Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

M.Rēdlihs un Sprukts Rietumu konferences finālu sāk ar sauso zaudējumu

M.Rēdlihs un Sprukts Rietumu konferences finālu sāk ar sauso zaudējumu
Jānis Sprukts
Foto: yarreg.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālu ar zaudējumu sācis Latvijas izlases uzbrucēju Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētais klubs Jaroslavļas "Lokomotiv", kas ar 0:3 piekāpās Prāgas "Lev".

Pa ceļam uz konferences finālu Jaroslavļas "Lokomotiv" izslēdza Rietumu konferences spēcīgākās (pēc regulārās sezonas rezultātiem) komandas Maskavas "Dynamo" un Sanktpēterburgas SKA, bet vismaz pirmajā cīņā ar trešo spēcīgāko vienību Prāgas "Lev" nākas piedzīvot zaudējumu.

Pirmā perioda 15.minūtē ar 45 sekunžu intervālu "Lev" guva pirmos divus vārtus, bet trešo ripu laukuma saimnieki pievienoja nepilnas divas minūtes līdz spēles pamatlaika beigām. Neviens no 32 "Lokomotiv" metieniem mērķi tā arī nesasniedza.

Abi Latvijas pārstāvji darbojās nomināli ceturtajā uzbrucēju virknējumā ar Igoru Musatovu. Miķelis Rēdlihs 13 minūšu laikā (13:03) trīs reizes meta pa vārtiem, savukārt Jānis Sprukts par 11 sekundēm ilgākā laika periodā izcēlās ar sešiem uzvarētiem iemetieniem (6/11).

Tikmēr Cerības kausa izcīņas fināla sērijā otro uzvaru izcīnīja Omskas "Avangard", kas divu dienu laikā otro reizi atstāja sausā Minskas "Dinamo", turklāt paveicot to izbraukumā. Šodien panākums ar 4:0 (vakar ar 2:0). Sērija pārcelsies uz Omsku, kur pirmā spēle tiks aizvadīta 5.aprīlī.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-02 22:36, pirms 10 gadiem
Tikai pirmā spēle, visi notikumi vēl priekšā

     [+] [-]

, 2014-04-02 22:36, pirms 10 gadiem
žēl. nākamā spēle Loko jāpaņem, ja nē būs lieli s..di
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-02 22:46, pirms 10 gadiem
fans366 rakstīja: LEV ir dueļa noteicēji, jo vienkārši ir labāki izpildītāji
Ja būtu vajadzējis, varētu arī spēlēt no 1.nr. pozīcijas
Pagaidīsim, kad Loko spēlēs mājās, tad arī kaut kas vairāk kļūs skaidrs

  -3 [+] [-]

, 2014-04-02 23:01, pirms 10 gadiem
RAIZ rakstīja: Pagaidīsim, kad Loko spēlēs mājās, tad arī kaut kas vairāk kļūs skaidrs
Tieši gribēju prasīt, kura mājās spēle notika, jo rakstā nekas nav pieminēts. Un vispār, ja par šādiem rakstiem maksā, tad tas ir stulbums. Jebkurā gadījumā - apskatījos gan khl mājaslapā, gan pateicoties tavam komentāram uzzināju, ka spēle bija Prāgā.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-02 23:02, pirms 10 gadiem
Nekādu pārsteigumu, viss notika kā jānotiek. Pēc spēles "Lev" ir labākā KHL komanda kopš decembra "Eirotūres" pauzes. Pelnīti un pamatoti. Varbūt vienīgi "Magņitka" šos varētu apspēlēt... bet naudu uz to neliktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-03 00:35, pirms 10 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Tieši gribēju prasīt, kura mājās spēle notika, jo rakstā nekas nav pieminēts. Un vispār, ja par šādiem rakstiem maksā, tad tas ir stulbums. Jebkurā gadījumā - apskatījos gan khl mājaslapā, gan pateicoties tavam komentāram uzzināju, ka spēle bija Prāgā.

Ja hokejam sekotu kopā ar olām, tad zinātu, ka pirmās 2 spēles notiek tās komandas laukumā, kura regulārajā sezonā bija augstākā vietā. Un , ja KHL sekotu ar abām olām, tad zinātu, ka Lev bija trešie, bet Lokomotīve astotie. Tagad augstākās matemātikas uzdevums, kurā laukumā jānotiek pirmajām divām spēlēm, 3. un 4. spēlei, un, ja būs nepieciešams 5.; 6; un 7 spēlei? Kurš liek likmi, ka krisons_bez_olam2 pateiks nepareizi?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-03 02:52, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Itej spiela parodāja ka Loko izredzis pret Lev iroda mozys
Ja gribi ko latgaliski uzrakstīt, āksts, tad dari vismaz to pareizi, nevis piesārņo SC ar izkropļotu latviešu un latgaļu valodu sajaukumu!

     [+] [-]

, 2014-04-03 08:14, pirms 10 gadiem
Loko jau tradicionāli sēriju iesāk ar zaudējumu.Levam laba spēles organizācija,paveicas ar otrajiem gūtiem vārtiem un lieta darīta.Tomēr nedomāju,ka turpmāk ies tik viegli,jo absolūti viss ir Loko pusē.Lev vienīgā priekšrocība,ka pagaidām ,ja vajadzēs septīto spēli,tā notiks Prāgā.Savā laukumā Levam jācenšās ņemt viss,tad ir šanses tikt finālā,kas būtu ļoti svētīgi.Jebkurā gadījumā Loko jau Krievijas čempionāta medaļas sev nodrošinājušas.Mūsējie abi jau nolaidušies līdz 3-4 maiņas līmenim viena vienkārša iemesla dēļ.Nemāk gūt vārtus.Viss ir labi,ripas kontrole pretinieku zonā,pozīciju izvēle,precīzas piespēles.Nav tikai galvenā ,prasme pielikt uzbrukumam treknu punktu.Būs grūti noturēties komandā,jo domājams LOKO mērķi nākošgad noteikti kļūs paši augstākie.

     [+] [-]

, 2014-04-03 11:28, pirms 10 gadiem
kastasir rakstīja: Ja hokejam sekotu kopā ar olām, tad zinātu, ka pirmās 2 spēles notiek tās komandas laukumā, kura regulārajā sezonā bija augstākā vietā. Un , ja KHL sekotu ar abām olām, tad zinātu, ka Lev bija trešie, bet Lokomotīve astotie. Tagad augstākās matemātikas uzdevums, kurā laukumā jānotiek pirmajām divām spēlēm, 3. un 4. spēlei, un, ja būs nepieciešams 5.; 6; un 7 spēlei? Kurš liek likmi, ka krisons_bez_olam2 pateiks nepareizi?
Paliksim pie pirmā tava teikuma. Nesekoju līdz tik ļoti, lai zinātu, kurā vietā ir "Lev" un kurā "Loko". Tādēļ ir domāti raksti, kuros to pieminēt. Un ja neredzēji, tad pats aizgāju un apskatījos KHL mājaslapā. Jebkurā gadījumā, rakstā tam bija jābūt pieminētam, ja šis ir Latvijas labākais sporta portāls, kā paši to reklamē.