Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NBA centrs Boguts izzobo Rio olimpiskā ciemata kvalitāti

Rolands Eliņš

NBA centrs Boguts izzobo Rio olimpiskā ciemata kvalitāti
Endrjū Boguts
Foto: AFP/Scanpix

Austrālijas basketbola izlases centra spēlētājs Endrjū Boguts, kurš aizvadītajā sezonā kopā ar "Warriors" uzstādīja 73 uzvaru rekordu, asi vērsies pret Riodežaneiro olimpisko spēļu ciemata kvalitāti, publicējot attēlus, kā viņam nākas savā mītnē remontēt dušu.

NBA klubu Dalasas „Mavericks” pārstāvošais Endrjū Boguts savā „Twitter profilā šorīt paziņoja, ka ir ļoti priecīgs par ierašanos olimpisko spēļu mājvietā un ar nepacietību gaida olimpiādes sākumu. Taču izrādījās, ka viņa pacilātais garastāvoklis pazudis jau pēc divām stundām, jo Boguts, kura alga nākamajā sezonā būs 12 miljoni ASV dolāru, bija ļoti neapmierināts par stāvokli, kādā atrodas viņa mītne olimpiskajā ciematiņā.

Boguts paziņoja, ka visus savus turpmākos „Twitter” ierakstus pavadīs ar ironisko parakstu „SOK greznā mītne”. Viņš publicēja attēlu, kurā pats šuj kopā aizkarus, ko pielikt klāt dušai, kā arī sarkastiski atbildēja, ka niecīgo gultas izmēru dēļ SOK acīmredzot uzskata, ka sportisti spēj gulēt stāvus. Jāpiemin, ka Boguta augums ir 213cm, bet par vienvietīgo gultu izmēriem sūdzējušies arī citi sportisti. Tāpat Boguts arī ironiski rakstīja, ka SOK pārstāvji atraduši citas apmešanās vietas pilsētā, kur apstākļi ir daudz labāki.

Boguts ir kārtējais Austrālijas pārstāvis, kurš nav apmierināts ar situāciju olimpisko spēļu ciematā. Austrālijas delegācija iepriekš atteicās ievākties sportistu olimpiskajā ciematā, uzskatot, ka apstākļi tajā ir ne tikai neērti, bet arī drošību apdraudoši. Savukārt piektdien notikušā nelielā ugunsgrēka laikā no Austrālijas sportistu istabiņām pazuda dators un vairākas citas personiskās lietas.

Izmantotie resursi:
Andrew Bogut lets rip at quality of...

  +3 [+] [-]

, 2016-08-02 14:53, pirms 8 gadiem
Tad jau Soči, salīdzinoši, bija luksus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-08-02 15:26, pirms 8 gadiem
Soči noteikti bija sakārtotāki. Cars būtu iz.... visus. Vinnēja ar gultām. No Brazīlijas brīnumi ir tikai gaidāmi.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:50, pirms 8 gadiem
Brāzīlijā pat istabenes un apsardze zog.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-02 16:59, pirms 8 gadiem
Lai iet graustos padzīvo.

Un pareizi ir ka zog, kaut kā vienlīdzība jāveicina, ja valdība dara tieši pretējo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 07:02, pirms 8 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: ta apnikuši šitie čīkstuļi.. saprastu ja dāmas gaustos.. bet čalis .. nu nepatīk... ņem čemodānu ej kur patīk.
piekritu, bet... Visi uzvedas ka princeses un princi ka viss nav uz paplates... nauda visus ir sadirsusi ka par visadiem niekiem ir jaraud.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 08:08, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Brāzīlijā pat istabenes un apsardze zog.
Tu esi RIO ciematiņā? Vai viena tante teica?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 09:11, pirms 8 gadiem
prieksnieksmk2 rakstīja: piekritu, bet... Visi uzvedas ka princeses un princi ka viss nav uz paplates... nauda visus ir sadirsusi ka par visadiem niekiem ir jaraud.
Ko jūs te murgojat? Sportists atbrauc aizvadīt sacensības, kuras skatīsies miljoni cilvēku visā pasaulē, no kurām iekasēs lielas naudas summas, bet kkādi brazīļu džipsiji nespēj, pat, nodrošināt dušai aizkarus?

Olimpiāde ir viens liels bizness, bet sportisti (īpaši NBA multimiljonāri) nodarbojas ar labdarību.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-03 12:52, pirms 8 gadiem
Onslovs rakstīja: Ko jūs te murgojat? Sportists atbrauc aizvadīt sacensības, kuras skatīsies miljoni cilvēku visā pasaulē, no kurām iekasēs lielas naudas summas, bet kkādi brazīļu džipsiji nespēj, pat, nodrošināt dušai aizkarus?

Olimpiāde ir viens liels bizness, bet sportisti (īpaši NBA multimiljonāri) nodarbojas ar labdarību.
Ļoti labi noformulēji