Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

D grupa: Ronaldu divi vārti nodrošina "Real" iekļūšanu nākamajā kārtā

Jānis Celmiņš

D grupa: Ronaldu divi vārti nodrošina "Real" iekļūšanu nākamajā kārtā
Krištianu Ronaldu šovakar guva abus vārtus "Real" rindās
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas D grupā pie uzvarām šodien tika abas grupas līdere - Madrides „Real” komanda, kā arī Amsterdamas „Ajax”. Spāņu superklubs svinēja jau ceturto uzvaru četrās D grupas spēlēs, šovakar apspēlēta Lionas „Olympique” komanda – 2:0. Šis panākums nodrošinājis spāņu klubam iekļūšanu otrajā kārtā

Notikumi šajā grupā pirms šīvakara cīņām liek domāt, ka Madrides "Real" futbolistiem nebūs grūtību ar kvalificēšanos otrajai kārtai jau šovakar. Madridieši trijās spēlēs līdz šim bija guvuši trīs uzvaras, iesituši astoņus vārtus, turklāt nav ielaiduši nevienu bumbu savos. Arī šovakar mačā viesos pret „Olympique” komandu „Real” prata nosargāt savus vārtus neskartus, svinot pirmo uzvaru Lionā (ar ceturto piegājienu). Lionas klubs savā laukumā nebija zaudējis gandrīz gadu, taču šovakar nācās piedzīvot neveiksmi - 0:2.

„Real” rindās divus vārtus guva Krištianu Ronaldu. Mača rezultātu viņš atklāja jau mača 24. minūtē, bet otrreiz bumbu „Olympique” vārtos raidīja pēc soda sitiena mača 69. minūtē. Šī bija jau ceturtā Madrides komandas uzvara četrās līdzšinējās D grupas spēlēs.

Otrajā D grupas spēlē Amsterdamas „Ajax” savā laukumā ar 4:0 apspēlēja Zagrebas „Dinamo” klubu, svinot otro uzvaru un saglabājot teorētiskas cerības uz pirmo vietu grupā. Vārtus Amsterdamas kluba rindās guva Gregorijs van der Vīls, Miralems Sulejmanī, Sims de Jongs un Nikolā Lodero.

D grupas turnīra tabula:

VietaKomandaU-N-ZVārtiP
1.Real Madrid4-0-010–012
2.Ajax2-1-16–37
3.Olympique Lyon1-1-22–64
4.Dinamo Zagreb0-0-40–90
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-02 23:42, pirms 13 gadiem
Diezgan laba spēle "Lyon", tikai totāls veiksmes trūkums. Francūžiem noteikti jātiek ārā no grupas, citu variantu nav.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-02 23:42, pirms 13 gadiem
Mierīgs, kas mierīgs!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-02 23:47, pirms 13 gadiem
Vārtu attiecība - 12:0 !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-11-02 23:49, pirms 13 gadiem
Real laikam savādāk nemāk spēlēt, tik daudz iespēju, bet tikai 2 vārti. Un tie paši no soda sitieniem. Varēja miltos samalt Lyon. Pietrūka laikam sportiskās veiksmes un gribēšanas iesist. Tādi ne uz pilnu atdevi, lēni pat likās RM. Bet nu tas jau nemaina 3p vērtību. Jāuzvar Zagreba, tad par Ajax nenāksies domāt.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +1 [+] [-]

, 2011-11-03 00:01, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Veļas pulveris?
Pulveris sanāks no Lyon. Labi, bet nu nevar vēl 100% pateikt, ka tieši Lyon ies tālāk.

  -4 [+] [-]

, 2011-11-03 00:05, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: Pulveris sanāks no Lyon. Labi, bet nu nevar vēl 100% pateikt, ka tieši Lyon ies tālāk.
Var just, cik sāpīgas atmiņas par "Lyon" glabā "Real" fani "Ajax" vairs vispār nekas nav, tāpēc šī kluba iekļūšana izslēgšanas mačos būtu neliels pārsteigums. "Lyon" ir klasi augstāka komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-03 00:36, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: Real laikam savādāk nemāk spēlēt, tik daudz iespēju, bet tikai 2 vārti. Un tie paši no soda sitieniem. Varēja miltos samalt Lyon. Pietrūka laikam sportiskās veiksmes un gribēšanas iesist. Tādi ne uz pilnu atdevi, lēni pat likās RM. Bet nu tas jau nemaina 3p vērtību. Jāuzvar Zagreba, tad par Ajax nenāksies domāt.
nu laikam skatījies iepriekšējo Real un Lyon spēli,būtu kaut vienu no iespējām izmantojuši Lyon,spēle varēja pavērsties citādāk,lai gan pārsvars bija Real,bet nu nejau nomācošs,kā tu te raksti

  +1 [+] [-]

, 2011-11-03 08:15, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: nu laikam skatījies iepriekšējo Real un Lyon spēli,būtu kaut vienu no iespējām izmantojuši Lyon,spēle varēja pavērsties citādāk,lai gan pārsvars bija Real,bet nu nejau nomācošs,kā tu te raksti
Protams, ja skatās tikai otro puslaiku, tad tiešām Lyon spēlēja labāk, bet tāpat, ja skaita nerealizētās iespējas Real > Lyon. Tā kā par neralizētām iespējām punktus nedod, tad viennozīmīgi daudz labāki bija Real. Tik ļoti nepatīk, tā lieta, ka pēdejos mačos otro HT Real spēlē daudz vājāk.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-03 08:19, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Var just, cik sāpīgas atmiņas par "Lyon" glabā "Real" fani "Ajax" vairs vispār nekas nav, tāpēc šī kluba iekļūšana izslēgšanas mačos būtu neliels pārsteigums. "Lyon" ir klasi augstāka komanda.
Nē, man pilnīgi negrauž Lyon. Man vienkārši kretinē, ka tu paziņo, ka Lyon jau apmēram ir 1/8. Vecīt, smagi maldies, tieši nākamais mačs būs kā uz nažiem. Abām komandām ir iespējas uzvarēt, Lyon lielākas, jo spēle Francijā.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-03 09:53, pirms 13 gadiem
Lyon pasaka pret Madridi ir beigusies. Jau pēdējā savstarpējā šo klubu duelī šā gada pavasarī, kad los blancos beidzot pārspēja sev neērto Lyon, teicu, ka frančiem turpmāk būs maz cerību pret Madridi. Tā arī notika. Bet karaliskais klubs uzņem apgriezienus. Potenciāls ir milzīgs. Redzēs, kas šosezon būs beigās. Katrā ziņā būs interesanti!
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-03 11:39, pirms 13 gadiem
Nu klasi augstāk jau nu neteiksim, bet nedaudz piekrītu par to franču līgu.Neuzskatu gan, ka Lyon būtu spēcīgāks par Ajax, ļoti nestabils klubs.Uzskatu, ka Ajax skola viena no labākām pasaulē.

     [+] [-]

, 2011-11-03 11:40, pirms 13 gadiem
hammerfest rakstīja: Nu klasi augstāk jau nu neteiksim, bet nedaudz piekrītu par to franču līgu.Neuzskatu gan, ka Lyon būtu spēcīgāks par Ajax, ļoti nestabils klubs.Uzskatu, ka Ajax skola viena no labākām pasaulē.
Neesmu ne mirkli teicis ne vārda par līgām, es saku par šiem diviem klubiem. Ka diezvai var Lyonai garantēt uzvaru pret Ajax, kā to varēja garantēt Real pret Lyon.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-03 12:16, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: Tev ar galvu viss kārtībā memļak? Parādi man vietu, kur es kko saku par Duch līgu vai League1? Pats to izdomāji laikam. Analfabētisms man liekas ir trāpjies tev kopā ar šizofrēniju.

Es saku, ka Ajax nav līmeni zemāka komanda par Lyon, neviena vārda par līgām. Muļkis. Un kā saprast, ka citu variantu nav, Lyon jātiek ārā no grupas? Ķipa nav variantu, ka viņi varētu netikt? Es domāju, ka ir. Un pirmo reizi 10 sezonu laikā, netiks varbūt 1/8.
Sasmējos par Tevi Atšķirība starp līgām ir acīmredzama, tāpēc arī "Ajax" nepavelk līdz "Lyon", lai cik labi arī neizskatītos Holandes līgā. Ja Tu domā, ka "Ajax" var francūžus "saberzt pulverī" francūžus, tad no futbola īpaši daudz nesaproti.

Citu variantu nav "Lyon", jo citādi tā būs izgāšanās un fani šādu blamāžu var nepiedot. Un "Real" negarantēja uzvaru pār "Lyon", jo francūžiem bija pietiekami daudz labu momentu, tikai pietrūka veiksmes. Tas, ka "Real" spēlēja kā ar koka kāju, tā jau nu gan nebija "Lyon" problēma. Nedaudz vairāk veiksmes un Tu dziedātu citu dziesmiņu

     [+] [-]

, 2011-11-03 12:30, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Sasmējos par Tevi Atšķirība starp līgām ir acīmredzama, tāpēc arī "Ajax" nepavelk līdz "Lyon", lai cik labi arī neizskatītos Holandes līgā. Ja Tu domā, ka "Ajax" var francūžus "saberzt pulverī" francūžus, tad no futbola īpaši daudz nesaproti.

Citu variantu nav "Lyon", jo citādi tā būs izgāšanās un fani šādu blamāžu var nepiedot. Un "Real" negarantēja uzvaru pār "Lyon", jo francūžiem bija pietiekami daudz labu momentu, tikai pietrūka veiksmes. Tas, ka "Real" spēlēja kā ar koka kāju, tā jau nu gan nebija "Lyon" problēma. Nedaudz vairāk veiksmes un Tu dziedātu citu dziesmiņu
Atkal tu pats izdomā, un pats atbildi uz savu izdomāto komentāru! Ak tu viltnieks, tāds muļķis esi. Es nesalīdzinu ne līgu stiprumu, ne saku to, ka Ajax samals miltos Lyon. Parādi vietu, kur es tā saku?

Ko es saku, ir tas, ka Lyon nebūs viegli uzvarēt Ajax, un nebūs arī nekāds brīnums, ja Ajax būs otrie. Protams, savā ziņā, tas būs pārsteigums, bet Lyon ar savu spēli parāda, ka viņi nav ne par mata tiesu labāki par Ajax.

Veiksme? Protams, var teikt, ka, ja būtu veiksme Lyon pusē, tad dziedātu ko citu, bet ja veiksme būtu Real pusē, tad rezultāts kļūtu komisks. Un tas ir no sērijas kā būtu, ja būtu. Real bija galvas tiesu pārāki šajās 2 spēlēs un tas jau ir fakts, ko atspoguļo lieliski rezultāts. Divu spēļu summa 6:0 Real labā.

     [+] [-]

, 2011-11-03 13:50, pirms 13 gadiem
Badr Hari: "Pulveris sanāks no Lyon"

"Real" grūtības realizēt vārtu gūšanas momentus vairs nevienu nepārsteidz, tāpēc lieli runāt par šī kluba iespējām. Ja madridieši nespēlē ar pilnu atdevi, tad vārti nenāk viegli, tas ir sen pārbaudīts fakts. "Real" ir krietni spēcīgāks sastāvs, tomēr "Lyon" nospēlēja savu iespēju robežās un tikai veiksmes trūkums viņiem liedza gūt vismaz 1-2 vārtus. Ne jau vienmēr uzvar tas, kurš vairāk kontrolē bumbu un vairāk šauj pa vārtiem. Tas tā kā būtu jāsaprot. "Real" vārtus guva tikai no standartsituācijām, tā ka ir viela pārdomām.
Un ko Tu tur pīksti par "Ajax" spēku? Kurā vietā šis klubs atrodas "spēcīgajā" Nīderlandes līgā? Kaut kā neredzu, kurā vietā "Ajax" ir tas spēks

     [+] [-]

, 2011-11-03 14:03, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Badr Hari: "Pulveris sanāks no Lyon"

"Real" grūtības realizēt vārtu gūšanas momentus vairs nevienu nepārsteidz, tāpēc lieli runāt par šī kluba iespējām. Ja madridieši nespēlē ar pilnu atdevi, tad vārti nenāk viegli, tas ir sen pārbaudīts fakts. "Real" ir krietni spēcīgāks sastāvs, tomēr "Lyon" nospēlēja savu iespēju robežās un tikai veiksmes trūkums viņiem liedza gūt vismaz 1-2 vārtus. Ne jau vienmēr uzvar tas, kurš vairāk kontrolē bumbu un vairāk šauj pa vārtiem. Tas tā kā būtu jāsaprot. "Real" vārtus guva tikai no standartsituācijām, tā ka ir viela pārdomām.
Un ko Tu tur pīksti par "Ajax" spēku? Kurā vietā šis klubs atrodas "spēcīgajā" Nīderlandes līgā? Kaut kā neredzu, kurā vietā "Ajax" ir tas spēks
Nav jau jāskatās uz spēku un vietu līgā, tas takā būtu jāsaprot. APOEL arī bija pastarīši savā grupā.

Par daudz tu te tēlo no sevis gudru. Skaties, ka tik nesanāk aplauzties. Es jau nesaku, ka Ajax vinnēs 100%, tik saku, ka var vinnēt. Un man tas neliekas nekas nereals.

Un par to pulveri, atkal izvilki teikumu no visa teksta. Tā vairāk bija atbilde tev par Ajax pulveri. Atbildes turpinājumā, es pasaku, ko es domāju.

Hose, tu esi vienkārši smieklīgs. Liecies mierā, un neatbildi vairs man. Man tas nav vajadzīgs, strīdēties ar trollīti. Fano tālāk par Barselonu, un ko tu tur vēl fano.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-03 14:57, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: Nav jau jāskatās uz spēku un vietu līgā, tas takā būtu jāsaprot. APOEL arī bija pastarīši savā grupā.

Par daudz tu te tēlo no sevis gudru. Skaties, ka tik nesanāk aplauzties. Es jau nesaku, ka Ajax vinnēs 100%, tik saku, ka var vinnēt. Un man tas neliekas nekas nereals.

Un par to pulveri, atkal izvilki teikumu no visa teksta. Tā vairāk bija atbilde tev par Ajax pulveri. Atbildes turpinājumā, es pasaku, ko es domāju.


Hose, tu esi vienkārši smieklīgs. Liecies mierā, un neatbildi vairs man. Man tas nav vajadzīgs, strīdēties ar trollīti. Fano tālāk par Barselonu, un ko tu tur vēl fano.
Jā, un futbols arī nav jāskatās. Tīrākā demagoģija. Protams, ka līgas līmenim ir nozīme. Tas pat šimpanzei skaidrs.
Tu teici, ka "pulveris sanāks" nevis "varētu sanākt". Tas ir apgalvojums. Es neteicu, ka "Ajax" nevar uzvarēt, tikai salīdzināju abu klubu spēkus.
Par spāņiem (arī katalāņiem) es nefanoju. Pāris nedēļas SC un jau runā kā īsts trollītis Mumins Tā turpināt!

  +2 [+] [-]

, 2011-11-03 16:30, pirms 13 gadiem
Badr Hari 1:0 Hose

     [+] [-]

, 2011-11-03 20:00, pirms 13 gadiem
tada sajuta ka analfabets esi tu un puse tavas gimenes, tik stulbus komentarus pirmo reizi lasu
Hose Girtinho rakstīja: Sasmējos par Tevi Atšķirība starp līgām ir acīmredzama, tāpēc arī "Ajax" nepavelk līdz "Lyon", lai cik labi arī neizskatītos Holandes līgā. Ja Tu domā, ka "Ajax" var francūžus "saberzt pulverī" francūžus, tad no futbola īpaši daudz nesaproti.

Citu variantu nav "Lyon", jo citādi tā būs izgāšanās un fani šādu blamāžu var nepiedot. Un "Real" negarantēja uzvaru pār "Lyon", jo francūžiem bija pietiekami daudz labu momentu, tikai pietrūka veiksmes. Tas, ka "Real" spēlēja kā ar koka kāju, tā jau nu gan nebija "Lyon" problēma. Nedaudz vairāk veiksmes un Tu dziedātu citu dziesmiņu

     [+] [-]

, 2011-11-03 20:02, pirms 13 gadiem
francijas klubi nekad eiropa nav kotejusies, tapat ka afrikanu- francu izlase, taka fano talak par tjipa franciem! ajax un holande ir krietni augstaka limeni !
salidzinaji franciju ar holandi! afrikanu begli pret vienu no pasauls talantigakajam komandam !
pakis ej attisties
Hose Girtinho rakstīja: Jā, un futbols arī nav jāskatās. Tīrākā demagoģija. Protams, ka līgas līmenim ir nozīme. Tas pat šimpanzei skaidrs.
Tu teici, ka "pulveris sanāks" nevis "varētu sanākt". Tas ir apgalvojums. Es neteicu, ka "Ajax" nevar uzvarēt, tikai salīdzināju abu klubu spēkus.
Par spāņiem (arī katalāņiem) es nefanoju. Pāris nedēļas SC un jau runā kā īsts trollītis Mumins Tā turpināt!