Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" konferences finālu iesāk ar pārliecinošu uzvaru pret čempioni

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Rangers" konferences finālu iesāk ar pārliecinošu uzvaru pret čempioni
Divu vārtus autors Filips Hitils. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā Ņujokas "Rangers" ar 6:2 pārspēja aizvadīto divu sezonu čempioni Tampabejas "Lightning". "Rangers" mājās nav zaudējusi pēdējās septiņas "play-off" spēles pēc kārtas.

• Spēle iesākās visnotaļ līdzīgi. Kriss Kreiders pirmā perioda otrajā minūtē atklāja mača rezultātu, izvirzot vadībā "Rangers", savukārt astotajā minūtē Stīvens Stemkoss panāca 1:1.

• Otrajā periodā tika gūti četri vārti. Sākumā Frenks Votrano izvirzīja vadībā "Rangers" (2:1), bet Ondrejs Palāts ļoti ātri panāca 2:2.

• Filips Hitils otrā perioda otrajā pusē guva divus vārtus. 22 gadus vecais spēlētājs guvis vārtus trīs izslēgšanas turnīra spēles pēc kārtas. Tas ir "Rangers" komandas visu laiku otrais labākais rādītājs vēsturē spēlētājam, kurš nav sasniedzis 23 gadu vecumu.

• Trešā perioda 30. sekundē Artemijs Panarins guva vēl vienus vārtos "Rangers" rindās, panākot jau 5:2, savukārt septītajā perioda minūtē Mika Mika Zibanedžads uzlika treknu punktu spēlei, gūstot sestos "Rangers" vārtus mačā.

• Zibendžads šajā Stenlija kausa izcīņā guvis piecus vārtus vairākumā. Tas ir visu laiku otrais labākais rādītājs komandas vēsturē. 1996. gadā Adams Greivss guva sešus vārtus vairākumā.

• Ar Igoru Šestjorkinu vārtos "Rangers" uzvarējusi septiņas Stenlija kausa mājas spēles pēc kārtas. NHL vēsturē tas ir visu laiku piektais labākais rādītājs. Marka Andrē Flerī īpašumā ir rekords – 2008. gadā, pārstāvot "Penguins", viņš tika pie deviņām uzvarām.

NHL Stenlija kausa izcīņa, pusfināls

Austrumi1.sp.2.sp.3.sp.4.sp.5.sp.6.sp.7.sp.Sērijā
Rangers – Lightning6:204.06.05.06.08.06.1-0
Rietumi1.sp.2.sp.3.sp.4.sp.5.sp.6.sp.7.sp.Sērijā
Avalanche – Oilers8:603.06.05.06.07.06.1-0

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2022-06-02 07:11, pirms 2 gadiem
Negaidīti, bet patīkami 🤣Vasiļevskis galīgi nekāds. Ka minimums divi vārti uz viņa rēķina. Tā Tampa tālu netiks. Kamēr NYR var iemest jebkurš no pirmajām trim maiņām Tampai Kucerovs ar stamkosu izdara vairāk kā trešdaļu no komandas metieniem🤨

  -1 [+] [-]

, 2022-06-02 07:30, pirms 2 gadiem
Laikam jau Tampai tas spēļu smeķis būs pazudis, bet Stenlija bleķis jau vēl nav izšķirts.. Rendžeru uzvara, jo labāk septiņām sērijas spēlēm!

     [+] [-]

, 2022-06-02 07:50, pirms 2 gadiem
Neredzu ka Tampa 2x pēc kārtas zaudē,nākamajā būs 1-1.Vasy domājams saņemsies.Visiem melnās dienas bet teikt kā pirmie šitie divi pidrilas ka Tampa un Vasy ir izsmelti ir smieklīgi,domāju 4-0 neviens jau negaidīja,protams būs smaga sērija ,bet jo interesantāk faniem!
Go Tampa!!!

     [+] [-]

, 2022-06-02 09:13, pirms 2 gadiem
Spēli noskatījos, Tampa nebija vēl iegājusies pēc 9 dienu pauzītes. Vasiļevskim bija viņam raksturīgā one in a blue moon spēle, gluži kā tas parasti bija Tuukam, kur viņš sagāž podus. Aizsardzība nepavilka, uzbrukumā pus-slidu vienmēr iekavēja, Kučerovs un Stamkos sapņo par Pointa atgriešanos un lai arī Tampa ir fiziski dominējoša komanda, neredzēju ka Hedmans, Marūns vai Bogo to izteikti darītu. Tampas izpildījumā, šis atstāja tādu "iemet cik vari, mēs iemetīsim cik gribēsim" veikumu, tikai pret tādu rīvi kā NYR ir bijusi visu šo sezonu, kas tāds var arī nenostrādāt play-off'u laikā. It īpaši, ja NYR turpina savu darba rutīnu un nav tikuši atieties, kamēr 9 dienās prāts TBL spēlētājiem var jau būt nonācis kur citur, nevis ledusarēnā. Komandas spēj pārnest momentu, enerģiju no iepriekšējām spēlēm un spēlētāju ticību, ka tieši viņi spēj pacelt Stenli, kā arī TBL nepalīdzēs tas, ka 7. spēle (ja tāda būs), notiks NYR mājās, kur NYR šogad play-off'os ne reizi nav zaudējusi.
Šogad ir ļoti kvalitatīvi pāri konferenču finālos un nav izteiktu favorītu (vienīgi Eļļotājiem varētu iedot mīnusiņu avansā, jo Smits/Koskinens nav gluži tie, kas varētu iznest komandu, ja uzbrukums pieklibo attiecīgajā spēlē), tikai žēl, ka apolitiskā Betmena biznesa dzīres mēra laikā šogad šķiet neaktuālas.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-02 09:31, pirms 2 gadiem
Stirnpirdis rakstīja: Spēli noskatījos, Tampa nebija vēl iegājusies pēc 9 dienu pauzītes. Vasiļevskim bija viņam raksturīgā one in a blue moon spēle, gluži kā tas parasti bija Tuukam, kur viņš sagāž podus. Aizsardzība nepavilka, uzbrukumā pus-slidu vienmēr iekavēja, Kučerovs un Stamkos sapņo par Pointa atgriešanos un lai arī Tampa ir fiziski dominējoša komanda, neredzēju ka Hedmans, Marūns vai Bogo to izteikti darītu. Tampas izpildījumā, šis atstāja tādu "iemet cik vari, mēs iemetīsim cik gribēsim" veikumu, tikai pret tādu rīvi kā NYR ir bijusi visu šo sezonu, kas tāds var arī nenostrādāt play-off'u laikā. It īpaši, ja NYR turpina savu darba rutīnu un nav tikuši atieties, kamēr 9 dienās prāts TBL spēlētājiem var jau būt nonācis kur citur, nevis ledusarēnā. Komandas spēj pārnest momentu, enerģiju no iepriekšējām spēlēm un spēlētāju ticību, ka tieši viņi spēj pacelt Stenli, kā arī TBL nepalīdzēs tas, ka 7. spēle (ja tāda būs), notiks NYR mājās, kur NYR šogad play-off'os ne reizi nav zaudējusi.
Šogad ir ļoti kvalitatīvi pāri konferenču finālos un nav izteiktu favorītu (vienīgi Eļļotājiem varētu iedot mīnusiņu avansā, jo Smits/Koskinens nav gluži tie, kas varētu iznest komandu, ja uzbrukums pieklibo attiecīgajā spēlē), tikai žēl, ka apolitiskā Betmena biznesa dzīres mēra laikā šogad šķiet neaktuālas.
Pilnībā piekrītu. It īpaši par fizisko. Tādi ne īpaši spēcīgi spēlētāji kā Fox, Lafrenje, Kakko un tas pats Panarins ne cik spēka spēlē neatpalika no tevis nosauktajiem Tampas spēlētājiem. Palabosu tik nedaudz. NYR ir zaudējuši sava laukumā. Pirmo spēli pret Pitsburgu.

     [+] [-]

, 2022-06-02 12:15, pirms 2 gadiem
Ja Tampa nespēs apturēt, tad Rietumu finālists to paveiks

  -1 [+] [-]

, 2022-06-02 12:26, pirms 2 gadiem
Negaidīti,Rangers šogad pārsteidz,bez lielām zvaigznēm jau tik tālu tikuši,bet domāju vēl sērijā viss nostāsies savās vietās.

     [+] [-]

, 2022-06-02 14:25, pirms 2 gadiem
edmundo22 rakstīja: Negaidīti,Rangers šogad pārsteidz,bez lielām zvaigznēm jau tik tālu tikuši,bet domāju vēl sērijā viss nostāsies savās vietās.
Panarins un Šestjorkins nu jau ir pieskaitāmi pie lielajām zvaigznēm

  +2 [+] [-]

, 2022-06-02 14:25, pirms 2 gadiem
edmundo22, es neteiktu, ka Rangers nav zvaigžņu. Panarins, Kreiders, Lafenjē, Fox un Šestjorkins arī nav pirmgadnieks, kurš visticamāk iegūs Vezinu.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-02 15:24, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: edmundo22, es neteiktu, ka Rangers nav zvaigžņu. Panarins, Kreiders, Lafenjē, Fox un Šestjorkins arī nav pirmgadnieks, kurš visticamāk iegūs Vezinu.
Viņam zvaigznes skaitās Dārziņš, Daugaviņš, Indrašis un Ņiživijs.

     [+] [-]

, 2022-06-02 15:35, pirms 2 gadiem
go Rangers! kopš apmeklēju viņu spēli MSG , ar cieņu attiecos gan pret klubu, gan faniem. Panarins, kā Kremļa un Puķina kritiķis arī raisa cieņu... pie tam, viņš ir lielisks hokejists, patiešām pirmā lieluma zvaigzne. Arī Kreiders, Zibanedžans.. komanda spēlē pārsteidzoši labi! Lai viņiem veicas!