Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaka" fani apvaino tiesnesi, par līdzjutēju uzvedību soda arī dāmu čempionāta līderes

Agris Suveizda

"Spartaka" fani apvaino tiesnesi, par līdzjutēju uzvedību soda arī dāmu čempionāta līderes
Dmitrijs Naļivaiko. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas Futbola federācijas mājaslapā publicēts Disciplinārlietu komisijas kārtējās sēdes protokols.

Jūrmalas "Spartaks" iepriekšējā kārtā ar 1:2 zaudēja "Jelgavai", un šajā spēlē netrūka nozīmīgu tiesneša lēmumu. Skaļu neapmierinātību spēles laikā ar galveno tiesnesi Dmitriju Naļivaiko izteica mājinieku fani, un "Spartakam" par to piespriests 280 eiro sods.

Tāpat Virslīgā četri spēlētāji diskvalificēti uz nākamo maču. Vienas spēles sodu saņēma "Mettas" malējais aizsargs Kabelo Seriba, kurš pret "Liepāju" (2:3) galotnē uztaisīja divas izšķirošas pendeles un tika noraidīts par diviem brīdinājumiem. Septīto dzelteno kartīti sezonā saņēmis "Valmieras" aizsardzības balsts Leu Leliss, kuram bez spēles diskvalifikācijas pienākas arī 70 eiro sods par atkārtotu normas pārsniegšanu. Savukārt pa ceturtajam brīdinājumam nopelnījis "Spartaka" kapteinis Gints Freimanis un "Liepājas" moldāvu malējais pussargs Danu Spataru.

Bez sodiem neiztika arī sieviešu čempionātā. Līdere "Dinamo Rīga" ar 4:1 pārspēja "Mettu", bet uzvarētāju klubs sodīts ar 70 eiro par ūdens pudeles mešanu laukumā no komandas līdzjutēju puses. Divreiz lielāks sods – 140 eiro – tikmēr pienācies "Mettai", kas nenodrošināja nestuves un sabiedrisko kārtību. Vīriešu 2. līgā par skatītāju neatļautu uzvedību un neievērotu sabiedrisko kārtību "Ghetto" ticis brīdinājums. Pat septiņi klubi brīdināti par nesavlaicīgu protokola aizpildīšanu.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12033/lff-dk-1...

     [+] [-]

, 2019-08-03 14:01, pirms 5 gadiem
Ghetto uzliktā soda pamatojums skan ļoti piemēroti - varbūt pats "inteliģentaia huligāns" vēl ārdījās?