Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Vektrum Sport" labākie spēlētāji martā – Kurmēns un Sergejeva

Jānis Pārums

"Vektrum Sport" labākie spēlētāji martā – Kurmēns un Sergejeva
Artis Kurmēns
Foto: Ritvars Raits

Pretinieku komandu treneru balsojumā par marta mēneša labākajiem spēlētājiem vīriešu un sieviešu Virslīgā atzīti Artis Kurmēns (Ogre/Miandum) un Daina Sergejeva (Stopiņu NHK).

Artis Kurmēns trijās spēlēs martā izcēlās ar 27 vārtu guvumiem, bet viņa pārstāvētā "Ogre/Miandum" izcīnīja trīs uzvaras pār "Vaiņodes" komandu – vienu regulārā čempionāta noslēgumā, vēl divas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā, kas ļāva sasniegt Latvijas čempionāta pusfinālu. Kopumā šosezon Kurmēns 15 spēlēs guvis 105 vārtus.

Daina Sergejeva martā piecās spēlēs izcēlās ar 36 vārtu guvumiem, tostarp divos mačos guva vairāk par desmit vārtiem. Sergejeva ar savu sniegumu palīdzēja Latvijas čempionēm Stopiņu NHK izcīnīt trīs uzvaras un sasniegt Latvijas čempionāta pusfinālu.

Savukārt par 1. līgas labāko spēlētāju jau otro reizi šosezon atzīts dobelnieks Ritvars Balceris. Dobeles komandai aizvadītajā mēnesī gan neizdevās tikt pie panākumiem (0-3), taču Balceris trijās spēlēs guva 23 vārtus. Balceris, kurš par labāko tika atzīts arī decembrī/janvārī, šosezon pirmajā līgā izcēlies ar 94 vārtu guvumiem un ir trešais rezultatīvākais turnīrā.

Latvijas čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 15-25% atlaidi.

"Vektrum Sport" piedāvā dažādu plašu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau piekto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

Vektrum Sport mēneša spēlētāji 2014./2015. gada sezonā

Oktobrī: Ēriks Drobots (ASK/LU), Laura Ņeverovska (Dobeles SS/REIR), Pēteris Ratnieks (ONSC/HK Ogre)
Novembrī: Raivis Gorbunovs (Latgols), Kristīne Kirejeva (LSPA), Mārtiņš Dāvidnieks (Skrīveri/Aizkraukle)
Decembrī/janvārī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Gita Brodzinska (Stopiņu NHK), Ritvars Balceris (Dobeles SS)
Februārī: Vladimirs Maslaks (Celtnieks/LSPA), Lita Lisovska (LSPA), Niks Remess (Salaspils SS)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv