Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Šī vienkārši nebija mana diena"

Andrejs Siliņš

Ostapenko: "Šī vienkārši nebija mana diena"
Aļona Ostapenko
Foto: AP/Scanpix

"Domāju, ka pirmo geimu nospēlēju labi, tad viss aizgāja šķērsām. Aizvien turpināju censties, bet pieļāvu tik daudz nepiespiesto kļūdu," zaudēto spēli pret Krievijas tenisisti Mariju Šarapovu "US Open" 3. kārtā komentēja Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.

"Kopumā šī nebija mana diena. Salīdzinot ar diviem iepriekšējiem mačiem, es šodien nenospēlēju pat tajā līmenī. Protams, pret Mariju arī nevarēja ar to pietikt. Man bija jānospēlē daudz labāk," maču rezumēja Ostapenko. "Līdz spēlei viss bija diezgan labi. Tad izgāju laukumā. Domāju, ka pirmo geimu nospēlēju labi, tad viss aizgāja šķērsām. Aizvien turpināju censties, bet pieļāvu tik daudz nepiespiesto kļūdu. Šī vienkārši nebija mana diena."

"Domāju, ka Marijai par labu nāca spēlēšana vakarā, jo viņa jau iepriekš spēlēja vakara sesijā. Es iepriekš spēlēju pa dienu. Domāju, ka Ņujorkā apstākļi, spēlējot pa dienu un vakaros, ir diezgan atšķirīgi. Dienā ir siltāks un bumbiņa lido daudz ātrāk. Man šī bija pirmā spēle vakara sesijā," sacīja tenisiste.

"Varbūt tā neizskatījās, bet es šodien vienkārši centos dabūt bumbiņu laukumā. Tas nestrādāja. Vai nu bumba nelidoja pāri tīklam vai tad, kad centos to spēcīgi sist, tā lidoja autos," turpināja Aļona. "Domāju, ka servēju labāk nekā iepriekšējās dienās, taču mani sitieni nebija tik labi."

"Uzvarēju divas grūtas spēles, cīnījos šajos mačos. Protams, ir arī pozitīvās lietas [ko paņemt no turnīra]. Šodien finišēju ne tā, kā vēlējos. Smagi strādāšu un, cerams, nākamreiz būs labāk," Ostapenko saglabāja mieru un saredzēja arī pozitīvo pēc šāda iznākuma. "Pēc pāris dienām došos mājās un sākšu gatavoties pirmajam turnīram Āzijā, Seulā."

Šarapova atzina, ka visa mača garumā jutusies pārliecināta par savu panākumu: "Pēc pirmā geima nodomāju - ja viņai nepieciešams tik ilgs laiks vienam geimam, lai to uzvarētu, paļāvos uz savu servi. Jutos diezgan pārliecināta. Sitieni bija diezgan labi, serve bija daudz labāka. To visu apvienojot, tiku pie laba rezultāta. Zināju, ka man jāparāda labāks sniegums nekā iepriekšējā spēlē, kad izdarīju minimumu, lai izcīnītu uzvaru."

Izmantotie resursi:
https://www.usopen.org/
Home | WTA Tennis

 +10 [+] [-]

, 2018-09-02 11:56, pirms 6 gadiem
Pēdējā laikā daudz tādu dienu.

  +5 [+] [-]

, 2018-09-02 12:00, pirms 6 gadiem
ikviens sportists ir tik spēcīgs, cik zemā līmenī atrodas viņa vājākie punkti.. jo augstāk viņš šo planku paceļ, jo labāks kļūst.. cik noprotu jau vairākus gadus redzam vienas un tās pašas problēmas (serve, noturība..), bet treniņprocesā pie tā ņifiga netiek strādāts.. rezultāta nav, nereti redzams tikai solis atpakaļ. Mainies uz augšu, meiten!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-09-02 12:04, pirms 6 gadiem
roze1966 rakstīja: Pēdējā laikā daudz tādu dienu.
Un uz doto brīdi 8.vietā pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: killo2000

  +7 [+] [-]

, 2018-09-02 12:15, pirms 6 gadiem
Absolūta nespēja paskatīties uz sevi kaut nedaudz kritiski. Esot labi nospēlējusi 1.geimu??? - ar 3 dubultkļūdām?? Kāds tad bija tas sliktais geims? Abas spēlēja slikti, tikai Šarapova nedaudz "mazāk slikti". Nākošā spēlē Maša izlidos kā korķis no pudeles pret jebkuru pretinieci. P.S. Žēl bija viņas mātes,skatoties uz šo "spēli", treneri jau atkal nomainīs. P.P.S. Serve vienkārši briesmīga

  +8 [+] [-]

, 2018-09-02 12:17, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: vienkārši jāmaina valsts kuru pārstāv

spēlēšana zem LV karoga kļūst arvien depresīvāka, kas atspoguļojas arī arvien degradējošākā sniegumā
Piekrītu, Šarapovai sen jau vajadzētu spēlēt zem ASV karoga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-09-02 12:21, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Absolūta nespēja paskatīties uz sevi kaut nedaudz kritiski. Esot labi nospēlējusi 1.geimu??? - ar 3 dubultkļūdām?? Kāds tad bija tas sliktais geims? Abas spēlēja slikti, tikai Šarapova nedaudz "mazāk slikti". Nākošā spēlē Maša izlidos kā korķis no pudeles pret jebkuru pretinieci. P.S. Žēl bija viņas mātes,skatoties uz šo "spēli", treneri jau atkal nomainīs. P.P.S. Serve vienkārši briesmīga
Šodien bija ne viņas diena,citreiz kritiskās dienas,tad treneris vainīgs,sēž sabozusies un nesaprot,kas notiek ! Uz zemāka ranga turnīriem braukt negribas,naudas pietiek,bet treniņa nolūkā-kāpēc gan ?

  +6 [+] [-]

, 2018-09-02 12:32, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Šarapovai ir lepnums un bauda spēlēt zem dzimtenes karoga

daudziem to nesaprast

bet te par Aļonu raksts
A kāpēc Šarāpova dzīvo ASV?

  +4 [+] [-]

, 2018-09-02 12:51, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Šarapovai ir lepnums un bauda spēlēt zem dzimtenes karoga

daudziem to nesaprast

bet te par Aļonu raksts
Šarapova jau sen ir Amerikas krieviete, kurai no Krievijas palikusi tikai tenisa spēlētājas licence. Arī spēlēt Federācijas kausā viņa neraujas. Tā ka ar to baudu un lepnumu ir kā ir

  +7 [+] [-]

, 2018-09-02 13:15, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: vienkārši jāmaina valsts kuru pārstāv

spēlēšana zem LV karoga kļūst arvien depresīvāka, kas atspoguļojas arī arvien degradējošākā sniegumā
Jā raksts par Aļonu, bet tu te raksti, kā tu jiuties, nevienam šeit neinteresē, kas tev sakrājies. Iesaku meklēt psihologu vai ari braukt uz savu laimes zemīti, lai arī kur viņa būt, bet večuk tādiem, kā tev tādas nav !

  +2 [+] [-]

, 2018-09-02 13:33, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: Šarapovai ir lepnums un bauda spēlēt zem dzimtenes karoga

daudziem to nesaprast

bet te par Aļonu raksts
Šarapovai ASV tuvāk sirdij. Krievija tikai ieraksts pasē.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-02 13:35, pirms 6 gadiem
Jo augstāk kāpj, jo labāks sportistsm jo vairāk nolamā. Ostapenko ir Latvijas visu laiku labākā tenisiste. Arī šogad it kā neveiksmīgākā sezonā ir 15.vietā uz šodienu pasaulē. Atkal lamā, slikti utt. TOP-20 stabili turas 21 gadu vecumā un cilvēkiem ir slikti. Vajag nolamāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-09-02 13:59, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: nezinu nevienu cilvēku(normālu) kam ASV būtu tuva sirdij

pat daudzi amerikāņi neieredz savu valsti
Pat Kovaļčuks atgriezās iemīļotajā ASV.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 14:19, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: jo piedāvāja 3x lielāku algu un viņam vēl prātā jaunību dienās iezombētais Stenlija bleķa brends, ka vajag par katru cenu

jaunajiem krievu talantiem gan tā nav un vairs tik ļoti neraujas par katru cenu uz NHL
Stenlija kauss pāri visam. Ovečkins tikko piepildīja savu mūža sapni! Arī jau gandrīz amerikānis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-02 14:25, pirms 6 gadiem
Avs rakstīja: Piekrītu, Šarapovai sen jau vajadzētu spēlēt zem ASV karoga.
Nebūtu diskvalifikācija piespriesta bet tā amerikas sankcija

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 14:35, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: ja tas tā būtu, tad Kovijs nebūtu atgriezies dzimtenē savos labākajos gados

es viņam neko nepārmetu jo ar SKA izcīnīja visus kausus un grūti bija atrast motivāciju turpināt

labāk aizbraukt vecumdienās uz NHL , papelnīt lielāku piķi un ja palaimējas varbūt to bleķi dabūt
atgriezās saprata,ka ASV tuvāka.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-02 14:39, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jo augstāk kāpj, jo labāks sportistsm jo vairāk nolamā. Ostapenko ir Latvijas visu laiku labākā tenisiste. Arī šogad it kā neveiksmīgākā sezonā ir 15.vietā uz šodienu pasaulē. Atkal lamā, slikti utt. TOP-20 stabili turas 21 gadu vecumā un cilvēkiem ir slikti. Vajag nolamāt.
Runa nav par lamāšanu. Es personīgi esmu Aļonas fans, bet tā spēlēt vienkārši nedrīkst. Par servi vispār kā par mironi - tikai klusēt. Laikam jau tomēr sakāpis galvā, ja atļaujas slavēt sevi par muļļāšanos 1.geimu, kurā bija 3 dubultkļūdas

  -3 [+] [-]

, 2018-09-02 14:53, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: nezinu nevienu cilvēku(normālu) kam ASV būtu tuva sirdij

pat daudzi amerikāņi neieredz savu valsti
Zombijiem jau to nesaprast. Viņi nezin, ka tur pat savs dārziņš ar kādu dārzeni nevar būt, tikai perfektais zālājs.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-02 14:55, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Runa nav par lamāšanu. Es personīgi esmu Aļonas fans, bet tā spēlēt vienkārši nedrīkst. Par servi vispār kā par mironi - tikai klusēt. Laikam jau tomēr sakāpis galvā, ja atļaujas slavēt sevi par muļļāšanos 1.geimu, kurā bija 3 dubultkļūdas
Profesionāli sportisti un treneri zina daudz labāk kā drīkst vai nedrīkst nevis dīvāna treneri. Jebkurš sportsts spēlē gan labi gan slikti. Kad sasneidz šādas virsotnes tad noteikti būs kritumi. Nav teikums tā nedrīkst. Tas ir sports nevis teātris.

  +5 [+] [-]

, 2018-09-02 15:15, pirms 6 gadiem
" Domāju, ka Ņujorkā apstākļi, spēlējot pa dienu un vakaros, ir diezgan atšķirīgi. Dienā ir siltāks un bumbiņa lido daudz ātrāk."

Nu nopietni??? Un tas ir zaudējuma iemesls? Meitenīt, saņemies! Es par Tevi, bet tādus brīnumus lūdzu nevajag stāstīt. Drīz jau būs tā, ka saule par traku spīdējusi un tāpēc zaudējusi, jo iepriekšējās spēlēs saules nebija!

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 16:47, pirms 6 gadiem
andzis rakstīja: A kāpēc Šarāpova dzīvo ASV?
Kāpēc tu nedzīvo tur?

  -2 [+] [-]

, 2018-09-02 16:48, pirms 6 gadiem
Avs rakstīja: Šarapovai ASV tuvāk sirdij. Krievija tikai ieraksts pasē.
WOW,te ir arī sirds pazinēji!!!

  +3 [+] [-]

, 2018-09-02 17:12, pirms 6 gadiem
Aļonai daudzas lietas jālauž sevī. Talants ir, taču raksturs gan traucē, gan reizēm ļauj izlīst no dziļiem s...m. Pret Šarapovu nebija ne diena, ne pozitīvais pienesums no rakstura.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-02 19:24, pirms 6 gadiem
nau ko jaizmirst,jacinas talaak

  +2 [+] [-]

, 2018-09-02 20:19, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jo augstāk kāpj, jo labāks sportistsm jo vairāk nolamā. Ostapenko ir Latvijas visu laiku labākā tenisiste. Arī šogad it kā neveiksmīgākā sezonā ir 15.vietā uz šodienu pasaulē. Atkal lamā, slikti utt. TOP-20 stabili turas 21 gadu vecumā un cilvēkiem ir slikti. Vajag nolamāt.
Un tu laikam dziedāsi slavas dziesmas tikai par pērno French Open? Ir skumji skatīties Aļonas spēli.

  +4 [+] [-]

, 2018-09-02 20:28, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jo augstāk kāpj, jo labāks sportistsm jo vairāk nolamā. Ostapenko ir Latvijas visu laiku labākā tenisiste. Arī šogad it kā neveiksmīgākā sezonā ir 15.vietā uz šodienu pasaulē. Atkal lamā, slikti utt. TOP-20 stabili turas 21 gadu vecumā un cilvēkiem ir slikti. Vajag nolamāt.
Aļonai pieder visu laiku augstākais sasniegums Latvijas tenisa vēsturē,bet mans stulbais viedoklis ir tāds,ka Nastja spēlē daudz gudrāku tenisu,tikai viņai tās jaudas pietrūkst. Un esmu pārliecināts,ka LV pirmaais numurs tenisā ir Sevastova.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-02 22:16, pirms 6 gadiem
jā mamas žēl bet žaguru bunti tomēr valag...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-03 00:35, pirms 6 gadiem
Jā, Aļonas dienā Aļona uzvarētu, bet prātīgāk būtu sakārtot servi, kas izskatās diezgan nedabiska, daudzveidot spēli (nezvetēt katru sitienu kā pēdējo mūžā un, protams, piestrādāt pie fizuhas, kas ļautu fantastisko sitiena spēku izmantot no krietni izdevīgākām pozīcijām). Es nenolieku Aļonu, viņa ir fantastisks talants, bet ļoti novēlu šo talantu nospodrināt līdz tam, ka viņa kļūst par Nr. 1 pasaulē!!!

     [+] [-]

, 2018-09-03 00:42, pirms 6 gadiem
večukiņš rakstīja: Aļonai pieder visu laiku augstākais sasniegums Latvijas tenisa vēsturē,bet mans stulbais viedoklis ir tāds,ka Nastja spēlē daudz gudrāku tenisu,tikai viņai tās jaudas pietrūkst. Un esmu pārliecināts,ka LV pirmaais numurs tenisā ir Sevastova.
Ja, Aļonai būtu Nastjas spēles daudzveidība un prāts, tad...viņai nebūtu pretinieku! Bet nu arī vecums dažāds, gan jau Aļona arī sāks gudrāk spēlēt!