Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzam meniska plīsums un sezona beigusies

Rolands Eliņš

Rouzam meniska plīsums un sezona beigusies
Deriks Rouzs
Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" sastāvā Deriks Rouzs šosezon vairs laukumā neizies, pavēstījusi Ņujorkas komanda.

Pēc šodienas spēles pret "Celtics" Ņujorkas "Knicks" sezonā būs palikušas vairs tikai piecas spēles, turklāt komanda jau zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Deriks Rouzs šovakar izlaiž trešo spēli pēc kārtas, un "Yahoo" apskatnieks Eidrians Vodžanarovskis pavēstīja, ka viņam šodien pārbaudēs konstatēts meniska plīsums. "Knicks" preses dienests vēlāk šo informāciju apstiprināja oficiāli.

Rouzs līdz ar to šosezon vairs nespēlēs. Ņemot vērā, ka viņa līgums vasarā beidzas un viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu, liela iespēja, ka savu pēdējo maču "Knicks" sastāvā jau aizvadījis. Tiek paredzēts, ka viņa atveseļošanās periods būs 6-8 nedēļas, un pēc tam vairs nebūs palicis ilgi līdz brīvo aģentu piesaistes loga atvēršanās brīdim.

Rouzs tika iemainīts pagājušajā vasarā, Čikāgai atdodot sākumsastāva centru Robinu Lopesu un aizsargus Hosē Kalderonu un Džerianu Grantu, kamēr no "Bulls" tika iegūts arī Džastins Holidejs. Rouzs, kurš jau ilgāku laiku pazīstams ar savu traumatismu, piedalījās 64 spēlēs, vidēji guva 18 punktus un izdarīja 4.4 rezultatīvas piespēles, taču nespēja būtiski uzlabot "Knicks" rezultātus, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu.

28 gadus vecais Rouzs nav izslēdzis iespēju, ka savu jauno līgumu varētu parakstīt ar "Knicks", taču nesen publiski izteicās, ka vēlas spēlēt komandā, kas cīnās par augstākajām vietām. Rouzam nākamā līguma sakarā gan neglaimojošs ir fakts, ka pēdējoreiz NBA regulārajā sezonā vairāk par 66 spēlēm viņš aizvadīja 2010./11. gadā.

Rouza vietā "Knicks" sākumsastāvā līdz šim devies debitants Rons Beikers, kurš, visticamāk, saglabās šo vietu līdz sezonas beigām. "Knicks" treneris Džefs Hornačeks gan tik un tā bija paudis ieceri sezonas izskaņā piedāvāt vairāk spēles laika jaunajiem spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NY_KnicksPR/sta...

     [+] [-]

, 2017-04-02 20:37, pirms 7 gadiem
Bez pārsteigumiem. Nekas, KP varēs pedejas speles vairak uzņemties uz sevi.

     [+] [-]

, 2017-04-02 20:39, pirms 7 gadiem
žēl reāli čaļa,lai kā riebtoes viņa basketbols iekš NYK,bet šitā notraumēties sezonas beigās,kad līgumu jaunu vajag pilnīga žopa.Bus vien jāiet spēlēt par minimumu.

  +4 [+] [-]

, 2017-04-02 20:45, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: žēl reāli čaļa,lai kā riebtoes viņa basketbols iekš NYK,bet šitā notraumēties sezonas beigās,kad līgumu jaunu vajag pilnīga žopa.Bus vien jāiet spēlēt par minimumu.
Nesmīdini. Tad drīzāk viņš beigs karjeru. Būs komandas,kas viņam piedāvās ap 15 milj.dolāru sezonā.

     [+] [-]

, 2017-04-02 20:49, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Nesmīdini. Tad drīzāk viņš beigs karjeru. Būs komandas,kas viņam piedāvās ap 15 milj.dolāru sezonā.
Ne jau čempiona pretendenti.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-02 21:18, pirms 7 gadiem
15 miljonus par sezonu viņš var dabūt katra laika, bet viņš visdrīzāk jau cerēja uz ilga laika par 200 miljoniem, un tad mierīgi arstēties!

  -1 [+] [-]

, 2017-04-02 21:26, pirms 7 gadiem
Lai met mieru basketbolam,jo naudu jau visai
dzīvei ir sakrājis apmēram 20+ milj.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-02 21:35, pirms 7 gadiem
metsfan52 rakstīja: Lai met mieru basketbolam,jo naudu jau visai
dzīvei ir sakrājis apmēram 20+ milj.
tie ir 100+ milj un vel ligums ar adidam.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-02 22:12, pirms 7 gadiem
Pirms sezonas cerēju,ka NYK būs BIG3,bet beigās čiks viens sanāca..

  -1 [+] [-]

, 2017-04-02 22:14, pirms 7 gadiem
+vel tiks plovos,bet....

  +2 [+] [-]

, 2017-04-02 22:47, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Nesmīdini. Tad drīzāk viņš beigs karjeru. Būs komandas,kas viņam piedāvās ap 15 milj.dolāru sezonā.
Nū, ļoti skaļš izteikums! Es domāju Rouzam ar komandas atrašanu ies ļoti ļoti pagrūti! Ņemot vērā apstākļus:
1) Viņa ceļi ir no stikla, atkal jau menisks plīsis. Cik tiešām ļoti ar viņu varēs kāda komanda rēķināties veselības ziņā?
2) Lai arī man ļoti patika Rouzs MVP gados, tomēr šobrīd viņam ir jāapzinās savas limitācijas un izskatās, ka viņam ar to iet ļoti pagrūti! Godīgi sakot, esmu diezgan ļoti vīlies viņā šosezon, jo cerēju, ka būs adaptējis savu skillsetu priekš esošām fiziskajām iespējām - būs uztrenējis 3punktnieku, būs kļuvis varbūt nedaudz vairāk par pass-first saspēlnieku vai nu vismaz, kas meklē vairāk pārējos, ņemot vērā, ka komandā ir arī KP un Melo - izcili talanti, kurus meklēt! (Piem. Dženingsam visu cieņu - kādreiz jau bija izteikts scoring tipa PG, šogad ļoti bieži pat izskatījās Knicks sastāvā, ka pat drusku par daudz mēģina brīvos atrast). Par spīti tam, Rouzs joprojām mēģina kā auns darīt tās pašas lietas, kuras karjeras labākajos gados, lai gan acīmredzami, viņš fiziski vienkārši to vairs nevar izdarīt!
Tie ir 2 milzīgi red-flag saspēles vadītājam, jo īpaši sākumsastāva! Neticās, ka viņam būs viegli atrast sev jaunu komandu, kas gribēs viņu kā savu sākumsastāva spēlētāju! No beņķa gan jau atradīsies saujiņa komandu, kas gribēs noriskēt vēl tomēr uz viņa veselību, bet nu tad drošvien, ka gribēs, lai viņš no beņķa nāk un tādam arī neticās, ka 15miljonus kāds dos no beņķa! Visdrīzāk dabūs kaut kādu 8-10 miljonu robežās 2 gadu līgumu, otrais gads komandas opcija un bez lielām garantijām līguma summā! Bet nu ej nu sazin, var jau būt, ka tev taisnība, dzīvosim - redzēsim

  -1 [+] [-]

, 2017-04-03 16:11, pirms 7 gadiem
Žēl, čalis bija stabils MVP, un viens no labākajiem PG līgā ;/