Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Trīs "Juventus" futbolisti aizliegtas ballītes rīkošanas dēļ atstādināti no Turīnas derbija

Agris Suveizda

Trīs "Juventus" futbolisti aizliegtas ballītes rīkošanas dēļ atstādināti no Turīnas derbija
Paulo Divala. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" galvenais treneris Andrea Pirlo šodien oficiāli apstiprināja, ka Arturs, Vestons Makennijs un Paulo Divala trešdienas incidenta dēļ nepiedalīsies rītvakar gaidāmajā Turīnas derbijā.

Itālijā ir aizliegts rīkot privātas ballītes un joprojām ir spēkā komandantstunda no plkst. 22:00 līdz 5:00, un trešdien neilgi pirms pusnakts vietējā policija apciemoja amerikāņu pussarga Makennija māju, kurā notika aizliegta ballīte. "Juventus" apstiprina, ka tajā piedalījies arī 24 gadus vecais brazīlietis Arturs un 27 gadus vecais argentīnietis Divala, taču noliedz baumas, ka spēlētāju bijis vēl vairāk.

"Šie trīs futbolisti nav izsaukti uz rītdienas spēli," šodien preses konferencē paziņoja Pirlo, kura vadītā komanda izlašu pauzē devās ar negaidītu zaudējumu mājās pret "Benevento" (0:1). "Mums šī spēle ir jāaizvada ar lielām dusmām, jo pēc zaudējuma pret "Benevento" alkstam atriebības. Derbijs allaž ir jāaizvada ar agresivitāti. Pieeja spēlei vienmēr ir viena un tā pati, jo mūsu mērķis ir uzvarēt katrā spēlē."

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Itālijas bagātākais klubs Turīnas "Juventus" A sērijā ieņem "tikai" trešo vietu, par desmit punktiem atpaliekot no Milānas "Inter" un par četriem atpaliekot no "Milan", kas aizvadījusi par maču vairāk. Turklāt "Juventus" ne tikai tuvojas titula zaudēšanai, bet arī nevar būt droša par spēlēšanu Čempionu līgā – septītajā vieta esošā Romas "Lazio" ir sešu punktu attālumā. Arturs šosezon ir sācis 11 no 16 spēlēm un guvis vienus vārtus, Makennijs sācis 14 no 24 mačiem un precīzi sitis četras reizes, bet Divalas rēķinā ir 11 cīņas, astoņas pamatsastāvā un divi gūti vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/it/news/ar...