Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Austrija uz Dāniju ved 27 spēlētājus, gaida Rafla pievienošanos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Austrija uz Dāniju ved 27 spēlētājus, gaida Rafla pievienošanos
Mihaels Rafls
Foto: Sipa USA/Scanpix

Austrijas izlasei pasaules čempionāta elites divīzijā nav noturējusies kopš 2004. gada, tādējādi mērķis visiem ir skaidrs. Uz Dāniju devušies 27 spēlētāji, un liekie tiks noskaidroti vēlāk. Starp viņiem iekļauts arī Nacionālās hokeja līgas kluba Filadelfijas "Flyers" uzbrucējs Mihaels Rafls, lai gan viņš izlaidīs pirmos mačus.

"Visās trīs zonās mums jābūt organizētiem, jāspēlē ātri un bez liekas sarežģīšanas," preses konferencē teica Austrijas izlases galvenais treneris Rodžers Baders. "Kopenhāgenā ieradāmies 48 stundas pirms pirmās spēles, aizvadīsim divus treniņus, un tas ir gana, lai sagatavotos cīņai pret Šveici. Mūsu mērķis ir noturēšanās elitē, bet tas būs grūts uzdevums – nevienai jaunpienācējai tas nav izdevies jau desmit gadus."

Laika posmā no 1998. līdz 2004. gadam Austrija bija stabila pasaules čempionātu dalībniece, bet turpinājumā sekojušas kāpnes – te augšā, te lejā. Elitē austrieši iepriekšējoreiz cīnījās 2015. gadā, kad par viņu izkrišanu parūpējās dramatiskais Latvijas un Francijas duelis. Visas komandas turnīru pabeidza ar pieciem punktiem, bet situācija bija nelabvēlīga tieši Austrijas izlasei.

Austrijai ierindā būs viens Nacionālās hokeja līgas pārstāvis – Filadelfijas "Flyers" uzbrucējs Mihaels Rafls, kurš šajā sezonā piedalījās 76 regulārās sezonas cīņās, gūstot 13 vārtus un sakrājot 22 punktus. Tāpat viņš piedalījās sešās Stenlija kausa spēlēs, izdarot rezultatīvu piespēli. Personīgu iemeslu dēļ Rafls komandai pievienosies svētdien, bet pirms tam Austrija aizvadīs divus mačus – pret Šveici un Krieviju. Savukārt trešajā duelī pretī stāsies Slovākija.

"Pret Šveici svarīgi būs spēlēt ātri un demonstrēt mūsu slidošanas prasmes. Skaidrs, ka Šveice ir favorīte, bet 2015. gadā redzējām, ka iespējams ir jebkas," teica komandas aizsargs Dominiks Heinrihs. Toreiz austrieši atklāšanas mačā Šveici pieveica ar 4:3 bullīšos.

Austrijas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargsDāvids KikertsCapitals
Dāvids MadlenersKAC
Bernhards ŠtarkbaumsRed Bull
AizsargsMario AltmansLiwest
Dominiks HeinrihsRed Bull
Patriks PētersCapitals
Markuss ŠlahersVSV
Martins ŠumnigsKAC
Stīvens StrongsKAC
Stefans UlmersLugano (Šveice)
Klemenss Untervegers99ers
Leins ViveirossRed Bull
UzbrucējsAleksandrs CijansRed Bull
Manuels GanālsKAC
Lukass HaudumsRedhawks (Zviedrija)
Fabio HofersLiwest
Tomass HundertfundsKAC
Lukass KaincsRed Bull
Konstantīns KomareksKarlskrona (Zviedrija)
Braiens LeblersLiwest
Patriks ObristsFlyers (Šveice)
Mihaels RaflsFlyers (NHL)
Aleksandrs RauhenvaldsRed Bull
Pēters ŠneidersCapitals
Patriks SpannringsLiwest
Daniels Vogers99ers
Dominiks CvērgersAmbri-Piotta (Šveice)

Izmantotie resursi:
IIHF Weltmeisterschaft PK - Eishockey.at

  +1 [+] [-]

, 2018-05-02 23:41, pirms 6 gadiem
Austriešiem NHLieši Vaneks un Grābners iedeva kurvīti līguma dēļ, Nedls (arī savulaik NHL spēlējis) vienkārši šogad negribēja izlasē spēlēt.

     [+] [-]

, 2018-05-02 23:48, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Austriešiem NHLieši Vaneks un Grābners iedeva kurvīti līguma dēļ, Nedls (arī savulaik NHL spēlējis) vienkārši šogad negribēja izlasē spēlēt.
Vanekam vai tad nav nesaskaņas ar Federāciju pēc Soču spēlēm?

     [+] [-]

, 2018-05-03 06:00, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка