvarēt var, jo ir potenciāls.

  -2 [+] [-]

, 2012-11-02 20:31, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Šodien pat būtu gatavs uzbetot uz LAL un Knicks uzvarām.
Lakers šis mačs ir jāuzvar. Tā ir cīņa par pirmās komandas titulu LA. Jo tagad Lakers nīkuļo, un Kleperiem uzvarot - tiks smagi iesists pa tā jau grimstošo Lakers.

Knicks ir jāuzvar! Sendija ir izārdījusi Ņujorku diezgan smaigi, un Veids ar Heat jau pukstējuši, ka sastrēgumos ir pavadīts ilgs laiks, lai tiktu uz MSG.

Protams, ļoti riskanti, bet jāpamēģina. LAL uzvarēt var, jo ir potenciāls.
haha
neredzu jēgu uz shito machu betot,manupraat diezgan liels coinflips + nosliecos pat vairak uz clipperiem, jo komanda ir iespēlejusies..vieniigais-man nepatik betot pret kobi..
uz miami/den/pacerriem var uzbliest
un interesants liekas okc-portlanda- 4 ar kapeikam kofs...bistami,bet var norisket
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-02 20:35, pirms 12 gadiem
skarabejs1 rakstīja: haha
neredzu jēgu uz shito machu betot,manupraat diezgan liels coinflips + nosliecos pat vairak uz clipperiem, jo komanda ir iespēlejusies..vieniigais-man nepatik betot pret kobi..
uz miami/den/pacerriem var uzbliest
un interesants liekas okc-portlanda- 4 ar kapeikam kofs...bistami,bet var norisket
Labi, par Knics tas ir 100% luckbox. Bet par LAL, tur ir vērtība. Koeficents 2 uz tādu komandu, ir dāvana. Tas tikai pateicoties tādam losing strike kādā iekāpuši LAL. Bet padomājot reali, nu arī ar visu slikto spēli viņi ir favorīti tā vai tā. Paņemšu mož iekš bet365 uzlikšu foru uz LAL -3 vai vairāk. Tieši šeit es saskatu vērtību. Tieši tagad, nevis pret DAL, kur odd bija 1.25 uz LAL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 20:46, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Labi, par Knics tas ir 100% luckbox. Bet par LAL, tur ir vērtība. Koeficents 2 uz tādu komandu, ir dāvana. Tas tikai pateicoties tādam losing strike kādā iekāpuši LAL. Bet padomājot reali, nu arī ar visu slikto spēli viņi ir favorīti tā vai tā. Paņemšu mož iekš bet365 uzlikšu foru uz LAL -3 vai vairāk. Tieši šeit es saskatu vērtību. Tieši tagad, nevis pret DAL, kur odd bija 1.25 uz LAL.
es pirms spēles domaju,ka kofs 4 uz dal ir nenormali daudz, beigas noznaudzos...nevar salidzinat solinjus lal ar lac, lac tas ir krietni labaks, vel nešs out...nezinu nezinu
runajot par miami- var mistiski uzkrist knicks,bet normalos apstākļos neredzu,kā vini var vinēt...stadamaira ari nav..

  -2 [+] [-]

, 2012-11-02 20:49, pirms 12 gadiem
skarabejs1 rakstīja: es pirms spēles domaju,ka kofs 4 uz dal ir nenormali daudz, beigas noznaudzos...nevar salidzinat solinjus lal ar lac, lac tas ir krietni labaks, vel nešs out...nezinu nezinu
runajot par miami- var mistiski uzkrist knicks,bet normalos apstākļos neredzu,kā vini var vinēt...stadamaira ari nav..
Skatījos, ka Knicks bez Amares uzbrukums ir daudz labāks un aizsardzība arī. Kā jau teicu, tas ir luckbox.

Bet par LAL, šeit vnk uzvarēt var abas, un LAL manās acīs tāpat ir favorīti. 2+ odd ir labs priekš iespējām. Bet pret DAL 1.25 - tur tikai muļķiem jāliek bija.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 20:54, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Skatījos, ka Knicks bez Amares uzbrukums ir daudz labāks un aizsardzība arī. Kā jau teicu, tas ir luckbox.

Bet par LAL, šeit vnk uzvarēt var abas, un LAL manās acīs tāpat ir favorīti. 2+ odd ir labs priekš iespējām. Bet pret DAL 1.25 - tur tikai muļķiem jāliek bija.
es tāpat palieku pie sava-miami tiira uzvara..okei, rit redzes,kuram būs taisniba

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:02, pirms 12 gadiem
skarabejs1 rakstīja: es tāpat palieku pie sava-miami tiira uzvara..okei, rit redzes,kuram būs taisniba
Es jau nesaku, ka Heat zaudēs. Tik pieļauju iespēju, ka Knicks var paņemt šo. Vismaz saskatu iespējas. Es šeit par taisnību nekaroju, jo iespējas, ka Knicks vinēs ir daudz mazākas protams. Ja man saka, ka Heat vinēs - es pretī neko nesaku.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 21:06, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Es jau nesaku, ka Heat zaudēs. Tik pieļauju iespēju, ka Knicks var paņemt šo. Vismaz saskatu iespējas. Es šeit par taisnību nekaroju, jo iespējas, ka Knicks vinēs ir daudz mazākas protams. Ja man saka, ka Heat vinēs - es pretī neko nesaku.
ok,ok, vienk shite redzu jegu likt...vienk neredzu kaa vinji var apturet heat...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:15, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Labi, par Knics tas ir 100% luckbox. Bet par LAL, tur ir vērtība. Koeficents 2 uz tādu komandu, ir dāvana. Tas tikai pateicoties tādam losing strike kādā iekāpuši LAL. Bet padomājot reali, nu arī ar visu slikto spēli viņi ir favorīti tā vai tā. Paņemšu mož iekš bet365 uzlikšu foru uz LAL -3 vai vairāk. Tieši šeit es saskatu vērtību. Tieši tagad, nevis pret DAL, kur odd bija 1.25 uz LAL.
Bukmeikeri dāvanas nedala. Puspasaule liks uz LAL ar domu, ka viņi nevar zaudēt 3 spēles pēc kārtas, turklāt ar tādu kofu. LAL šī būs 3. spēle 4 dienās un ķīmija viņiem nekāda pagaidām.

Ņujorkā LBJ parasti ārdās, jo tā ir milzīga skatuve, kas kairina zvaigznēm ego. Ne jau velti KB24 guva savus 80 punktus spēlē tieši pret NYK.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 21:23, pirms 12 gadiem
Sub Radiis rakstīja: Bukmeikeri dāvanas nedala. Puspasaule liks uz LAL ar domu, ka viņi nevar zaudēt 3 spēles pēc kārtas, turklāt ar tādu kofu. LAL šī būs 3. spēle 4 dienās un ķīmija viņiem nekāda pagaidām.

Ņujorkā LBJ parasti ārdās, jo tā ir milzīga skatuve, kas kairina zvaigznēm ego. Ne jau velti KB24 guva savus 80 punktus spēlē tieši pret NYK.
Tāpat kā pus pasaule domā, ka LAL grūdīs, jo nav ķīmijas uz laukuma. Man vienalga ko domā citi, es lieku uz tām spēlēm kurām ir vērtība.

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:30, pirms 12 gadiem
Gaidu Wolves maču pret Kings, bet visdrīzak neredzešu tiešraidi, jo rīt uz darbu

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:35, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tāpat kā pus pasaule domā, ka LAL grūdīs, jo nav ķīmijas uz laukuma. Man vienalga ko domā citi, es lieku uz tām spēlēm kurām ir vērtība.
Parādi man kādu, kurš liktu uz Clippers pret super puper Leikeriem, kuri teorētiski ir nikni pēc diviem zāģiem?

LAL var uzvarēt, protams, bet bukmeikeri nav idioti un neizzīda kofus uz šo spēli no zila gaisa. Ļoti liela varbūtība, ka Kliperi uzvarēs un visi atkal runās par tizlajiem LAL, pēc tam LAL saņemsies un uzvarēs 10 spēles pēc kārtas. Šāds scenārijs principā katru gadu notiek.

Vēlu veiksmi, tā Tev būs vajadzīga.

     [+] [-]

, 2012-11-02 21:40, pirms 12 gadiem
Man stacionari - Miami, japieker LA derbijs, bet kas vel ir verts paskatities, kaneka NBA LP piedava cetras speles vienlaicigi skatities....

  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 21:41, pirms 12 gadiem
irbiite rakstīja: Esmu pilniibaa paarliecinaats, ka Heat paveiks ko neiedomaajamu shosezon.. taas vareetu buut 75 uzvaras un tikai 7 zaudeejumi.. perfekta komanda, pat 95/96 gada bulls nebija shaadi uzbuuveeta, kur kats kjiegjeliitis ir nevainojams un saderiigs ar paareejiem, neticama komandas kjiimija, perfekts treneris - jauns bet sasodiigi gudrs.. zin ko dara! Turpretii mani paarnjem skumjas paveerojot lakers speeli.. sasteigti uzbrukumi, kobes individuaalisms.. nesha kljuudas un neapdomiiba... jeels treneris.. beediigs skats..
Vienigais neiedomajamais NBA ir 4 gadi pec kartas cempioni...
TAs sogad nespid jebkura gadijuma...

  -1 [+] [-]

, 2012-11-02 21:43, pirms 12 gadiem
obligāti jāskatās HEAT-KNICKS!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 21:59, pirms 12 gadiem
irbiite rakstīja: GO HEAT! Lakers kaarteejais zaudeejums, visi faninji raud kaa mazas meitenes! James savaaks 43 punktus, 12 atleekoshaans, 8 piespeeles, 4 blokus, 4 zagtas bumbas un iemetiis 4 triispunktu metienus ar 100 % precizitaati! GO HEAT, GO JAMES!
Es arī jūtu līdzi Heat, bet tu galīgi sviestā esi sagājis, ar savu LJ māniju.

     [+] [-]

, 2012-11-02 22:00, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Man stacionari - Miami, japieker LA derbijs, bet kas vel ir verts paskatities, kaneka NBA LP piedava cetras speles vienlaicigi skatities....
Tu pa naktīm skaties nba ?

  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 22:32, pirms 12 gadiem
Sub Radiis rakstīja: Ne jau velti KB24 guva savus 80 punktus spēlē tieši pret NYK.
Kobe 81 sameta pret Raptoriem.

     [+] [-]

, 2012-11-02 22:44, pirms 12 gadiem
Lakers ar 1. uzvaru sezona buus vel japagaida.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 22:47, pirms 12 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Tu pa naktīm skaties nba ?

Vajprāts baigie brīnumi ne? To dara daudzi, jo ne visiem patīk spriest par komandām tikai pēc sausās statistikas un dažiem labākajiem spēles momentiem

     [+] [-]

, 2012-11-02 22:47, pirms 12 gadiem
GO LAKERS! Lakers dominanta uzvara,irbiite raudaas kaa maza meitene! Kobe savaaks 34 punktus, 6 atleekoshaans, 5 piespeeles, 1 blokus, 3 zagtas bumbas un iemetiis 2 triispunktu metienus ar 67 % precizitaati! GO LAKERS, GO KOBE!

     [+] [-]

, 2012-11-02 22:56, pirms 12 gadiem
Jesha rakstīja: Kobe 81 sameta pret Raptoriem.
Taisnība. Pret NYK viņš guva 61 punktu.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-02 23:15, pirms 12 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Tu pa naktīm skaties nba ?
A kapēc ne? Kad ta vēl? Mūsdienās, no rīta nav stimuls turēties pretim rezultātu ailēm...

  -1 [+] [-]

, 2012-11-03 00:20, pirms 12 gadiem
6 komandas
Selection
1/3 - Indiana Pacers

Event
Indiana Pacers at Charlotte Bobcats

Market
Money Line



Selection
5/13 - Miami Heat

Event
Miami Heat at New York Knicks

Market
Money Line



Selection
10/13 - LA Clippers

Event
LA Clippers at LA Lakers

Market
Money Line



Selection
20/21 - Golden State Warriors

Event
Memphis Grizzlies at Golden State Warriors

Market
Money Line



Selection
10/19 - Phoenix Suns

Event
Detroit Pistons at Phoenix Suns

Market
Money Line



Selection
20/31 - Minnesota Timberwolves

Event
Sacramento Kings at Minnesota Timberwolves

Market
Money Line

Koefs 16!Uzlikt teiksim 6 atpakal iespeejams 100. Nodrosinaajums aizvietot Leikers rr Clippers(koefs 20)un stavka 1 atpakal iespeejams 20!

Un veel kaadu drosu nodrosinaajumu ar 3 komandaam uz koefu 3,..un varat buut gandriiz drosi,ka pikis buus atpakal!Vai pat navars uz koefu 16!!!
1 2 40 komentāri