Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Dešāns: "Francija var vēl vairāk uzlabot sniegumu"

Dešāns: "Francija var vēl vairāk uzlabot sniegumu"
Didjē Dešāns
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns atzinis, ka viņa vadītajai komandai ir vairākas spēles nianses, kuras ir iespējams uzlabot.

Neskatoties uz Francijas izlases pārliecinošo sniegumu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, valstsvienības galvenais treneris Didjē Dešāns nevēlas dusēt uz lauriem un uzskaita spēles aspektus, kurus vēl vajadzētu uzlabot: "Vēl ir iespējas uzlabot izlases sniegumu. Komanda ir gados jauna. Pat tad, kad viss šķiet labi, vienmēr ir nianses, kuras var uzlabot. Piemēram, pozicionālās maiņas vai kustīgumu laukumā."

"Spēle aizsardzībā noteikti ir uzlabojams aspekts. Uzbrukumā gan ir sarežģītāk, tur nepieciešams vairāk laika, lai tiktu pie pozitīva pārmaiņu rezultāta," turpināja Dešāns.

Grupu turnīrā Francijas futbolisti izcīnīja septiņus no maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem, uzvarot Hondurasu (3:0) un Šveici (5:2), kā arī cīnoties neizšķirti ar Ekvadoru (0:0). Astotdaļfinālā Francija ar 2:0 salauza Nigērijas pretestību.

Izmantotie resursi:
L'ÉQUIPE - L'actualité du sport en continu.
Goal.com

     [+] [-]

, 2014-07-02 15:23, pirms 10 gadiem
Francija iet pretī titulam!

     [+] [-]

, 2014-07-02 15:44, pirms 10 gadiem
PAR LIELU FRANCIJU! LES BLEUS!

  -2 [+] [-]

, 2014-07-02 16:04, pirms 10 gadiem
Varetu labak nelauzt kajas pretiniekam, pretigo zilo izlase